Stanislav Olšák: Srdce, zdravie, šport
http://tracker.cztorrent.net/details.ph ... d7295d8106
Gino píše:Makoto - pochopil jsem to spravne, ze na vyssi TF behas schvalne, protoze chces usetrit cas a vzdalenost?
Mno musim si koupit ten pulsmetr, pac bez znalosti vlastni treninkove (maximalni) frekvence se mi tu tezko diskutuje.
v každom prípade behať strašidelné kilometre (12+) joggingovým tempom dokolečka dokola má zmysel len pre bežcov... pre už vytrénovaného boxera je to hovadina... môže to byť na oddych, ale z pohľadu bojovej kondície to nerozvíja nič...
ukropcany píše:... mne osobne sa z pohľadu bojovej zdatnosti najlepšie osvedčili behy okolo 8 km v kopcoch, ca. 300 m aktívne prevýšenie. Spravilo to super silu do nôh, nemal som problém skákať ako opica, pridalo mi to na rýchlosti, aj keď paradoxne, keď som išiel behať na rovinku, tak som sa cítil ako keby som nebehával vôbec - je to iný typ záťaže, iný krok a tak...
ukropcany píše:... v každom prípade behať strašidelné kilometre (12+) joggingovým tempom dokolečka dokola má zmysel len pre bežcov... pre už vytrénovaného boxera je to hovadina... môže to byť na oddych, ale z pohľadu bojovej kondície to nerozvíja nič...
maxo píše:-nic v zlom, ale tento nazor ktory si tu tak suverenne nahodil mas aj ako zargumentovat? ..........Nikto nedokaze vytrvalost natrenovat za 3 - 4 mesiace. A bez vytrvalosti sa neda stavat dalej, t.j nenatrenujes silu, rychlost a pod. pretoze nedokazes naplno makat cely treningovy cas. A o tom to je, preto je vytrvalost zaklad kazdeho treningu
ukropcany píše:No trošku...Skateordie píše:for ukropcany: ale neprehanaj, som si vzdy myslel, ze ked ta stretnem, ze budes dajaky bachrosa potom ked som ta stretol tak som bol v soku
. To mas taktiku, aby si nalakal novych superov na sparing s tebou na stretnuti bu.cz???
zas ale ráčil si si všimnúť niektorých pánov kolegov? Na bruchu taká kožička akú mám na prste...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků