Genesis píše:jak už bylo mnohkrát řečeno jinde. jedna z nejlepších možností dneska je x-box
player píše:Genesis píše:jak už bylo mnohkrát řečeno jinde. jedna z nejlepších možností dneska je x-box
Absolutne nesouhlasim.Zadnej x-box neni o sebeobrane.
Ukazte mi jeden jedninej klub, kde se v x-boxu uci obrana proti holym rukoum, to jen pro zacatek.Dekuji.
player píše:Genesis píše:jak už bylo mnohkrát řečeno jinde. jedna z nejlepších možností dneska je x-box
Ukazte mi jeden jedninej klub, kde se v x-boxu uci obrana proti holym rukoum, to jen pro zacatek.Dekuji.
lukaskon píše:.....Nedokážu si totiž představit situci, ve které bych měl problémy. (samozřejmě nehovořím o tom, že na mě někdo míří škospikem a nebo jich je 10 ... to už totiž není o sebeobraně...)
lukaskon píše:player píše:Genesis píše:jak už bylo mnohkrát řečeno jinde. jedna z nejlepších možností dneska je x-box
Zvykneš si ránu dát i dostat. Nebojíš se, máš silné sebevědomí a podobně.
NAIA píše:Takze bych doporucil kurz asertivity. To ti da moznost razne ukoncit hodne neprijemnych situaci drive nez dojde na pesti.
raduz píše:player píše:Genesis píše:jak už bylo mnohkrát řečeno jinde. jedna z nejlepších možností dneska je x-box
Obcas na treningu ideme aj bez rukavic (dohoda so sparringom). Ideme komplet - vrch aj zem, teda ja graplujeme.
Rukavice su na to aby si mohol ist viac naplno![]()
Co z toho ze na karate ( co cvicis, tusim viet vo dao) idete holymi rukami ale tak na 30-50 percent)
Vsetko co odcvicimv rukaviciach, viem taktiez pouzit aj bez rukavic
player píše:lukaskon píše:player píše:Genesis píše:jak už bylo mnohkrát řečeno jinde. jedna z nejlepších možností dneska je x-box
Zvykneš si ránu dát i dostat. Nebojíš se, máš silné sebevědomí a podobně.
Problem Lukasi je v tom, ze si zvyknes leda tak na ranu "mekkou".Je veliky rozdil mezi ranou v box. rukavicih a ranou tvrdymi klouby hole ruky.Takze ano, zvykas si na kontakt, ale opet je treba si uvedomit, cim jses omezen a tyto omezeni mimo ring proste nejsou.Neco jineho je se nebat uderu od boxerky a neco jineho je nebat se uderu holou rukou.Je to asi takovy rozdil, jako nebat se jet 300km/h na brnenskem okurhu a jet 300kh/h po magistrale.V jednom pripade ti hrozi leda tak vyjeti do pisku, eventuelne zabrany z gumy, v pripade druhem...o-ou.
graver píše:NAIA píše:Takze bych doporucil kurz asertivity. To ti da moznost razne ukoncit hodne neprijemnych situaci drive nez dojde na pesti.
Bohužel. Kurz asertivity tě naučí, co asertivita je, nikoliv jak ji použít (stejně jako všechny kurzy soft skills). Lidská povaha se těžko předělává. Kdo dokáže zvládat konflikty, dokáže to i bez kurzů. Kdo to nedokáže, tomu žádný kurz nepomůže.
Dostaneš do ruky nástroj a je na tobě, co s ním uděláš.
NAIA píše:To je to samé jako bys řekl že lidi se ubrání i bez znalosti BU a kdo to neumí tomu žádné BU nepomůže.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků