Likvidace Boxera

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod fighter99 » ned 03. úno, 2008 16:32

Mesic píše:hej vy vymrdanci co to tady furt valit proste uz to nerozebirejte ja budu psat tak jak pisu a nikdo to nezmeni tako tomne neval a koncim uz na vas seru lol takovi nooobi

Tady na tom foru se pohybuju proto abych posbiral novy vedomosti, pokecal si, mel moznost bejt v kontaktu s lidma ktery maj taky zajem o BU\BS, ...
ALE OPRAVDU NEJSEM ZVEDAVEJ NA TO ABY ME TU NEKDO NAZYVAL "VYMRDANCEM"!!! :evil:
Laskave klidni svy vyrazy!
"Strenght does not come from physical capacity, it comes from indomitable will."
(Síla nepřichází z fyzické kapacity, přichází z nezkrotné vůle)
Mahatma Gandhi
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod graver » ned 03. úno, 2008 17:02

4Genesis: já si nevzpomínám, jestli tu Měsíc psal, že má nějakou vadu. Jen jsem si dovolil komentovat, že si ze svého projevu dělá přednost a zcela zbytečně nazývá ostatní výrazem, který se pravděpodobně naučil tehdy, když tak byl sám nazván.

A pokud jde o ten hnus, tak já za to nemůžu. Už když jsem se narodil, tak se při pohledu na mě porodní sestra oběsila na mé pupeční šňůře, lékař, který mne rodil, vrátil diplom a šel dělat ošetřovatele do ZOO a sanitář, který mne vezl na cimru, skočil pod vagon metra na trase C s mou fotografií v kapse.
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » ned 03. úno, 2008 17:13

Chlapí, vykašlete se na to. Nebo si rozbijte držky ale tak už dost. Tak to tam napsal no, byl naštvanej. Vím o jednom užvaněným na diskuzi, co používá slova jako píp, kurva, sračka, čůrák místo pozdravu. Aspoň kdyby to byla hádka k věci
A k těm chybám:
Na to taky serte. plno lidí to píše v rychlosti a Shreku, jestli je na začátku věty malý nebo velký písmeno, všichni víme, že velký, ale tady je to snad jedno, není to test z češtiny, jen příspěvek do diskuze. Jo a Shreku, píše se jsem a ne sem, ale je to jedno ne?[/b]
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod migli » ned 03. úno, 2008 17:33

2 Admin:

prosim, zamknout a smazat - tyhle vylevy tady nemaji co delat :(
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » ned 03. úno, 2008 20:34

ghekon píše:Gino: Netvrdim ze to maji vsichn i vsechno spravne, ale zakladat si "image" na tom, ze nedokazu napsat spravne jednu vetu, to je moc.

Na netu jsi velky frajer co? Prid nam ty vymrd**** rict do oci na dalsi sraz

Nam?Tys tam snad byl? :lol: Nez se zacnes do me opirat,tak poznemenam ze ja tam nebyl :P
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Galiloo » úte 05. úno, 2008 5:08

Pro všechny:Bylo to tak jak sem napsal i když to zní jak z filmu :o

Shánim 5-10 lidí na práci Ostrahy Luxusního objektu.Pracuje se v obleku.

Za 12 hod službu to dělá 1000,-čistého
Požadavky-čistý RT,alespoň 5 let praxe Bojová umění,základy AN nebo NJ,PC,věk do 35 let,vzdělání minimálně výuční list.
Kdo máte zájem napište mi prosím kontakt na Vás (mail,tel)prostřednictvím SZ.Schůzka s hlavním organizátorem by byla tento pátek večer nebo v sobotu přes den.

Začíná se v druhé půlce února.

Jan Andrlík
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Toman » úte 05. úno, 2008 7:34

No já zájem nemám, ale možná by hodilo napsat kde to je. Jestli to je vila židovského milonáře na hranicích pásma Gazy,tak se ti tam asi moc lidí nepohrne. :wink:
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod KAMINARI » úte 05. úno, 2008 8:35

Ten luxusní barák, co se bude hlídat: nepatří náhodou tomu boxerovi? HA HA
KAMINARI
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod KAMINARI » úte 05. úno, 2008 8:35

Ten luxusní barák, co se bude hlídat: nepatří náhodou tomu boxerovi? HA HA
KAMINARI
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » úte 05. úno, 2008 9:11

graver píše:Normálně patří k nepsaným pravidlům diskusí neotírat se o stylistickou stránku příspěvků, ale někdy je fakt těžký se udržet.

Odkud se o takových pravidlech mám dozvědět, když jsou nepsaná? :wink:
Samozřejmě chápu, že každý není zrovna jazykovědec a spousta nedostatků se dá přejít a tolerovat, pokud se jedná o to, že přispěvatel má co říci.
graver píše:To není jen pravopis - někdy je to skutečná sémantická ekvilibristika.
Každý má zákonné právo působit jako debil, ale rozmyslete si, jestli to fakt chcete :wink:

Právě o to jde, když píše své výplody Mesic, tak je problém pochopit, co vlastně chtěl říci. Lépe se někdy vyjadřuje i můj čtyřletý syn. Považuji to za ignoranci a víceméně i za arogantní pohrdání ostatními čtenáři. Stačilo by si před zveřejněním svůj příspěvek přečíst, pak tady také existuje tlačítko, které umožňuje původní příspěvek upravit .
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 05. úno, 2008 13:34

cudles píše:
ghekon píše:Gino: Netvrdim ze to maji vsichn i vsechno spravne, ale zakladat si "image" na tom, ze nedokazu napsat spravne jednu vetu, to je moc.

Na netu jsi velky frajer co? Prid nam ty vymrd**** rict do oci na dalsi sraz

Nam?Tys tam snad byl? :lol: Nez se zacnes do me opirat,tak poznemenam ze ja tam nebyl :P

Ne, ale priste se tam chystam :wink:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 05. úno, 2008 14:29

Angus píše:Považuji to za ignoranci a víceméně i za arogantní pohrdání ostatními čtenáři.

A trapi te to osobno tak strasne moc, ublizuje ti to tak strasne moc, ze ti to stoji za to, aby jsi o tom psal? :)
Nechci na tebe utocit, ale me proste takovyhle veci nerozhodi... a verim, ze tebe taky ne, takze co tu vlastne resime?
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod KAMINARI » úte 05. úno, 2008 17:10

Je nějaké datum a místo srazu? Díky
KAMINARI
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » úte 05. úno, 2008 18:18

KAMINARI píše:Je nějaké datum a místo srazu? Díky

Na Vlachovce, ale jen kdyz tam bude hrat Standa Tatar.
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » úte 05. úno, 2008 18:27

Gino píše:
Angus píše:Považuji to za ignoranci a víceméně i za arogantní pohrdání ostatními čtenáři.

A trapi te to osobno tak strasne moc, ublizuje ti to tak strasne moc, ze ti to stoji za to, aby jsi o tom psal? :)
Nechci na tebe utocit, ale me proste takovyhle veci nerozhodi... a verim, ze tebe taky ne, takze co tu vlastne resime?

To snad nemyslíš vážně. Napsal jsem to proto, že mi to opravdu velmi vadí. Snažím se sám neprezentovat každou kravinu. Představ si, že by tady byla větší část příspěvků jako od Mesice. Četl bys to? Vracel by ses na fórum, jehož informační výpověď je na hodnotě absolutní nuly?
Dokáži pochopit dyslektiky (mám je v rodině :lol: ), ale tohle je něco jiného. Když se nedokáže normálně bavit, tak ať jde chatovat do 2. nebo 3. třídy Z©. I odsud by jej brzy vyfuckovali (pro naši generaci - poslali do háje).
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Galiloo » úte 05. úno, 2008 21:33

Toman píše:No já zájem nemám, ale možná by hodilo napsat kde to je. Jestli to je vila židovského milonáře na hranicích pásma Gazy,tak se ti tam asi moc lidí nepohrne. :wink:

Je to v Praze a určitě to není objekt nějakého milionáře,více říci nemohu z profesionálních důvodů
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Galiloo » úte 05. úno, 2008 21:35

KAMINARI píše:Je nějaké datum a místo srazu? Díky

Pošli mi jestli máš zájem do SZ svůj tel nebo mail a já ti dám do dvou dnů vědět kde, a kdy se sejdem :wink:
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod TongPa » úte 05. úno, 2008 21:42

Co to vidím - udatný Galiloo, který "přepral" pepřovým sprejem i strašlivého boxera, nastupuje opojen tímto úspěchem na dráhu pracovníka "security"? :twisted:
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Galiloo » úte 05. úno, 2008 21:50

TongPa píše:Co to vidím - udatný Galiloo, který "přepral" pepřovým sprejem i strašlivého boxera, nastupuje opojen tímto úspěchem na dráhu pracovníka "security"? :twisted:

ANO
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod lukaskon » úte 05. úno, 2008 22:31

TongPa píše:Co to vidím - udatný Galiloo, který "přepral" pepřovým sprejem i strašlivého boxera, nastupuje opojen tímto úspěchem na dráhu pracovníka "security"? :twisted:

No bude mi chvilku trvat než se přestanu smát tomu fóru či realitě ... to nejsem schopen posoudit. Ale poskakuju tu u psaní libově :-) Napsal si to slušně.
Litr za 12 hodin je sice slušný peníz, ale ne za riskantní práci či za práci u které se musíš umět tvářit. Tam bych viděl taxu tak za litr na hoďku! Tahto se přihlásí opět jen jelimani ...
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně