mouthguard

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod ghekon » čtv 13. pro, 2007 21:11

Pozde, uz je to zaschle, ale zkusim to. Jinak neni to trochu zbytecna investice, kdyz budu delat combat jednou do tydne? I kdyz zuby jsou jenom jedny ze... :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Cena

Příspěvekod lukaskon » čtv 13. pro, 2007 21:20

Tohle už je na tvém uvážení a finanční situaci, ale možná máš pravdu.
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » čtv 13. pro, 2007 21:29

O financni situaci vubec nejde, kdyz jde o zdravi tak jsou penize vedlejsi, jde mozna i o tu komplikovanost, ty obycejne dam do horke vody a skousny, ale co bych delal s temito vazne netusim
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Zuby

Příspěvekod lukaskon » čtv 13. pro, 2007 22:15

Neboj je tam popis je to možná ještě pohodlnější než ve vroucí vodě
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod migli » pát 14. pro, 2007 0:55

2 ghekon

ten extra chranic z ipponshopu - to jsi sam sobe dentistou :lol:, proste udelej si sam. Obdobnou proceduru delas i s tim chranicem na miru, ale tam tu praci dela tvuj zubar :wink:

trochu OT, ale kdyz jsi o tom mluvil - na (i zaschlou) krev z kimona se mi vzdy osvedcila kombinace vanish+persil+program s predpirkou na 40st. Nedavej to na teplejsi vodu, to by se to mohlo zaprat.
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Clarke » pát 14. pro, 2007 8:31

2 ghekon
Ty chemicky dotvarovatelný chrániče vypadají taky zajímavě. Někde na NETu jsem zahlíd ten postup přípray. Napřed se taky vytvarují v horké vodě, pak se do nich napatlá taková "kašička" kterou si rozmícháš z přiložených chemikálií. Skousneš a necháš zatuhnout. Pak to stáhneš ze zubů (tohle bude předpokládám ta nejvtipnější část :-) ), vezmeš kobercák, a ořežeš přebytečný vyteklý materiál. Pak musíš přebrousit/přeleštit hrany (řezy).

S těma zubama vítej v klubu. Jsou to taky přední horní řezáky, co? Ty jsou vždycky na ráně první :-( Já to pro změnu dostal kolenem při stržení ... letěl jsem na zem hubou napřed, a proti vystartovalo kolínko. Počítej s tím, že ty zuby budou citlivý pěknejch pár tejdnů. Já už jsem s nima marod skoro měsíc a pořád to bolí, když se zapomenu a třeba si jen podepřu bradu rukou. Tak hodně štěstí s přirůstáním.

2 all
Jinak psal jsem do laborky v Český Lípě, kde ten nejsilnější Playsafe dělají na míru za velmi slušných 494,- Nejlevnější laborka co jsem našel (jak už tu padlo, někde si za totéž řeknou klidně 2kKč). Ptal jsem se, jestli chránič udělaj i na dálku, někomu z druhýho konce republiky ... tak až se ozvou dám vám taky vědět.
Clarke
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod ghekon » pát 14. pro, 2007 10:03

Dneska jsem byl na preventivce u zubarky, ptal jsem se na ty zuby, pry ze to bude v pohode, ze mam nejake povolene luzko ci co.
Mluvil jsem s trenerem o tech chranicich a rikal ze zatim staci ty obycejne a casem, treba na zavody, ty kvalitnejsi a asi to tak i udelam.
K te krvi na kimonu se mi nakonec osvedcil (mamince :lol: :lol: :lol: ) vaniš ( a skvrn se zbavíš :D)
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně