Bruce rek ze pasek je good ale leda aby nepadali kalhoty

Moderátor: Toman
Phaia píše:myslis Fernanda, cernocha co trenuje BJJ?? Tedka, je to teda dyl, si otevrel v Praze nakej svuj gym...nevim kde..ale strycek google najde vsechno..Byli sme s nim na soustredku a super clovek...
Phaia píše:jj to je on...![]()
Btw.: toz sem udelala teda ty zkousky na oranzovej, smiiich...neni nad to po nekolika letech zacit paskovat..
Genesis píše:Phaia píše:jj to je on...![]()
Btw.: toz sem udelala teda ty zkousky na oranzovej, smiiich...neni nad to po nekolika letech zacit paskovat..
a co teda děláš za BU/BS ? já to nějak pořád nechápu, kde ty pásky dostáváš, ptže jestli kickboxu ,tak o tom slyšim poprvé
Phaia píše:jj v kicku.... mno kazdej klub nebo vetsina ma 2-3x do roka udelat zkousky a podle toho esli mas techniku a fyzicku dostanes pasek..mas 7 kyu a 3 dany.
jak dlouho a co delas?? a kde?Genesis píše:Phaia píše:jj to je on...![]()
a co teda děláš za BU/BS ? já to nějak pořád nechápu, kde ty pásky dostáváš, ptže jestli kickboxu ,tak o tom slyšim poprvé
Phaia píše:jako mas u juda, karate, TKD tak kick no...u nas se na to pry moc nekouka, jak jsem byla pri svem brblani ,co je to za chujovinu poucena, ale ve svete pak nemuzou color belts a black belts zavodit spolu...neviiiim..jiny smysl ja v tom nevidim...vidis smysl v tom zdravit telocvicnu??![]()
Genesis píše:Phaia píše:jako mas u juda, karate, TKD tak kick no...u nas se na to pry moc nekouka, jak jsem byla pri svem brblani ,co je to za chujovinu poucena, ale ve svete pak nemuzou color belts a black belts zavodit spolu...neviiiim..jiny smysl ja v tom nevidim...vidis smysl v tom zdravit telocvicnu??![]()
jenže judo, karate, TKD sou BU, kdežto kick je BS. A kde se pak jako ten pásek nosí, když není žádný předepsaný oblečení? Fakt je těch klubů víc, nebo je ten váš spíš výjimka a soutěžíte třeba i na soutěžích karate a proto je potřebujete?
Phaia píše:je to proste "znak" technicky vyspelosti a je jedno esli delas BU nebo BS..rekla bych je vsechny co jsem jmenovala jsou sporty ve kterych se i zavodi..a tezko se budem prat s judistou, kdyz maji jina pravidla a principy boje.a obleceni mame predepsany...budto satenovy sortky (lowkick) nebo dlouhy kalhoty (full, semi, light) a tricko (nebo bez)..prohlidni si fotky ze zavodu..
kde nosis pasek??Genesis píše:Phaia píše:jako mas u juda, karate, TKD tak kick no...u nas se na to pry moc nekouka, jak jsem byla pri svem brblani ,co je to za chujovinu poucena, ale ve svete pak nemuzou color belts a black belts zavodit spolu...neviiiim..jiny smysl ja v tom nevidim...vidis smysl v tom zdravit telocvicnu??![]()
jenže judo, karate, TKD sou BU, kdežto kick je BS. A kde se pak jako ten pásek nosí, když není žádný předepsaný oblečení? Fakt je těch klubů víc, nebo je ten váš spíš výjimka a soutěžíte třeba i na soutěžích karate a proto je potřebujete?
Genesis píše:Mně se to prostě zdá divný. U nás na kicku nikdo pásky nenosí a nikde sem to neviděl. Ani na žádnym videu a tak. Podle mně je to blbost, co je jen někde. A vyspělost přece určujou skupiny A, B, C
Joey píše:Co obsahují zkoušky? Nějaký testy kondice a techniky? Nebo tam je ještě něco jako kata? To asi ne co?
Clarke píše:Joey píše:Co obsahují zkoušky? Nějaký testy kondice a techniky? Nebo tam je ještě něco jako kata? To asi ne co?
Připojuji se k Joeyho dotazuMá někdo seznam toho co je potřeba vykonat na jednotlivé technické stupně v Kick-boxu? Docela by mne to zajímalo, a google tentokrát zklamal.
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků