špatná reklama????Já nevím...já tam jel hlavně kvůli lidem,kteří se přihlásili.....nevím,jaká reklama by byla jinak potřeba
add názory...mno....mně osobně přijdou názory třeba Ukropčányho jasné,stručné....moc se s tím nesere,to je fakt,ale co řekne/napíše tady,to řekne i do xichtu....znám ho osobně(a to nejen ze setkání VOL.2,ten chlap mne viděl poprvé v životě a neváhal mi pomoct,když jsem potřeboval.....bez keců,připomínek,vytáček,dotazů,prostě to bylo potřeba,tak to udělal....toho si,já osobně,hrozně cením

).....přímé lidi mám rád.Nepřijde mi,že by se někdo někoho snažil ukřičet,pokud někdo argumentuje a alespoň to vypadá,že ví,o čem mluví....tak pohoda.....ale já jsem tu znám jako mírnej,hodnej a klidnej....mne nějaký kecy na netu až tak netočej.
Obecně ale maj chlapi pravdu,jak se o Tebe někdo trošinku otře,už nadskakuješ.....mně osobně přijde,že kážeš vodu,ale piješ víno
Možná bych začal se změnou od sebe.....alespoň já jsem tak zvyklej....začínat od sebe.....
add sparring-Cvičíme BU.....tenhle tvrdíme tohle,jinej něco jiného...někdo je dobrej v rétorice,na hubu by potřeboval zbroják.....na place,při sparringu člověku žádné řeči nepomohou...tam jsi jen Ty a to,co umíš.Pokud slova tady napsaná(na serveru o BU) nejsem schopen podpořit skutkem,ukázkou.......potom jsou to jen slova.
Chápu,že se leckomu nechce účastnit se poměření......ale to je na každém z nás.....nevím,co víc Ti napsat.....