alitranek píše:.............víte o nějaké partě kluků, která se v Praze schází a trénuje techniky odkoukané z užitečných videí na youtube??......nemyslím nějaký oficiální klub nějakého konkrétního BU, ale partu nadšenců, která není vyhraněna na určitý bojové umění, ale zajímá se o způsoby boje, nejúčinnější techniky a tak...??
luen píše:alitranek píše:.............víte o nějaké partě kluků, která se v Praze schází a trénuje techniky odkoukané z užitečných videí na youtube??......nemyslím nějaký oficiální klub nějakého konkrétního BU, ale partu nadšenců, která není vyhraněna na určitý bojové umění, ale zajímá se o způsoby boje, nejúčinnější techniky a tak...??
feng shan shi
alitranek píše:není ti rozumět:))
luen píše:alitranek píše:není ti rozumět:))
Tak se jmenuje ten klub ... uci se z videokazet, dvd-cek a podobne - jinak ja myslel, ze si delas srandu. V zadnem pripade, takove pacienty nedoporucuji
alitranek píše:luen píše:alitranek píše:není ti rozumět:))
Tak se jmenuje ten klub ... uci se z videokazet, dvd-cek a podobne - jinak ja myslel, ze si delas srandu. V zadnem pripade, takove pacienty nedoporucuji
proč je nedoporučuješ?
migli píše:2 luen: nejdriv jsem nechapal, pak jsem STFW a... ROFL
2 aliteranek:
jestli to myslis vazne, tak www.pentagym.net , a jdi cvicit valetudo.
Pokud hledas jenom nejake vyblbnuti s klukama, co moc neumi, tak mas moc energie, a rekni trenerovi, aby ti pridal po treninku kliky, drepy, sklapovacky a shyby...
scout píše:alitranek..kamo....bez cvicit k markovi ju fan nebo se ted rozjela v praze krav maga.....nejaky samouky fakt nedoporucuju....
scout píše:alitranek..kamo....bez cvicit k markovi ju fan nebo se ted rozjela v praze krav maga.....nejaky samouky fakt nedoporucuju....
alitranek píše:dík za reakci, ale každopádně, když už někde slyším slovo "sifu", tak mi to vytvoří mírný úsměv na tváři. Nepohrdám čínskýma BU, pro určité lidi je jejich filozofie "životním koníčkem", ale mě spíše zajímá účinnost a efektivnost technik určitých bojových umění....a když jsem myslel partu kluků nadšenců, tak jsem nemyslel kluky, kteří by trénovali nějaké prvky z čínských bojových umění...
alitranek píše:.............víte o nějaké partě kluků, která se v Praze schází a trénuje techniky odkoukané z užitečných videí na youtube??......nemyslím nějaký oficiální klub nějakého konkrétního BU, ale partu nadšenců, která není vyhraněna na určitý bojové umění, ale zajímá se o způsoby boje, nejúčinnější techniky a tak...??
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků