RBR píše:luen píše:Ja radeji Ongbaka. Mimochodem neni to thaisky box, ale muay boran
A jaký je v tom rozdíl?
RBR
diablik píše:..no dost velky..muaythai je osekana sportova verzia aj ked velmi ucinna,kdezto muayboran je plnohodnotna "mma" zalezitost podobna myanmarskemu boxu t.j. ruky-kopy-klinch s laktami,kolenami,hlavickami,podrazenia a takedowny atd...uz som tu postoval viacero videiciek
Yvan píše:Ve STŘEDU 23.1.2008, jako příloha deníku Sport, vychází na DVD Thajský box film ONG-BAK.
Cena 39,-Kč
http://www.csfd.cz/film/158337-ongbak/
ukropcany píše:4diablik - nenašiel si niekde náhodou nejaké video, kde sa trénuje "pod mostom so sliepkami" a nie v supermodernej telocvični?
ukropcany píše:4diablik - nenašiel si niekde náhodou nejaké video, kde sa trénuje "pod mostom so sliepkami" a nie v supermodernej telocvični?
ukropcany píše:4diablik - stále je to moc slušnéMám totiž taký "dokument" o športovom MT, ktorý natočil nejaký chalan, ktorý tam trénoval, teda nie nejaký dokumentarista (lama). Je to totálna diera, sliepky, jak u cigáňov, fakt zle, lenže jak tak chodil medzi nimi, tak hovorí - hento je taký šampión, tamto zase iný, henten to a henten zase hento... takže myslel som práve niečo také naturalistické, nie National Geographic...
Chápeš, najväčšia diera, najväčší buchari...
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník