Ale jak jsem již psal, nejsem neomylnej a vševědoucí ... je to názor

Gino píše:Luene - a proc ty jsi na poslednim stretnuti vlastne nesparoval? kdyuz uz se tu o tom mluvi a padaji takove ostre vyzvy jako "nejdriv si zasparujem a pak se ukaze".
Me to je fuk, jenom se mi tolik nelibi tenhle styl. Je dost videt, ze averze vuci Senninovi ti obcas da praci. Neni to skoda?...
Sennin píše:Zapomeň, že vlastně existuji - já ti do zelí nelezu, Tvoje Wing Chun je mi fuk, nezajímá mě Tvoje tradiční kungfu, nezajímá mě Tvůj oltář a mrtví mistři, čaj u Tebe mi vůbec nechutnal a měl jsi tam kosu, jako v márnici...
To je tak vše.
pk píše:2sennin: v příspěvcích směřovaných luenovi mluvíš s despektem o něčem, co je podle luena jedním z důvodů, proč on a jeho kluci jsou dobří bijci. tvrdíš, že to je zbytečné, ne-li špatné, a když po tobě chce luen ukázat, jak ty to zvládáš bez těhle věcí, tak uhýbáš (jinou možnost ale nemáš, to asi víš sám).
bruce leeho nad postelí dle tvých příspěvků evidentně máš, obrazně řečeno.Sennin píše:Zapomeň, že vlastně existuji - já ti do zelí nelezu, Tvoje Wing Chun je mi fuk, nezajímá mě Tvoje tradiční kungfu, nezajímá mě Tvůj oltář a mrtví mistři, čaj u Tebe mi vůbec nechutnal a měl jsi tam kosu, jako v márnici...
To je tak vše.
promiň, kolik že ti je?
Skateordie píše:for Lukaskon: napriklad tento http://www.youtube.com/watch?v=88JEckrCNzc
poprosim diki. To som zvedavy, co vsetko vidi skusene oko
lukaskon píše:...tanhle duel je opravdu o ničem, nejde o to, že soupeř je menší a lehčí, ale hlavně je strašně podělanej. K tomu se ještě neumí prát a to je zápas na rozboxování pro Kimba. Tady je však vidět i jeho kvalita. Je tvrdý, odhodlaný. Nebojí se ránu dát ani dostat ... ale bohužel tohle není zápas, kde by ukazoval svoje kvality či chyby...
TongPa píše:Skateordie píše:for Lukaskon: napriklad tento http://www.youtube.com/watch?v=88JEckrCNzc
poprosim diki. To som zvedavy, co vsetko vidi skusene okolukaskon píše:...tanhle duel je opravdu o ničem, nejde o to, že soupeř je menší a lehčí, ale hlavně je strašně podělanej. K tomu se ještě neumí prát a to je zápas na rozboxování pro Kimba. Tady je však vidět i jeho kvalita. Je tvrdý, odhodlaný. Nebojí se ránu dát ani dostat ... ale bohužel tohle není zápas, kde by ukazoval svoje kvality či chyby...
Ještě bych dodal, že ten Kimbův soubeř byl naprostej blbec, protože si pořádně nestáhnul ty jeho rousy, takže si je půlku duelu furt házel dozadu, aby něco viděl a ten K.O. úder podle mého názoru dostal ve chvíli, kdy přes ně zase pořádně neviděl. Kdyby ten loser měl nějakou "bojovou" praxi, tak si ty vlasy pořádně zajistí...
Toman píše:A lidi (Bas) cítí, že se na něm daj vydělat prachy.
luen píše:adkins píše:jeho ninější trener tvrdi že kimbo ma velky talent na tohle,rychle jse učí,no pro mě je to fakt borec a ma hodně sylne rany,hoodně
Bomby ma, ale kdo v jeho vahovce ne?
DJ-LOLO píše:Toman píše:A lidi (Bas) cítí, že se na něm daj vydělat prachy.
to je co za blbost?? bas je kimbov trener,nie manazer! "vydelava" na nom prachy gary shaw a jeho manazer.......
adkins píše:Ja myslím že kimbo patří do ulice a ne do ringu
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník