lukaskon píše:Přesto stále nechápu jak lze čelit osobě jako Valuev na ulici. Jaké kryty existují, jak ho chcete eliminovat. Ok on je pomalý ale supervelký a těžký. Klitschko je menší a lehčí, ale stále obr a přitom rychlý.
To jsou ty techniky a styly tak tajné, že je nemůžete ani okrajově naznačit???
lukaskon píše:Ty žertuješ, ale já to vidím jako jediný možný.
lukaskon píše:Jasně, přemýšlím jen v rámci mě známých technik. Tedy hlavně box a trochu vím o dalších sportech či uměních. Přesto stále nechápu jak lze čelit osobě jako Valuev na ulici. Jaké kryty existují, jak ho chcete eliminovat. Ok on je pomalý ale supervelký a těžký. Klitschko je menší a lehčí, ale stále obr a přitom rychlý.
lukaskon píše:Ty žertuješ, ale já to vidím jako jediný možný. O opaku by mě přesvědčilo jen vidět Playera ukazovat to co píše. Ale přemýšlím, proč jemu podobní nebyly na setkání BU vol.2???
Playere, neber to jako výsměch, ale proč nikdo podobný nás obyčejné sportovce nepřijde o těchto stylech přesvědčit na podobná setkání??? Vy nemáte čas? A co mám říkat sakra já...
ukropcany píše:No nejak tak, že to z Teba spraví človeka, ktorý sa po bombe do nosa nezosype... človek, ktorý nevie aký je to pocit dostať do držky sa len ťažko okamžite prispôsobí... kdežto človek, ktorý to pozná, vie, že musí začať šlahať, lebo bude zle...player píše:Muze mi prosim nekdo vysvetlit, jak me system, ktery je striktne vymezen pravidly(box, kickbox, thajbox) a je temer ryze utocnym pripravi na sebeOBRANU?O diametrálne odlišných fyzických dispozíciách, "oku", úplne odlišnom vnímaní pojmu "rýchlosť" radšej mlčím...
Vychádzam zo svojej skúsenosti, že ľudia, ktorý robia iné ako plnokontaktné BU sa psychicky totálne rozsypú už po prvej kombinácii a to im o nič nejde, pretože riziko zranenia je skutočne malé...
Odhaduji, že za 10 vteřin dám v útoku třeba 30 úderů i více a budou naprosto komplexní (břicho i hlava, háky rovný i zvedáky) a snad mi nechcete tvrdit, že proti takovému útoku můžete trénovat obranu bez rukavic?
lukaskon píše:. Přesto stále nechápu jak lze čelit osobě jako Valuev na ulici. Jaké kryty existují, jak ho chcete eliminovat. Ok on je pomalý ale supervelký a těžký. Klitschko je menší a lehčí, ale stále obr a přitom rychlý.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník