2 ghekon
Ty chemicky dotvarovatelný chrániče vypadají taky zajímavě. Někde na NETu jsem zahlíd ten postup přípray. Napřed se taky vytvarují v horké vodě, pak se do nich napatlá taková "kašička" kterou si rozmícháš z přiložených chemikálií. Skousneš a necháš zatuhnout. Pak to stáhneš ze zubů (tohle bude předpokládám ta nejvtipnější část

), vezmeš kobercák, a ořežeš přebytečný vyteklý materiál. Pak musíš přebrousit/přeleštit hrany (řezy).
S těma zubama vítej v klubu. Jsou to taky přední horní řezáky, co? Ty jsou vždycky na ráně první

Já to pro změnu dostal kolenem při stržení ... letěl jsem na zem hubou napřed, a proti vystartovalo kolínko. Počítej s tím, že ty zuby budou citlivý pěknejch pár tejdnů. Já už jsem s nima marod skoro měsíc a pořád to bolí, když se zapomenu a třeba si jen podepřu bradu rukou. Tak hodně štěstí s přirůstáním.
2 all
Jinak psal jsem do laborky v Český Lípě, kde ten nejsilnější Playsafe dělají na míru za velmi slušných 494,- Nejlevnější laborka co jsem našel (jak už tu padlo, někde si za totéž řeknou klidně 2kKč). Ptal jsem se, jestli chránič udělaj i na dálku, někomu z druhýho konce republiky ... tak až se ozvou dám vám taky vědět.