Máš pravdu. Je ale lepší šokovat změnou intenzity nebo jiným typem cviku, než do nekonečna zvyšovat objem tréninku. Ale chápu, že v domácích podmínkách jsi měl omezené možnosti. Mohl jsi ale třeba začít dělat kliky na jedné ruce. Nebo sis mohl obléci nějakou těžkou vestu, atd. I doma se dá improvizovat. A na ten www.ironfactor.cz se podívej a pročti si ho, ať si rozšíříš obzory.phate píše:Ano, vis o cem mluvis, ale take by jsi mel vedet, ze sval je treba sokovat. Po case uz 100, 200... nestaci.
Head2k píše:Máš pravdu. Je ale lepší šokovat změnou intenzity nebo jiným typem cviku, než do nekonečna zvyšovat objem tréninku. Ale chápu, že v domácích podmínkách jsi měl omezené možnosti. Mohl jsi ale třeba začít dělat kliky na jedné ruce. Nebo sis mohl obléci nějakou těžkou vestu, atd. I doma se dá improvizovat. A na ten www.ironfactor.cz se podívej a pročti si ho, ať si rozšíříš obzory.phate píše:Ano, vis o cem mluvis, ale take by jsi mel vedet, ze sval je treba sokovat. Po case uz 100, 200... nestaci.
phate píše:ja chci mi "dobrou" kondici.
Head2k píše:Tvůj blog jsem moc neprocházel, ale po tom, co píšeš tady, mě napadlo, že invalidní důchod budeš mít kvůli papírům na hlavu...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků