player píše:lukaskon píše:Pro RBR: tak zápas je přesunut. Soupeř se zranil a na kdy zatím nevím. Víc se dozvím v pondělí ... to se vrací z přípravy v Japonsku. Jinak já řešil už i nože. Vytáhl to nějakej Rusák a já to úspešně uklidnil. Většinou tyhle věci řeším v klidu.
Pro Playera: No tak pardón, ale teď si mě strašně nahrál na smeč

Nejde se naučit inkasovat rány bez rukavic. Dám ti tři přesný na bradu a po každé další lehké se sesuneš a budeš hulit 2 dny to je neoddiskutovatelné!!! Prostě stačí 2 -3- ko po sobě a budeš skleněnej celý život. Já se rány nikdy nebál a neboj inkasoval jsem jich spoustu bez rukavic a asi bych tě hodně překvapil. Jednou jsem měl sedřenou kůži z nosu i tváří, sršela ze mě krev (blbeček měl totiž prstýnky) a vůbec jsem to nevěděl. Prostě adrenalin. Nejlépe se naučit inkasovat ránu je v rukavicích při tvrdých sparincích. Pak vydržíš i ránu bez rukavice. Pokud není na bradu.
V tom pripade jiste nebudes pri dalsi seslosti proti sparingu v graplingovkach.
To pořád nebude tvrdá, ale měkká rána

ne že bych měl o Lukáše strach, ale musíš si uvědomit že on se tím živí, a živí tím i celou rodinu, takže chtít po něm sparing kde je větší riziko zranění (tím myslím škrábnutí, otevření obočí, které se ale stejně musí 14 dní léčit bez treningu, takže výsledek podobný z tohohle pohledu nalomenému žebru) je tak trochu nefér.A výsledek bude k ničemu, protože při sparringu jsou jenom ti co vyhráli "podle pravidel".
Souhlasím s tebou v tom že sparring v x-boxu nemusí být to samé co boj na ulici, ale taky může pokud to do něj převedeš...to samé karate shotokan kumite kde platí jedna rana bod také může a nemusí být to jak to bude v reálu vypadat...to samé drilly na krátkou vzdálenost s feelingem, to samé judo a házení na zem, grapling....podle mého může být reál o čemkoli

.proto si myslím že tvrdit že x-box není dobrá příprava na reálný boj je odvážné...je to jedna z možných příprav a boxerský sparing je jednou z možných "scénářů", a protože vychovává "tvrdé" lidi, je to také připrava dost univrzální