DMC píše:[quote = "Lilu"]
No to vis - sem zvykla (coby zenska) byt podcenovana... tak hajim svou čest Velmi šťastný
Děkuji
Lilu píše:tehdy jsem trenovala jinde a tam do nas hustili i judo a tak...
jinak jsem 60 kilo a 168 cm vysoka, utocnik byl tak o hlavu vyssi a vahu neodhadnu... tak 80-90kg
alitranek píše:Lilu píše:tehdy jsem trenovala jinde a tam do nas hustili i judo a tak...
jinak jsem 60 kilo a 168 cm vysoka, utocnik byl tak o hlavu vyssi a vahu neodhadnu... tak 80-90kg
tak na to můžu říct jedině, že jsi dobrá.....
Lilu píše:alitranek píše:Lilu píše:tehdy jsem trenovala jinde a tam do nas hustili i judo a tak...
ne, nejsem...byl to jen pud sebezachovy...nic vic...
alitranek píše:Lilu píše:alitranek píše:Lilu píše:tehdy jsem trenovala jinde a tam do nas hustili i judo a tak...
.....no to "dobrá" jsem myslel ale jako na ty Tvé míry...168/ 60 kg...baba jako cyp...ehm, teda po pražsku "holka jako řemen"
Lilu píše:alitranek píše:Lilu píše:alitranek píše:Lilu píše:tehdy jsem trenovala jinde a tam do nas hustili i judo a tak...
.....no to "dobrá" jsem myslel ale jako na ty Tvé míry...168/ 60 kg...baba jako cyp...ehm, teda po pražsku "holka jako řemen"
![]()
ach tak
Lilu píše:DMC píše:[quote = "Lilu"]
No to vis - sem zvykla (coby zenska) byt podcenovana... tak hajim svou čest Velmi šťastný
Děkuji
Vzdej toMuzes mlatit hubou jak chces, ale chlap z tebe stejne nebude
Lilu píše:alitranek píše:ale chlapi, já vás teda vůbec jako nechápu, mně tady ta Lilu příjde jako fajn holka......teda zatím jo:D
no a kde trenujes ty?
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník