Slammer píše:alitranek píše:Slammer píše:Maras tahleta diskuze xD.
Jak kdosi podotkl skoro jak na xchatu![]()
Jeste zacnete pouzivat ty super cool veci jako pSaNi WeLkymI pismeny na preskacku nebo vkladani "W" misto "V" a muzem ty dva portaly sloucit![]()
piš něco k tématu diskuze sakra:D
OK ty zacni![]()
Nejsem si zrovna dvakrat vedom toho jak spolu souvisi erot. povidky a BITKY NA ULICI![]()
alitranek píše:TF píše:alitranek píše:TF píše:alitarek+lilu: co takhle zkusit něco jako SZ? nebo se věnovat zase tématu hm?![]()
si tu připadám už jak někde na xchatu kam chodí moje 13-ti letá sestra
![]()
ale my se točíme pořád kolem tématu.....Taekwondista se tady baví s Karatistkou no...buď tiše a koukej
no a co má společnýho že se jí ptáš jaký má pásky a snažíš se jí vlichotit tím jak je dobrá a podobně s tématem BITKY NA ULICIto mi prosimtě vysvětli
ty si chlapče zmatenej a podle toho jak se snažíš vetřít do její přízně tak i dost nadrženej
![]()
ale ty máš ale blbý odhad na lidi
TF píše:no chlape nic proti ale anarchysti jsou stejný hovada jako náckové nejčastěji je vidíš někde s jointem v hubě a krabicí vína v ruce samozřejmě schovaný za šátek a v kapuce...
říkaj že bojujou proti náckům a násilí ale čím? zase násilím to je něaká logika![]()
nemluvě o tom že když tady bylo zasedání MMF tak rozkopali půlku prahydebilové
Lilu píše:1) jsem štír![]()
2) co je s tou povidkou?![]()
3) ano, mate pravdu toto forum se opravdu posunulo uplne nekam jinam,nez jaky byl jeho prvni zamer... nicmene se tak nestalo mnou, ale jiz mnohem drive... a je to skoda...
tak...
Nejaky novy nazor ohledne bitek na ulici?
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků