Mě třeba ty steroidy doktor napsal.Společně s léčebnou(nejhorší měsíc a půl mého života).Na problémy s dýcháním,nějaký komplikovaný zápal plic či co.Nevim přesně,bylo mi asi 11.
Ucrope super článek,moc dík.
Panda píše:2 Wordsworth: Na jednu stranu souhlas, steroidy jsou léky přesně jak říkáš, na druhou stranu neslyšel jsem že by komukoli z mých známých nebo třeba i mě v našem zdravotnictví nějáké předepsali, a to jsem měl poměrně solidní úraz s následnou nebezpešnou atrofií, někteří moji známí ještě horší...takže se ptám sám sebe jak to s těmi steroitdy teda je když se všude píše jak jsou to super léky(s čímž souhlasím) ale nikdo ti je jen tak nepředepíše...by to chtělo nějákýho doktora aby se k tomu vyjádřil...
PS.: Farmer si dělal evidentně srandu![]()
Ty problémy s kolenama byly spises spůsobeny tím, ze pri braní steroidů rychlost růstu svalů mnohem prevýší rychlost růstu šlach(které i bez steroidů rostou pomaleji).... Ale samozrejme nijak nevylucuju (na to nemam vzdelaní) vedlejsi ucinky steroidů na pevnost/průznost kostry.Skateordie píše:to farmer no naberies privela kil a potom je tvoja kostra pretazovana a nevydrzi vela, alebo ide proste o to, ze steroidy maju vedlajsie ucinky. Nemam to podlozene, ale kamarat si pichal a mal problemy s klbmi, nikdy nevies co ti take svinstvo sposobi.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků