Hiroiuki píše:Cvičit bojová umění i z filozofického hlediska pěstuje ducha. Někdo se jde jenom vymlátit na box, ale uniká mu podstata
To mi ale vůbec nevadí

Hiroiuki píše:Cvičit bojová umění i z filozofického hlediska pěstuje ducha. Někdo se jde jenom vymlátit na box, ale uniká mu podstata
wordsworth píše:4 Hiroiuki Podstata bojových umění je boj.Jenže ono to tak často není.Proto jsou lepší sporty.Je tam na tebe kladen větší tlak se zlepšovat.Když ti hrozí na tréninku nakládačka tak makáš víc ať nedostaneš.Navíc si zvykneš pracovat s člověkem,který klade odpor.
Hiroiuki píše:zkusit přemýšlet o smrti, že je to přece krásná věc, vždyt se tak dostaneš na lepší místo a přestaneš se bát smrti a bolesti
graver píše:Hiroiuki píše:zkusit přemýšlet o smrti, že je to přece krásná věc, vždyt se tak dostaneš na lepší místo a přestaneš se bát smrti a bolesti
Snad se Hiroiuki nenaštve, když ti poradím, abys tuhle metodu nepoužíval víc, než je nezbytně nutné![]()
Strachu ze smrti a bolesti se jednoduše nezbavíš - rozhodně ne takto.
Když nejsi mistr BU, vyhýbej se konfliktům. A až se mistrem staneš, už tuhle radu nebudeš potřebovat
Toman píše:Hiroiuki píše:Cvičit bojová umění i z filozofického hlediska pěstuje ducha. Někdo se jde jenom vymlátit na box, ale uniká mu podstata
To mi ale vůbec nevadí![]()
ukropcany píše:a tak nám laskavo nezasahuj do našeho miesta tu... yo? Buď vod tý lásky prosím... prosím...
wordsworth píše:Naučí tě v aikidu údery tak kvalitně jako na boxu?A přitom to atemi má člověka navolnit.
ukropcany píše:4zm - jáááááj, drahý môj, keď niekto napíše toto "Prosím přestaňte už podsouvat (vnucovat) ať už jakýmkoli způsobem...", tak to znamená "držte huby a nekydajte nám to naše čosi" a môžeš to zabaliť do akokoľvek ružovej obálky... Ty sa snažíš umlčať nás, nie my Teba... kľudne sem vyplakávaj čo len chceš...Moja veta neznamená "nepíš sem", ale znamená "nechaj nás písať čo my chceme", kapiš? To, že s Tvojimi názormi nesúhlasíme neznamená, že nám vadí, že ich sem píšeš... z môjho pohľadu si len neškodáčik, ktorého tu aj tak nikto neberie vážne... dany, ne-dany... kľudne vypisuj...
zm píše: Ale vážně, nikoho se nesnažím umlčet (kdybys přemýšlel, tak ti dojde, že je to stejně nereálné jako výplody tvé choré mysli), jen nabádám k přemýšlení, když něco kdokoli tady píšete, ono když něco napíšete, tak jak to opravdu děláte, tak to vyznívá spíš kontraproduktivně, jestli víš, co to slovo asi tak znamená. Ale s tím tě nechci zatěžovat, já vím furt ta "vesmírná studňa". Co co znamená se opravdu můžeš jen domýšlet, protože opravdový význam ti nedochází ani u toho, co píšeš sám. A tvůj pohled na mě mi neleží ani v patě.
ukropcany píše:Hiroiuki píše:...ale sebevědomí mi nejvíce zvýšilo aikido.
Ty brďo, toto si dám zarámovať... sebavedomie zvýšené, zdravý rozum v prdeli...![]()
4zm - ale ale, zase by nám niekto išiel upratovať názory... počuj, mal si niekedy z nás pocit, že Ti sem zakazujeme písať? Ty si mi prudko nesympatický, ale nikdy som nemal reálnu snahu «a snáď umlčať... to, že si v povedomí miestnych ľudí tam kde si je Tvoja práca, nie je treba Ti do toho zasahovaťa tak nám laskavo nezasahuj do našeho miesta tu... yo? Buď vod tý lásky prosím... prosím...
ghekon píše:Ukropcany: Dobra hlaska![]()
![]()
![]()
Ty si mi prudko nesympatický
Ne ze bych mnel neco proti aikidu, ale myslim ze ti to sebevedomi rychle klesne az budes muset aikido uzit
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník