scout píše:a nosit jedine skrite !!! noseni zbrane na verejnosti akorat svadi ze se do tebe nekdo na zastavce ...na ulici zacne navazet....co to mas...proc to mas....a pujc mi to....a je konflikt....
ghekon píše:Nejde o to, ze by mi vadilo ze nemam nejaky shit obuch co se po pravni rane ohne... Jde s pis o to, ze to na mne nekdo na chodbe/hajzlech vytahne tak mi nepomuze ani combat samboSpis jsem chtel vedet, jestli to treba oznamit ucitelum atd. Nejsem zadny praskac, ale kdyz nejak vul neodhadne silu a poretahne s tim nekoho po hlave na plno, nemuselo by to skoncit dobre... Jinak do teleskopu bych asi nesel, nerikam ze je to spatne, ale noze jsou noze. Sice je tam vetsi riziko vazneho zraneni, ale kdyz uz na nekoho vytahnete teleskop, tak bud postrasit, coz plni nuz stejne, nebo zachranit holy zivot nehlede na utocnikuv...
ghekon píše:Tak se u nas ve skole rozmohl novy fenomen, lidi si zacali hromadne obednavat obycejne nekalene teleskopy za dve stovky a normalne to tahaji po skole pripnute na pasku atd.![]()
Clovek aby se pomalu bal chodit do skoly. Mate s tim nekdo obdobne zkusenosti, popr. jak jste to resili? Taky vlastni zbrani?
Lada píše:2NOKT pokuď by ten daný nebyl dement tak bys měl pocuchanou leda tak nohu
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků