sázení na K1

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

sázení na K1

Příspěvekod kik » pon 31. pro, 2007 17:26

Ahoj chtěl bych zkusit vsadit si na zápasy v k1 ,ale nevím kde ?Tak jsem se chtěl zeptat jestli nevíte o nějaké sázkové kanceláři klidně i na netu .Dík Kik
kik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jacopo » úte 01. led, 2008 18:55

Tak to nemam paru... jsem odpurcem jakehokoliv vsazeni... :lol: Na K1 bych si nevsadil uz vubec :wink: Asi budes musit zkusit obejit par kancelari :P Kasli na vsazky ale... :idea: "Neriskuj zbytečné pro nezbytné." To řekl jeden týpek v Pikové dámě (od Puškina) ale už nevím kdo... :lol: 8)
Jacopo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod kik » stř 02. led, 2008 16:06

Jacopo píše:Tak to nemam paru... jsem odpurcem jakehokoliv vsazeni... :lol: Na K1 bych si nevsadil uz vubec :wink: Asi budes musit zkusit obejit par kancelari :P Kasli na vsazky ale... :idea: "Neriskuj zbytečné pro nezbytné." To řekl jeden týpek v Pikové dámě (od Puškina) ale už nevím kdo... :lol: 8)

hoj dík pár kanceláří jsem obešel a nic. Ted mi ,ale vyšla pěkně ta předpověd na finále ,kdo s kým bojoval tak bych vše chytl.
kik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jacopo » stř 02. led, 2008 16:34

No pak to vyjít nemusí... ale respekt, že sis tipnul dobře... mi sázení nevychází nikdy... :cry:
Jacopo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně