Bujin píše:OK ... poviem to inak
Aky je vas nazor.....
Mate ine skusenosti?
Preco je tento svet o vacsich srackach nez bol predtym ?
Minotauro píše:4 ADKINS:
Hele, pošli mi tu přírůčku na mail mailto:freezeneck@centrum.cz
a jestli jí máš v knížní podobě, tak odkaz na stránky, kde by se ta publikace dala sehnat
adkins píše:Čaute,je mi pomalu 15 a chodim na thaibox už rok,když jdu s treninku tak je už tma a v okoli jsou same tlupy frajirku s rovnyma kšiltama![]()
Už jsem byl 2 krat napadeny a ubranil jsem jse(jednou),koupil jsem jsi nedavno železneho boxera(JEN NA OBRANU A TO V NOUZI),když jdu s treninku tak ho mam na ruce a ruce v kapsách,myslite že i když mi je 15 tak bych s nim sundal jednou ranou nějakeho 18leteho frajirka dychticího po prachach a mobilech??
Emiel píše: a nějaký rádoby nácek měl silné řeči, ale jakmile viděl, že byhc se mu klidně postavil a nesesypal jsem se už při těch řečech, tak se odporoučel, se mi nic vážného nepřihodilo.
Emiel píše:fighter99:
Však právě o tom mluvím, dneska je všude hromada rádoby rváčů. většinou to jsou zakomlexovaní chudáčci, který kdysi ve škole brali svačinu a teď všem dokazují, jak jsou velcí a silní...
Emiel píše:adkins:
Tak se tím řiďAle stejně je lepší se řídit tím. Ať je protivník sám, ať je jich víc, ať má zbraň či ne.. raději se seber a uteč, nikdy nevíš co umí.
Emiel píše:adkins:
No vidíš. Já znám maníka co dělá už pár let karate, machruje s tím ,ale dostane tečku a leží (Je vlastníkem hnědého pásku, viděl jsem i certifikát).
Jo takoví lidi, kteří to zneužívaj jsou pak hrozní.. ovšem hdoně jich na tréninzích moc ldouho nevydrží, atmesfáre co tma vládne jim to nedovolí..
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků