Takze postupne : SiuLum - precist si to v M&F muze skutecne kazdy ,takze muzes vycitat iniciatorovi tohoto auditka ,ze tak neucinil.Ja jen odpovedel.Kdyz uz se stitis oznaceni "sportovec" ,hned za tim v mem prispevku bylo "osoby se zvysenou fyzickou aktivitou".To by snad proslo ,ne?Nebo svuj trenink nepovazujes za zvyseni fyzicke aktivity?To s tou zavislosti snad nemyslis vazne

,pokud se bavime o obvyklych sacharido/proteinovych pripravcich.Jinak by ses asi pokazde musel v Droxi rozklepat v abstaku u regalu se sunarem nebo glukopurem(optej se doma ,jestlis byl dokrmovan/suplementovan).Telo je vicemene schopno ziskat potrebne latky z "prirozene " stravy ,ale jde tu prece o MNOZSTVI!!Naroky tela 40 -lete urednice a osoby v treninkovem rezimu(jakemkoli) se rapidne lisi co do miry pokryti naroku metabolismu ,byt se v obou pripadech jedna o lidska tela.
Dik DMC ,ze se shodnem ,ale ne ve vsem - aerobni aktivity nebrani nabirani telesne hmoty ,staci ji jen zahrnout do vztahu vydej/prijem.Me se Sebrle nezda jako chcipak

.
To CHROBI - nejakou dobu mi trvalo zorientovat se v tom dlouhem souveti

,ale rad bych te v nem zastavil hned na zacatku :vstrebavani neni otazka pouze streva.Ruzne latky se travi v ruznych castech traktu ,stejne tak je to s vstrebavanim.Mohl bys mi prosim uvest zdroj te informace ?Ja to takhle nikdy neslysel ani necetl.Nejspis to u nas na zakladce ututlali

.Jo ,a vidis ,kdyz mas trenink od 4 ,klidne si v pul ctvrty neco dat muzes ,a v 9 jakbysmet.Ale musis vedet co.O tom nejspis tohle auditko melo byt.Ne o tom ,jak vsichni nesnasime ty "vymasteny kultuuuristy" a jejich trenink.Mimochodem ,mam namakany ,fungujici a zdravy telo.
Jeste jednou k SiuLum :jak se da telo "otupit" podavanim supl. vyzivy????Telo si nic "nehleda" ,proste zpracuje co dodas.I kdyz pripustim vyskyt bilkovin "skoro v kazdem jidle" ,jde zase o to mnozstvi - kdyz se tak bojis ucpani organismu a nasledneho hniti ,pripadne ti stejne nacerpat 35 g bilkovin z porce kureciho masa a z vagonu jahlove kase???
VSEM - co ale opravdu nechapu , je jak muzete posrat muj nick na nekolik zpusobu.Kurva ,chlapi ,dyt jsou to jenom 4 pismenka! ROZA