Panda píše:2 Ukropcany: To děláš moc dobře, myslím že kolena a lokty z klinče je jedno z nejlepších zbraní thai...máte tak šanci i proti grapplerům...jen mi není jasné jak se dají spárovat kolena a loky bez rozbitého nosu ?..myslím tím mého nosu![]()
player píše:Ale jo, ja nerikam, ze to je nemozne, jen sem se jeste nesetkal s tim, aby me nekdo prastil do bricha, aniz by nasledne ci spis zaroven nedostal ode me tecku do nosu.Z meho pohledu je utok na bricho takove mensi harakiri, pokud ten utok neni z velmi male vzdalenosti z klince napriklad.
Fireball píše:Zdar.
Upresním trošku. Starí majstri karate uprednostňovali údery na telo a krk. Dokonca v niektorých školách je klasické cuky - priamy úder - vysvetlovaný ako úder predlaktím na krk a nie hánkamy na tvár.
Pat
kumori píše:Fireball píše:Zdar.
Upresním trošku. Starí majstri karate uprednostňovali údery na telo a krk. Dokonca v niektorých školách je klasické cuky - priamy úder - vysvetlovaný ako úder predlaktím na krk a nie hánkamy na tvár.
Pat
třeba Motobu ryu (Koryu Uchinadi)
playerplayer píše:RBR píše:...Odůvodňovali to menším rizikem zranění...
RBR
Jenze me jde o pravy opak, pochopitelne.
Gino píše:playerplayer píše:RBR píše:...Odůvodňovali to menším rizikem zranění...
RBR
Jenze me jde o pravy opak, pochopitelne.Fakt?
![]()
RBR IMHO myslel zraneni obrance, muhehe... o zdravotni stav utocnika se vubec nejedna
Ale mozna jsi to myslel vazne a fakt ti jde o to pri obrane co nejvice zrasit sam sebe
ukropcany píše:4ranař - to kebysi vedel, ako som teraz našlapal kolená a klinč...Keď kukám tie videá z vol. 2, tak si pripadám ako impotent oproti tomu, jak idem teraz...
Gino píše:Ja to z toho chapu jednoznacne![]()
Ale do hlavy RBRovi samozrejme nevidim.
ukropcany píše:... ešte podchytím nejaké nové klinčiarske finty z diablikových DVDčiek (4diablik - tie klinče sú fakt super!) a môžeme ísť na to...![]()
ukropcany píše:4ranař - poho...![]()
![]()
4jendis - ee, boli to čislo thaiboxerské klinče. Nespomeniem si teraz na meno toho chalana, čo to tam učí...
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník