RUNAR píše:Gachulince jsem viděl na nějakym videu ze zápasů jak dokázal hodně slušně trefovat soupeře kopem z otočky.
Jendis píše:RUNAR píše:RBR:To je zajímavý, co je to za typa ten slovenskej kumiťák?
Můžeš průběh toho zápasu ještě trochu popsat?
To je tak 10-12 let zpátky.....Stupka byl v nároďáku,spolu s Gachulincem....mazáci a karaťáci jedna báseň.Někde o tom mám ještě článek ve starém Budu...kdyžtak na next sesion BU.cz dovezu....
tonglong píše:sežeňte já nevim dejme tomu 5 českých mistrů karate kteří sou na vrcholu a cvičí třeba 30 let a postavte proti nim 5 českých boxerů kteří sou na vrcholu...
RBR píše:Pokud jde srovnávací zápasy karate x x-boxu. Viděl jsme jich pár v Brně. Dokonce i slavný střet J.Stupka v té době špičkový kumiťák ze SR proti Staňkovi, zakladatel x-boxu v Brně, bývalý boxér. RBR
Angus píše:Je pravdou, že dnešní sportovní kumite takové již bohužel podle nových pravidel WKF není.
Jendis píše:To je fakt...když si vzpomenu třeba na záznam ME(nebo MS-rok nevím,ale Gachulinec byl třetí-je to fakt dlouho nazad)...jak se tam masakrovali Pinna,Wayne Otto,Hetet....vetřel se mezi ně i ten "pseudoherec" Hakim Alston......tam to lítalo....dnes se dotknout moc nesměj,tehdá to byl skoro regulérní full.....
RBR píše:Jendis píše:To je fakt...když si vzpomenu třeba na záznam ME(nebo MS-rok nevím,ale Gachulinec byl třetí-je to fakt dlouho nazad)...jak se tam masakrovali Pinna,Wayne Otto,Hetet....vetřel se mezi ně i ten "pseudoherec" Hakim Alston......tam to lítalo....dnes se dotknout moc nesměj,tehdá to byl skoro regulérní full.....
On to byl full kontakt neoficiálně. Oficiálně to byl bezkontaktní sport.Tenkrát se šlo podle hesla: "Do těla se jede naplno a na hlavu se má jít lehce"
RBR
RBR píše:Jendis píše:On to byl full kontakt neoficiálně. Oficiálně to byl bezkontaktní sport.Tenkrát se šlo podle hesla: "Do těla se jede naplno a na hlavu se má jít lehce"
RBR
RBR píše:...Mě stále vrtá hlavou ten dvoják. Jak moc se za něj schováš, když si bez rukavic? Když jsem to zkoušel, tak jsem došel k názoru, že je v něm příliš mnoho místa a zkušený protivník si místo najde...
RBR píše:...Třeba taková obyčejná dvojtá facka na obě uši, které nejsou zakryté a pokud se trefíš tak je po boji....
RBR píše:...Třeba taková obyčejná dvojtá facka na obě uši, které nejsou zakryté a pokud se trefíš tak je po boji....
ukropcany píše:...aj keď teda TongVonPa-ova zadná tak kryť nešla...tá ma vždy o 1/2 metra posunula...
chlapec, ako to robíš? ®e to budú nejaké špeciálne vianočné koláčiky, čo?
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník