efektivita

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod player » pát 11. led, 2008 16:56

Panda píše:2 Lukaskon a Player.: a nebylo by možno se předtím třeba jen sejít a popovídat si o tom z očí do očí, já nechci vám do tho nějak kecat, ale co třeba si dát do řepy až teprve po tom co bude jasné že si to nejde vyříkat....teda pokud nepovažujete mluvení za ztrátu času a nechcete to pojmout treningově? k případnému pokecu se rád připojím :wink:

Ale samozrejme!Uz jen diky tomu, abysme tu nasi debatou nezivili "supy", kterych se tu vyrojilo celkem dost.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pát 11. led, 2008 17:01

ukropcany píše:Ja síce nie som za nejaké teoretické kraviny, ale kto je podľa Teba "profesionálny bojovník"?

clovek, co pri stretu riskuje zivot.
Jinak kdyz uz ses tu, dovol mi otazecku, kdyz ted frci ta uprimnost.Proc sis se mnou nedal sparing v graplingovkach, kdyz sem takej cucak co nevydrzi ani minutu fyzicky?Nerikej, ze se take bojis "nahodneho" zraneni?
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pát 11. led, 2008 17:07

pm píše:Player: jednoznacne ocenuju, ze bys do toho sel, ale - trochu respektu, please, lukaskon preci jen neni nejakej sestnactiletej hej pockej, kterych je na tomto webu plno. mas koule, kppes jako kun, osobne vsak nechapu, ze nedokazes dat treninkovej boj - pratelak na 50%-75% (viz setkani bu vol 2., kde z tohoto duvodu chtel malokdo s tebou dat sparring) - dokazovat si za kazdou cenu (= zraneni kamarada), ze je clovek lepsi nez ten typek nebo styl je pubertarna, vyzkouset si, na/poucit se, to je jina. "realny boj" (jak zprofanovany souslovi) je peci out there, nikdy v telocvicne, a vsichni vime, ze to neni nic hezkyho.

jinymi slovy, kaslete na ego, at si mysli kdo chce co chce, a vice pratelskych setkani jako bu. vo. 2

Ja Lukase uznavam jako profi boxera, nikoli vsak jako cloveka, ke kteremu bych mel vzhlizet s patricnou uctou.Tech na svete moc neni, ale par se jich najde.Rozhodne to ale neni nikdo, kdo se zivi nasilim, byt v ramci sportu.
Sparing na 50 procent pro me problem opravdu neni, mas snad dojem, ze sem tam sel do nekoho naplno?To snad ne.To by to vypadalo, bez vyhaneni meho ega, diametralne odlisne.Problem ale pro me je nesmyslne otukavani nekolik minut v kuse v bambulich.Nejsem sportovec, neboxuju, proto po me prosim nikdo nechtejte, abych pristupoval na takovyto sparing, dekuji.
Mozna doslo k nedoruzumneni.Takovy to setkani povazuju prave za pratelske pomeresni stylu, nikoli za pomerovani v boxu ci thajboxu.Psal jsem to i predem, ze pokavad nebudou pravidla stanoveny jinak, obzvlast co se chranicu rukou tyce, moje pritomnost je zcela zbytecna, jak pro me, tak pro zbytek.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Rekce

Příspěvekod player » pát 11. led, 2008 17:10

lukaskon píše:Player tvrdil, že není dobré trénovat v rukavicích. Ale já tvrdím, že není nic lepšího. Nemůžeš nacvičovat údery naplno bez nich nebo v graplingovkách. Každá přesná rána by tě poslala na podlahu. Brzo by si byl skleněnej a ksicht by si měl hodně roztrhanej.

Kdyz jedem fullcontact, tak mame helmy.Bez nich by to bylo samozrejme tak jak popisujes, o to nikomu preci na treninku nejde;)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 11. led, 2008 17:19

player píše:
Pardon, Lukas je profesionalni boxer, to ano, ale nikoli profesionalni bojovnik.Profesionalni bojovnik nespoleha na nahodu, opravdu ne;)

©marjá....tys to nepochopil....nepíšu nic o spoléhání na náhodu...jenže se vždycky může něco stát....protože "náhoda je blbec"....prosím,popřemýšlej,než zase odpovíš..... :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pát 11. led, 2008 17:39

ukropcany píše:Dôvod je prostý a písal som ho už pred tým stretnutím - týždeň po vol. 2 začínala liga a nechcel som sa zraniť (to je ťažká prd-úroveň proti tomu, aké zápasy boxuje Lukáš a vidíš, mne to za to stálo, takže voči Lukášovi by rešpekt bol na mieste). Preto som aj išiel tak ako som išiel... žiadny stres, žiadny veľký tlak, len tak aby nebola hanba... to si musel vidieť, že akonáhle niekto kontroval, tak som sa hneď pratal... paradoxne mi to bolo prd platné, pretože som prehral s bývalým karatistom... :D :D :D Ale neva... aj tak som zatiaľ prvý... :wink:

No a je tu ešte jeden dôvod - mne je Tvoja drzosť viac než sympatická, lenže len dovtedy, kým sa dá na Tvoje slovo spoľahnúť. No lenže na vol. 1 si povedal, že bez pästí a hneď prvý úder bol päsťou... ja som na držanie slova dosť háklivý a vtedy si mal ozaj šťastie, dnes by som sa nenechal zastaviť... :idea: Nesľubuj veci, ktoré nevieš skrze svoju neschopnosť riskovať prehru dodržať...

No a k tomu boju o život - o život som bojoval svojej žene keď dostala v zápche na moste anafylaktický šok, kukal som sa na dva stĺpy do ktorých ledím 90 na ľade a o ktoré som sa následne roztrieskal a nemám pocit, že by to boli o 1000% intenzívnejšie pocity ako v ringu :idea: Niekedy sa do neho postav...

Presne tohle sem chtel slyset.Takze stejne reci jako ma Lukas.Kua chlapi, kdyz mam take ego, ze jsem tak sakra dobrej, tak jak VUBEC muzu myslet na nejake NAHODNE zraneni???Jak by to vypadalo, kdyby Schumacher sedal do kokpitu s tim, ze mu to muze v zatacce ustrelit, protoze "nahoda je blbec"?To je odpoved i Jendisovi.
Za ten uder sem se ti omluvil, masli problem, muzes mi to na vol.3 vratit, klidne to dame zas bez rukavic a naplno, takze nikdo nebude teckou prekvapenej.Uvidime, jestli tentokrat stihnes nejakym krytem proti memu uderu zareagovat s tim, ze ja zrovna tak neprestanu a nezacnu se ti omlouvat.At si to tam pro me za me maj zaflakany krvi.
Do ringu se stavet nebudu.Opet mi zas vnucujes neco, pro co ja neziju.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 11. led, 2008 18:10

player píše:To je odpoved i Jendisovi.

A opět bez přemýšlení.....To přirovnání upravím...Schumacher se nebude honit s nějakým "volem" na červené na semaforu,pokud má jet velkou cenu,třeba za dva dny.Páč by se mohl vysekat a potom by mohl jet akorát "do pryč".Velkou cenu pojede nadoraz...a to je i k Tobě.....už chápeš?????

Myslet na to NÁHODNÉ zranění právě proto musí....
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » pát 11. led, 2008 18:37

Tuhle diskuzi fakt nechápu a docela mě i sere :evil: O co vám kur.. jde?©ampión se bude rvát s panem Nikdo,aby mu ukázal,že box je lepší než nějaké jeho kryty?Děláte si prd...?

Nedávno jsem odtrhával od kolegy jednoho krypla,který se mi následně zahryznul do ruky (nevěděl,že ho zezadu drapnul vyhazovač,jak to zjistil tak se dosral strachy-zanícený jsem to měl neskutečně dlouho)).Před dvěma měsíci jsem stál nad pitomcem,kterého jsem musel řešit a byl jsem přesvědčenej o tom,že už nevstane a je po něm (ty vteřiny než začal dýchat mi přišli jako věčnost).Přál bych vám vidět jak teď vypadá moje pravá ruka-je rozdrásaná od jedný hysterky,teď už to jde,ale nebyl to hezký pohled.

Co tím vším chci říct?Nehrajte si na rváče když jste sportovci a važte si toho,že můžete zápasit pro radost (u playera spíš pro ego) a pro prachy (Lukáš)
Ostatní tuhle diskuzi možná berou jako děsnou srandu a odvaz,ale mě prostě neskutečně irituje asi proto,že vím co je to násilí a tady si na něj dva dospělí lidé budou hrát (a riskovat zranění) kvůli hovadině.
Fakt vás chlapi nechápu,přijdete mi jako malí,směšní školáci :roll:
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » pát 11. led, 2008 18:37

http://www.fightgood.com/article/crazy-monkey-post-3/ .. tu je obrana v graplingovach proti direktom,nazyvana "crazymonkey shield" alebo "stonewall defence"...myslis Player ze mma atleti su taki jebkovia ze by cvicili nejaku neucinnu sracku a nechali si rozmasirovat ksicht a knockoutovat a prsist o prachy za vyhru?? ..inac tento typ obrany sa pouziva hojne aj v muayboran kt. je stare niekolko tisicroci :wink: P.S: na ulici je velka moznost ze si o spicky laktov rozdruzga oponent paste,bracho cez rukavice sa skoro dosral od bolesti ked mi trafil pri tomto mojom kryte do lakta :wink: ..je to velmi prirodzeny druh obrany..instinktivny..prebralo ho kopec ludi z MMA
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » pát 11. led, 2008 18:55

Koukej,koukej na muj nos,podobny je tveeeemu dost :lol: :lol: :lol: (oba akteri po sparringu) :wink: Na rovinu vam reknu ze o cem se tu hadate je opravdu o nicem...jestli je tohle lepsi nez tohle,a kvuli sve pravde se nechat i zranit...uznavam lidi kteri si stoji za svym nazorem do posledni chvile,ale tohle uz je holej nerozum, rozsekat se jenom proto aby si jeden dokazal ze je lepsi nez druhej a naopak...u lukaskona se mi nelibi jak si je jist svym vitezstvim,at si je sebevic jistej,a at ma sebevetsi sance, mel by mit respekt.a v tomhle souhlasim s playerem,at je kdokoliv mistr sveta v jakemkoliv BU/BS, at je v nich jakkoliv dobry, tak to neznamena ze je neco vic nez ostatni(je to mysleno obecne,ne konkretne), a ja mam k tomu stejny postoj. Player si zaslouzi respekt,ale nadruhou stranu se mi nelibi ze kvuli dokazovani si neceho je schopen zajit az tak daleko :roll: Dal nema smysl neco rikat,jen bych opakoval to co psal defendu...
A ne ze mi ted prijdou nastvane vyzvy jak od lukaskona tak od playera :lol:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » pát 11. led, 2008 18:58

for Player: myslim, ze ten sposob sparingu, co idete na treningu je super, ale podla mna je super tiez klasicke sparovanie. V kazdom precvicis nieco ine :wink: Ale presne nad takym sparingom ako popisujes uz dlhsie rozmyslam, ale nemam dostatok vybavenia :( Ale dajako to musim vyriesit :?
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » pát 11. led, 2008 19:01

Hale kluci pokud jsem si všimnul tak Lukáš i Player souhlasili že si o tom nejdřív popovídají nad džusíkem než si rozbijí kokos, takže bych tuhle diskuzi už nerozdmíchával do osobní roviny co vy na to? :wink:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » pát 11. led, 2008 19:04

Panda píše:Hale kluci pokud jsem si všimnul tak Lukáš i Player souhlasili že si o tom nejdřív popovídají nad džusíkem než si rozbijí kokos, takže bych tuhle diskuzi už nerozdmíchával do osobní roviny co vy na to? :wink:

Ja jsem puvodne nechtel nijak reagovat, ale docela me prekvapilo kam az jsou nekteri schopni zajit,jestli se mi podari pristi Bu.cz,tak bych nerad pprijel jako ,,bezbranny aikidoka" do hnizda k mrti odhodlanych lidi sundat jeden druheho :lol:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Obrana

Příspěvekod lukaskon » pát 11. led, 2008 19:05

Diablik: Jenže když zvedne ty lokty tak má naprosto odkrytej spodek ... takže rozumný útočník půjde buď na pupek a nebo zvedákama ... Jasně musí rychle přemýšlet, ale to kvalitní bojovníci dělaj.

Defendu: jasně máš pravdu a já tu i říkal, že se neperu a problémy uklidňuju, tohle nemám zapotřebí. Ale je to určitá ješitnost. Ne dokazovat si, že jsem lepší než jiní, ale obhájit svůj názor.

Player: je kravina se s tebou srovnávat když máš o 20 kilo víc. Takže do toho nejdu v tom rozsahu jak jsem psal ... Srovnal jsem si to v hlavě a nebudu riskovat zranění, kvůli tomu abych ti dokazoval že si myslím, že nemáš pravdu. Nikdy jsem netvrdil, že bych neutržil nějakou pecku, ale tvrdím že ji ustojím a útočím dál. Nejsem Ali abych všem úderům uhejbal. Ale boxuju už 20 let a nikdy jsem neprohrál před limitem.
Nějak by jsme to ale vyřešit měli ... protože jinak mě tvůj názor bude furt vrtat v hlavě :-)
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Obrana

Příspěvekod Panda » pát 11. led, 2008 19:14

lukaskon píše:Diablik: Jenže když zvedne ty lokty tak má naprosto odkrytej spodek ... takže rozumný útočník půjde buď na pupek a nebo zvedákama ... Jasně musí rychle přemýšlet, ale to kvalitní bojovníci dělaj.

Jasně to je fakt, ale jak říkal muj trenér MMA kterého zná i Diablik: lepší než dostat do makovice...další důvod je že v MMA moc spodků nepadá, tak jeden dva za zápas...bacha na tomhle poli jsem velkej teoretik :lol: viděl jsem miliony videí a celé sezony zápasů :lol:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Obrana

Příspěvekod diablik » pát 11. led, 2008 19:38

Panda píše:
lukaskon píše:Diablik: Jenže když zvedne ty lokty tak má naprosto odkrytej spodek ... takže rozumný útočník půjde buď na pupek a nebo zvedákama ... Jasně musí rychle přemýšlet, ale to kvalitní bojovníci dělaj.

Jasně to je fakt, ale jak říkal muj trenér MMA kterého zná i Diablik: lepší než dostat do makovice...další důvod je že v MMA moc spodků nepadá, tak jeden dva za zápas...bacha na tomhle poli jsem velkej teoretik :lol: viděl jsem miliony videí a celé sezony zápasů :lol:

.ale to je jasne ze moze utocit na "spodky",ale takisto moze pro tom kupit riadne naskocene koleno ,popr. roundkick...zalezi kto proti komu stoji,co mu vyjde a co nie atd..ja radsej dostanem do brucha ako do hlavy graplingovkou..ja som uz poranenu ocnu rohovku mal,diky nikdy viac :? Ale je pravda ze tradicny staticky "dvojak" z boxu nie je najlepsia vec na ulici,preto ho v MMA modifikovali ale na druhu stranu ludia ako Lukaskon s jeho atributmi vystrelia par na bradu a je vymalovane..takze tazko pausalizovat..
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pát 11. led, 2008 19:38

Jendis píše:
player píše:To je odpoved i Jendisovi.

A opět bez přemýšlení.....To přirovnání upravím...Schumacher se nebude honit s nějakým "volem" na červené na semaforu,pokud má jet velkou cenu,třeba za dva dny.Páč by se mohl vysekat a potom by mohl jet akorát "do pryč".Velkou cenu pojede nadoraz...a to je i k Tobě.....už chápeš?????

Myslet na to NÁHODNÉ zranění právě proto musí....

Jasne, ovsem Sumi nebude mit ty velkohube kecy o tom, ze je nelepsi ridic na svete :idea:
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pát 11. led, 2008 19:42

diablik píše:http://www.fightgood.com/article/crazy-monkey-post-3/ .. tu je obrana v graplingovach proti direktom,nazyvana "crazymonkey shield" alebo "stonewall defence"...myslis Player ze mma atleti su taki jebkovia ze by cvicili nejaku neucinnu sracku a nechali si rozmasirovat ksicht a knockoutovat a prsist o prachy za vyhru?? ..inac tento typ obrany sa pouziva hojne aj v muayboran kt. je stare niekolko tisicroci :wink: P.S: na ulici je velka moznost ze si o spicky laktov rozdruzga oponent paste,bracho cez rukavice sa skoro dosral od bolesti ked mi trafil pri tomto mojom kryte do lakta :wink: ..je to velmi prirodzeny druh obrany..instinktivny..prebralo ho kopec ludi z MMA

Kdyz nekdo v MMa zapasi jako boxer, tak uz je fakt jedno, jestli ma vetsi nebo mensi bambule na rukou.Vic k tomu rikat nebudu, preci tu neodkreju sve karty,ze:)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Playerovi

Příspěvekod lukaskon » pát 11. led, 2008 19:43

Moment ... teď nevím jestli jsem to dobře pochopil ... ten poslední příspěvek má být narážka na mě? Já nikdy netvrdil, že jsem nejlepší na světě. Naopak těžko by si hledal boxera, který má takový respekt ke svým soupeřům v ringu jako já! Jestli to opravdu bylo na mě tak si přečti moje příspěvky v tomto fóru.
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Playerovi

Příspěvekod player » pát 11. led, 2008 19:49

lukaskon píše:Moment ... teď nevím jestli jsem to dobře pochopil ... ten poslední příspěvek má být narážka na mě? Já nikdy netvrdil, že jsem nejlepší na světě. Naopak těžko by si hledal boxera, který má takový respekt ke svým soupeřům v ringu jako já! Jestli to opravdu bylo na mě tak si přečti moje příspěvky v tomto fóru.

Svym zpusobem ano, protoze stejne jako Ukropcany jses si dle toho ci rikas strasne moc jistej svym vitezstvim.Navic to nevidim jen ja v tvych textech, coz me tesi.
Nekomu se zda, ze prehanim.Ano, na jednu stranu se resi pi*ovina, na stranu druhou mi nejde o nic jienho, nez podlozit sva tvrzeni.
Pokud Lukasi uznas, ze by to pro tebe nebylo az tak jednoduche, vzhledem k me vaze, pak to beru, je to slovo chlapa a tim to hasne.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...