BITKY NA ULICI

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod cudles » úte 27. lis, 2007 20:16

Lada píše:K té demošce
hold někdo se těm zasranejm hákošům postavit musí... sposuta lidí má o hákoších fakt omezené představy a většinou z toho vyplývá že to jsou takový hodní kluci co vlastně nic nedělají jen chtějí prosazovat pořádek, právo, a vymítit drogy...ti co tomuhle věří jsou s inteligencí fakt na úrovni houpacího koně :roll:

pro mě je levá, pravá strana, stejná strana prdele a to že jsem proti těm zmrdům neznamená že jsem nějaký levicový radikál (vlastně dle médiií anarchista :lol: ) jak si dost lidí myslí. Proti hákošům tam stáli různí lidé, různého smýšlení

Oni se prý náckové do židovského města snad ani nedostali..že by ostřelovači z Mossadu na střechách? :lol: :lol: :lol:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lilu » úte 27. lis, 2007 20:34

alitranek píše:
Lilu píše:1) jsem štír :oops:
2) co je s tou povidkou? :D
3) ano, mate pravdu toto forum se opravdu posunulo uplne nekam jinam,nez jaky byl jeho prvni zamer... nicmene se tak nestalo mnou, ale jiz mnohem drive... a je to skoda...

tak...:-)
Nejaky novy nazor ohledne bitek na ulici?

1)jsi štír! 8O ...
ad1)jsi štír :D
2)nevím co je s povídkou, ghekonovi asi erotické povídky nejdou :lol:
ad2) která ta erotická povídka, jak tam máš, je Tvá "nejoblíbenější"?
3)nemám žádný nový názor na bitky na ulici, se mnou se nikdo bít nechce, působím mírumilovně :o
ad3)rozpoutej nějakou bitku na ulici, anebo v hospodě a pak nám sem přijď napsat postřehy z boje :cry:

ad 1) copak? mas rad štířice?
ad 2) asi cizinka
ad 3) ja se radeji bitkam na ulici budu nadale obloukem vyhybat a kdyz uz se u naky nachomitnu, tak se je spis snazim ukoncit...
Lilu
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Lilu » úte 27. lis, 2007 20:35

alitranek píše:jo a kde je Lilu?..kam jste schovali Lilu :twisted:

Here I´m... :lol:
Lilu
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Slammer » úte 27. lis, 2007 20:59

Jacopo píše:Myslíš anarchisty nebo nácky? ...

Oboji
Slammer
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Lada » úte 27. lis, 2007 21:52

cudles píše:Oni se prý náckové do židovského města snad ani nedostali..že by ostřelovači z Mossadu na střechách? :lol: :lol: :lol:

no špatný by to nebylo :D
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » úte 27. lis, 2007 21:54

alitranek píše:proč se tu bavíte o skinhedech pánové anarchisti? :lol:

tady se ale nikdo o skinheads nebaví, nýbrž o náckách :wink: a ty anarchisty jsi tu zahlídl kde? :lol:
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » úte 27. lis, 2007 23:08

Lada píše:
cudles píše:Oni se prý náckové do židovského města snad ani nedostali..že by ostřelovači z Mossadu na střechách? :lol: :lol: :lol:

no špatný by to nebylo :D

Já bych si pak šel prohlídnout ty zářezy na komínech,kolik jich kdo sundal :lol: :lol: :lol:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod alitranek » stř 28. lis, 2007 2:45

Lilu píše:
alitranek píše:
Lilu píše:1) jsem štír :oops:
2) co je s tou povidkou? :D
3) ano, mate pravdu toto forum se opravdu posunulo uplne nekam jinam,nez jaky byl jeho prvni zamer... nicmene se tak nestalo mnou, ale jiz mnohem drive... a je to skoda...

tak...:-)
Nejaky novy nazor ohledne bitek na ulici?

1)jsi štír! 8O ...
ad1)jsi štír :D
2)nevím co je s povídkou, ghekonovi asi erotické povídky nejdou :lol:
ad2) která ta erotická povídka, jak tam máš, je Tvá "nejoblíbenější"?
3)nemám žádný nový názor na bitky na ulici, se mnou se nikdo bít nechce, působím mírumilovně :o
ad3)rozpoutej nějakou bitku na ulici, anebo v hospodě a pak nám sem přijď napsat postřehy z boje :cry:

ad 1) copak? mas rad štířice?
ad 2) asi cizinka
ad 3) ja se radeji bitkam na ulici budu nadale obloukem vyhybat a kdyz uz se u naky nachomitnu, tak se je spis snazim ukoncit...

1) ani ne, jen to bývají zajímavé holky.
2) asi cizinka?...hm, tak se na ni mrknu zítra...teď se k té povídce nedostanu, protože nyní nesplňuji pátou podmínku pro vstup, protože sexuálně orientovaný materiál by mě teď před spaním mohl ohrozit :lol: Tak jsem dal Cancel a hodilo mě to pryč, takhle divně to tam máš zařízený :( ....
3) no pokud se budeš vědomě bitkám na ulici vyhýbat, tak je to na nic a tahle diskuze vůbec nemusela vzniknout.....myšlenkou téhle diskuze bylo pokus o vyhodnocení reálného boje..boje z praxe... tak kdyžtak přehodnoť své stanovisko a do nějaké té bitky se zapleť :wink: ....ale jako klidně ji pak ukonči jak umíš:)...a pak sem napiš své postřehy.....
alitranek
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod alitranek » stř 28. lis, 2007 2:47

Lilu píše:
alitranek píše:jo a kde je Lilu?..kam jste schovali Lilu :twisted:

Here I´m... :lol:

feetch-feetch!
alitranek
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

ad nacizmrdi

Příspěvekod Michnov » stř 28. lis, 2007 7:45

Podle mě je moc dobře, že se proti nacizmrdům postavilo tolik lidí. A srovnávat nefakčenka od tesca s antifou? :? Ne každej antifašista je anarchista, ne každej lofas s dreadama je antifašista, ne každej vyholenej je nacizmrd...
Michnov
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod madmax » stř 28. lis, 2007 9:00

To Alitranek & Lilu: nemohli byste si ty osobni zalezitosti resit pres soukrome zpravy? Samozrejme by me taky zajimalo, jestli Alitranek dostane Lilu do postele (spis asi ne :wink: ), ale mezi tou telenovelou mam pak problemy najit nejake prispevky k tematu. Prosim prosim.
madmax
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod alitranek » stř 28. lis, 2007 11:40

madmax píše:To Alitranek & Lilu: nemohli byste si ty osobni zalezitosti resit pres soukrome zpravy? Samozrejme by me taky zajimalo, jestli Alitranek dostane Lilu do postele (spis asi ne :wink: ), ale mezi tou telenovelou mam pak problemy najit nejake prispevky k tematu. Prosim prosim.

proč bych ji měl chtít dostat do postele?!! 8O .....jako správného Taekwondistu mě pochopitelně zajímají i jiné, podobné "kopací" styly a Lilu dělá karate :lol:.......no fakt co sem pleteš postel! , kdyby jsi napsal, že by tě zajímalo jestli Alitranek dostane Lilu v chráničích do ringu, tááák to by bylo něco jinýho :D ......ale do postele??!! 8O ...a jsi nepozorný, jestli sis přečetl tu její Cizinku, věděl bys, že už stejně zanevřela na chlapy, že se ji to víc líbí s holkou. :twisted: ...A piš k tématu, jaké máš zkušenosti s bitkama na ulici? :D
alitranek
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Falentynek » stř 28. lis, 2007 11:42

madmax píše:To Alitranek & Lilu: nemohli byste si ty osobni zalezitosti resit pres soukrome zpravy? Samozrejme by me taky zajimalo, jestli Alitranek dostane Lilu do postele (spis asi ne :wink: ), ale mezi tou telenovelou mam pak problemy najit nejake prispevky k tematu. Prosim prosim.

Alitranek má pravdu. Piš k tématu, chovej se tu slušně a nerýpej do ostatních :)
Falentynek
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod cudles » stř 28. lis, 2007 12:53

Naprostý souhlas :!:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TF » stř 28. lis, 2007 13:06

jo tak o tohle sem se už taky pokoušel bohužel marně :roll: jinak mi alitárku falentýnku nebo jak si to ted říkáš vysvětli co má její znamení zvěrokruhu nebo něaká nejoblíbenější erotická povídka společnýho s kopací technikou proboha? 8O asi to samý co máš ty společnýho s touhe dizkuzí už tak od 3 stránky :roll:
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jacopo » stř 28. lis, 2007 14:54

cudles píše:
Jacopo píše:Heledte... anarchisti maji jointy v hube, jak tady nekdo rikal... ale neskodi tim nikomu... co já znám nácky, tak těm je jedno, koho zrubou... jenom se schovávají za to, že chou tu naši zemičku vyčistit... ať ji vyčistí od sebe.... a to že na ně šli anarchisti v te Praze v presile a tvrde je jenom dobre... nasilim proti nasili... proti tomu se jinak bojovat neda... budme radi, ze se jich anarchisti neboji!!!

No comment :roll: 8)

Co jsem řekl tak dementního? :?:
Jacopo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Ponocnej » stř 28. lis, 2007 18:06

Jacopo píše:
cudles píše:
Jacopo píše:Heledte... anarchisti maji jointy v hube, jak tady nekdo rikal... ale neskodi tim nikomu... co já znám nácky, tak těm je jedno, koho zrubou... jenom se schovávají za to, že chou tu naši zemičku vyčistit... ať ji vyčistí od sebe.... a to že na ně šli anarchisti v te Praze v presile a tvrde je jenom dobre... nasilim proti nasili... proti tomu se jinak bojovat neda... budme radi, ze se jich anarchisti neboji!!!

mozna to nasili proti nasili je proti filosofii slovutneho streetfightu AI-KI-DO

:D :D :) :lol: :roll:
Ponocnej
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod alitranek » stř 28. lis, 2007 20:24

TF, Ty jsi nezmar :D
alitranek
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jacopo » stř 28. lis, 2007 20:47

Ponocnej píše:
Jacopo píše:
cudles píše:

mozna to nasili proti nasili je proti filosofii slovutneho streetfightu AI-KI-DO

:D :D :) :lol: :roll:

Proti aikidu... ale ja aikido nedelam... :P Tak mi to muze byt jedno vlastne, zejo... :wink: ale jako nic proti aikidu :)
Jacopo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod cudles » stř 28. lis, 2007 21:05

Jacopo píše:
cudles píše:

No zmiňoval jsi že nackové nehrají fair play když jdou v přesile na jednoho..a pak tu sám napíšeš že je jen dobře když anarchisté(a i ti ostatní co proti nim šli) jsou v přesile 8O :roll: No nic,neholdám to řešit.
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...