EDIT: Uz to zase zacina, hattori mne na sz vyzyva k zapasu

Moderátor: Picard
ghekon píše:Ahaaaa ted je mi to jasne![]()
![]()
![]()
Takze mi chces rict, že v bu nejsou zapasy? Chlapce mas to trochu zmatene. Ale ani se nedivim ze nemate sparringy, to byste totiz poznali ze ty vase techniky jsou na dve veci mistre ninjo.
Není tam zápas, asi proto že kdyby ti někdo přerazil ruku nebo tě přizabil na tréninku tak bys moc nadšený nebyl...
ghekon píše:Ahaaaa ted je mi to jasne![]()
![]()
![]()
Takze mi chces rict, že v bu nejsou zapasy? Chlapce mas to trochu zmatene. Ale ani se nedivim ze nemate sparringy, to byste totiz poznali ze ty vase techniky jsou na dve veci mistre ninjo.
ghekon píše:NOKT: Jo, delam Judo, Sambo a Combat Sambo. Je mi jasne ze bujinkan techniky musi skvele fungovat na nebranicim se souperi, ale kdyz si s nikym nezasparujes, tezko zjistis jestli to funguje i v realu.Není tam zápas, asi proto že kdyby ti někdo přerazil ruku nebo tě přizabil na tréninku tak bys moc nadšený nebyl...
Takze to bychom nesmeli mit randori ani v judu protoze se tam lamou ruce?![]()
![]()
Emiel píše:ghekon:
Hele, enchci se s teobu hádat, ale když neznáš, neodsuzuj. Víš, my v tom zápasy příliš nedlěáme, protože je tu až moc velké riziko úrazu. To za prvé, za druhé je to umění a ne sport, takže si nemusíme nic dokazovat tituly.
Hattori: Konečně to také někdo obhajuje.. Kdžytak mi dej vědět, jak dopadl mezi vámi ten match
ghekon píše:Genesis: Presne toto se od nich snazim dozvedet.
Velke riziko urazu jo?![]()
![]()
K tomu lamani rukou v judu: Samozrejmne ze si ty ruce nelameme ( i kdyz to se obcas stava![]()
)
V tvych silach?jde o to jestli prijmes opravnenou vyzvughekon píše:Samozrejmne bude-li to v mych silach... A nevycitejte mi ze si o bujinkanu myslim co si myslim kdyz mi tady neni nikdo schopen vysvetlit proc v bujinkanu nejsou zapasy. A vysvetleni ze to neni bs ale bu, nebo ze je moc velke rizkiko zraneni jsou vazne k smichu...
Tím bych se tu neoháněl,sparring jde vsude,jen to chce chut popr. metodu..Emiel píše:ghekon:
Vysvětli mi tedy, proč v aikidu nejsou zápasy? Pokud dokážeš toto, dokážeš si i vysvětlit proč nejsou v Bujinkanu. Jen si lehce namáhej hlavu nao? Není to moc složité. Stačí místo energie do urůžek a shazování jí torchu vložit do šedých buněk mozkových...
ghekon píše:Samozrejmne bude-li to v mych silach... A nevycitejte mi ze si o bujinkanu myslim co si myslim kdyz mi tady neni nikdo schopen vysvetlit proc v bujinkanu nejsou zapasy. A vysvetleni ze to neni bs ale bu, nebo ze je moc velke rizkiko zraneni jsou vazne k smichu...
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků