Chtěl jsem se zeptat x - boxerů, jak mají na tréninku vyřešeno hlídání časů kolo / pauza. Zatím jsem vždy zažil systém jeden hlídá hodiny a řve "čas", obyčejně to bývá tyran, známý pod přezdívkou trenér...

TongPa píše:Zkoušel jsem prohledat fórum, ale buď tu nic takovýho není a nebo jsem prostě hledal blbě...
Chtěl jsem se zeptat x - boxerů, jak mají na tréninku vyřešeno hlídání časů kolo / pauza. Zatím jsem vždy zažil systém jeden hlídá hodiny a řve "čas", obyčejně to bývá tyran, známý pod přezdívkou trenér...Předpokládám, že existují nějaké tréninkové hodiny, kde lze jednotlivé časy nastavit a ony pak začátek a konec kola oznámí akustickým signálem. Nevíte někdo, kde by se něco takového dalo sehnat?
RUNAR píše:Sice nejsem x-boxer ale:
maji to v Hayashi pod názvem časovač/timer ale je to děsně předražený,
nastaví se tam čas a dýlka kol a přestávek a pak to zahouká na začátku a konci kola,ke všemu ten přístroj vypadá jak ze začátku 19 století , myslim že se daj sehnat i jiný časovače který stačí napojit na reprák a udělá to stejný akce za lepší cenu.
Toman píše:...mrknul sem na net a určitě je dobrý to objednat ze zahraničí, třeba tohle stojí za povšimnutí
http://www.everlast.com/everlast-person ... timer.html
TongPa píše:Zkoušel jsem prohledat fórum, ale buď tu nic takovýho není a nebo jsem prostě hledal blbě...
Chtěl jsem se zeptat x - boxerů, jak mají na tréninku vyřešeno hlídání časů kolo / pauza. Zatím jsem vždy zažil systém jeden hlídá hodiny a řve "čas", obyčejně to bývá tyran, známý pod přezdívkou trenér...Předpokládám, že existují nějaké tréninkové hodiny, kde lze jednotlivé časy nastavit a ony pak začátek a konec kola oznámí akustickým signálem. Nevíte někdo, kde by se něco takového dalo sehnat?
TongPa píše:Toman píše:...mrknul sem na net a určitě je dobrý to objednat ze zahraničí, třeba tohle stojí za povšimnutí
http://www.everlast.com/everlast-person ... timer.html
Hmm, tohle by za tu cenu nebylo špatný... Ale v Čechách to nemají a když to dovezou, bude to stát minimálně 2x tolik...![]()
ukropcany píše:4TongPa - a potrebuješ to pre seba, alebo do telocvične? Ak len pre seba na doma, tak mám urobený flashový odpočítavač 3+1 pre symbiany do mobilu
atrei píše:nevim kde se zeptat, tak to zkusim zde. nemate nekdo odkaz na podobny casovac online? nebo program na stazeni do pocitace aby to bezelo na obrazovce. uz to tady na foru nekdo postnul ale nemuzu to zaboha najit. diky
ukropcany píše:4TongPa - a potrebuješ to pre seba, alebo do telocvične? Ak len pre seba na doma, tak mám urobený flashový odpočítavač 3+1 pre symbiany do mobilu
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků