Jaké máte zkušenosti s přeskakování zkoušek, nebo s nošením pásků jako takových..
Krom toho, že si nezazzávodim na US Openu s blackbelts, mi to přijde docela k ničemu, chtěla bych se mýlit..

Moderátor: Toman
Val píše::lol: zrovna jsem udelal zkousku na 7 kyu, takze si davejte bacha(rachiticti 40-ti kilovi energetici) , byl tam i back kick s otockou ! u nas je to tak, ze se dela jen tahle zkouska - kdo udela, muze zacit cvicit s pokrocilejsima, dalsi zkousky uz se nedelaji, ani nikdo nenosi pasek - pokud vim na zavodech to nevadi (?) alespon na tech ceskych (?)
ukropcany píše:Pásiky sú kravina či v KB, či kdekoľvek inde.
sam-soi píše:bez pasku to nejdeja ho treba nemit spadnou mi kalhoty
Val píše:Phaia> jak je to u vas, nosite pasky, musite delat vsechny zkousky ... ?
ukropcany píše:4ranař - jasné... ale ja som videl aj 17 ročných chlapcov, ktorí sa vedeli biť tak, že mi išlo oči kolem a nikdy nič netrénovali... pásky sú pre mňa proste kravina a fertig
Rimmer píše:Pokud se cvičí na všech stupních stejne techniky tak je to naprostá zbytečnost... Jediný důvod bych chápal pokud by bylo cvičení strukturovaný. Tj tenhle pasek cvičí tohle tenhle tamto... jinak z 99,9% je to jenom tahání peněz..
RUNAR píše:4Ucrop:
No přesto bych rád měl černý pás BJJ od pana Fernanda to jistě kravina nejní.
Některý holky chtěj svazovat ruce tam se pásek taky hodí.
A pokud má pásek těžkou kovovou přesku a přetáhneš tím soupeře po držce tak potom se pásek umí i rvát.
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník