Likvidace Boxera

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Mesic » ned 03. úno, 2008 1:03

tak jestli neumim psat tak to necti no jestli tomu rozumis tak to je jedno vubec mne nezajima tvuj nazor o psani a je mi to jedno tak to domne neval
Mesic
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod ghekon » ned 03. úno, 2008 8:38

Nepochop to spatne, ale rekl bych ze je to nazor i vice lidi ( vcetne mne ) :wink:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » ned 03. úno, 2008 9:23

Normálně patří k nepsaným pravidlům diskusí neotírat se o stylistickou stránku příspěvků, ale někdy je fakt těžký se udržet.
Pokud nejste cizinci, diagnostikovaní dyslektici, nebyla vám provedena frontální lobotomie, nestudujete už třetí rok čtvrtou třídu Z© nebo nejste připuštěni k internetu v rámci své psychoterapie, tak se sakra trochu snažte. To není jen pravopis - někdy je to skutečná sémantická ekvilibristika.
Každý má zákonné právo působit jako debil, ale rozmyslete si, jestli to fakt chcete :wink:

edit: tak tedy dYslexie :oops:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mesic » ned 03. úno, 2008 9:55

vetsinu cos tedka napsal mam ale tak mi to je jedno ja si budu psat jak ja chci
Mesic
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod ghekon » ned 03. úno, 2008 10:17

Mesic píše:vetsinu cos tedka napsal mam ale tak mi to je jedno ja si budu psat jak ja chci

Muzes si psat jak chces, ale muzu te ujistit ze ja to cist nebudu :roll:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mesic » ned 03. úno, 2008 11:01

no vidis :D a je
Mesic
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod fighter99 » ned 03. úno, 2008 12:17

Mesic píše:tak jestli neumim psat tak to necti no jestli tomu rozumis tak to je jedno vubec mne nezajima tvuj nazor o psani a je mi to jedno tak to domne neval

To melo byt na me? :lol: Ja jen jestli jo tak,to at nepises kraviny,tak to nebylo na "Likvidace boxera" ale "karate". Ja nemluvil o stylisticky strance tvych prispevku, k tomu je zbytecny se vyjadrovat :lol: Ja jen ze nejsem prvni kdo ti rika,at zbytecne nezakladas temata s kravinama a nepises blbosti. A ani po obsahovy strance sem od tebe nevidel poradnej prispevek. Ale tak pro me za me.. Si delej co chces,ja se s tebou hadat nebudu 8)
"Strenght does not come from physical capacity, it comes from indomitable will."
(Síla nepřichází z fyzické kapacity, přichází z nezkrotné vůle)
Mahatma Gandhi
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Mesic » ned 03. úno, 2008 12:20

hej sak jasne ja si zalozim topick kdys se chcu neco dozvedet nebo se naneco zeptat
Mesic
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod fighter99 » ned 03. úno, 2008 12:31

Mesic píše:hej sak jasne ja si zalozim topick kdys se chcu neco dozvedet nebo se naneco zeptat

No jasny,ale tak uz ti tady nekdo taky rikal ze se treba staci podivat jestli uz se to tu neprobiralo. :wink: Jak sem rikal, klidne si zakladej na novej topic na kazdej dotaz, od toho to tady je, ale tak aby to melo nakej smysl :wink:
"Strenght does not come from physical capacity, it comes from indomitable will."
Mahatma Gandhi
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod ghekon » ned 03. úno, 2008 12:37

Heh, navrhuju ban za demenci :lol: :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fighter99 » ned 03. úno, 2008 12:40

ghekon píše:Heh, navrhuju ban za demenci :lol: :lol:

No nevim nevim :lol: jako duvod na BAN.. :D :lol:
Mahatma Gandhi
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod diablik » ned 03. úno, 2008 13:02

..drzte sa kluci tematu,uz je to brutal hnojiste :wink:
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fighter99 » ned 03. úno, 2008 13:18

diablik píše:..drzte sa kluci tematu,uz je to brutal hnojiste :wink:

OK :wink: Ale to by musel Galilooo napsat jak to dal pokracuje... Ale vzhledem k tomu ze se tu uz dlouho neukazal, tak to vypada, ze po druhy mu peprak nepomoh :lol:
Mahatma Gandhi
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Shrek » ned 03. úno, 2008 13:52

Jako vymlouvat se na to ze mam xy nemoci a sem debil to je fakt ubohy.Pritom podle me ani nevis co jaka nemoc znamena...Hlavne ze vsechny nemoce mas a si strasnej chudacek....Aspon velky pismeno na zacatku vety....achjo...Kazdopadne uz to nehodlam resit....proste si dle meho nazoru retard a konec.Aby ses na kazdou picovinu ptal v novym topicu...a 3x si zalozil novej topic kvuli jedny veci...Tak to mi pride dost blby....Uz to radeji nebudu resit jak pises nebo nepises protoze ty stejne budes psat jak debil at uz neco reknu nebo ne.
Shrek
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Mesic » ned 03. úno, 2008 14:35

hej vy vymrdanci co to tady furt valit proste uz to nerozebirejte ja budu psat tak jak pisu a nikdo to nezmeni tako tomne neval a koncim uz na vas seru lol takovi nooobi
Mesic
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Gino » ned 03. úno, 2008 14:49

ghekon píše:Muzes si psat jak chces, ale muzu te ujistit ze ja to cist nebudu :roll:

Kdybys aspon nekecal... ctes to a dokonce ti to stoji i za tu namahu zkritizovat to.
Kdo z vas ma vzdycky vsechno spravne?

Sry, ale tohle se mi proste hnusi a je to seredne ubohy.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » ned 03. úno, 2008 15:02

Gino píše:Kdo z vas ma vzdycky vsechno spravne?

Nikdo, Gino. Ale málokdo z nás si na tom ještě zakládá.
4Mesic: "vy vymrdanci co to tady furt valit proste uz to nerozebirejte ja budu psat tak jak pisu a nikdo to nezmeni" - no, možná by to moderátor mohl změnit, že?
Na gramatiku nehleď a piš si jak chceš bez ohledu na kritiku ostatních - pokud nemáš problém vypadat jako debil, tak my taky ne. Ale ty vymrdance si trochu ohlídej.
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » ned 03. úno, 2008 15:15

Gino: Netvrdim ze to maji vsichn i vsechno spravne, ale zakladat si "image" na tom, ze nedokazu napsat spravne jednu vetu, to je moc.

Na netu jsi velky frajer co? Prid nam ty vymrd**** rict do oci na dalsi sraz
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Genesis » ned 03. úno, 2008 16:20

Tak jak to tu pozoruju, tak je jasný, že Mesic se občas ptá hloupě a působí s prominutím jako vůl. S tim souhlasim a i stim, že mu za to dáváte kotel. Ale pak si na něm ještě najít to, že jeho příspěvky vám přijdou nečitelný a začít mu to předhazovat je imho hnus :roll: Já se čtením věcí od něj nemám nejmenší problém a vy co se tu do něj navážítě i když se vyjádřil že má fakt nějakou vadu se psaním mi přijdete ubohý :roll:
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fighter99 » ned 03. úno, 2008 16:28

Genesis píše:Tak jak to tu pozoruju, tak je jasný, že Mesic se občas ptá hloupě a působí s prominutím jako vůl. S tim souhlasim a i stim, že mu za to dáváte kotel. Ale pak si na něm ještě najít to, že jeho příspěvky vám přijdou nečitelný a začít mu to předhazovat je imho hnus :roll: Já se čtením věcí od něj nemám nejmenší problém a vy co se tu do něj navážítě i když se vyjádřil že má fakt nějakou vadu se psaním mi přijdete ubohý :roll:

Pokud ma nejakou vadu se psanim,tak by me zajimalo jakou... Pokud tomu tak opravdu je, tak to budu respektovat,ale vetsina tady ho kritizuje za obsahovou stranku. A jeste sem nevidel vadu, ktera nuti ostatni nazyvat "vymrdancema" :evil: :roll:
Mahatma Gandhi
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně