TRENINK DOMA

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod Emiel » sob 15. bře, 2008 10:10

adkins píše:Už nechci nic vědět,jen jsem dokončil tohle téma že mi postačuje bouchat doma a ne chodit taky kus na treninky

Tak napřed sis stěžoval, že na ně nemáš čas, přitom doma tomu bouchání věnuješ zhruba stejně času, jako chození na trénink. Teď se ti zas nechce chodit takovou dálku...
Never get into fights with ugly people because they have nothing to lose.
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod adkins » sob 15. bře, 2008 10:18

tím že je to daleko jsem neměl čas (než tam dojdu)-takhle jsem to myslel
adkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod TF » sob 15. bře, 2008 11:27

poflakující se party ktreténů, dálka, nemáš, čas, budeš rok trénovat a pak budeš chodit každý tréning.....

mě to příjede že na ten box prostě nechodíš a hledáš jen výmluvy proč to nejde přitom tě hryže svědomí a po nás chceš aby jsme tě tu poplácali po ramenou a řekli ti:,, To neva mladej je to výbornej nápad trénovat doma na ty trénigy nechod když máš takovejch důvodů" a ty jsi měl klidný spaní :idea:
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 15. bře, 2008 12:35

Jojo...nejhorší jsou ty boje se sebou samým...dokopat se na trénink,i když se nechce..... :lol: :lol:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod adkins » sob 15. bře, 2008 12:43

ja už ale ani nechci chodit na treninky,nepotřebuju umět nějake techniky muaythai nebo kicboxu,nebudu za to platit když se něco naučím doma
adkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod adkins » sob 15. bře, 2008 12:44

Mě stačí když furt zesiluju kop nohou-protahuju šlachy,zesiluju udery a nějaka ta malá kombinace-to mi uplně stačí a timhle jsem chtěl dokončit tohle téma :wink:
adkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Genesis » sob 15. bře, 2008 12:58

adkins píše:ja už ale ani nechci chodit na treninky,nepotřebuju umět nějake techniky muaythai nebo kicboxu,nebudu za to platit když se něco naučím doma

Ty už nepotřebuješ dohled trenéra, někoho kdo ti podrží lapy a sparring? Tak to tě obdivuju
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » sob 15. bře, 2008 15:01

Genesis píše:Ty už nepotřebuješ dohled trenéra

To "už" asi není správně - jestli jsem to správně pochopil, tak adkins nikdy žádnýho trenéra neměl ani nechce mít.

adkins: "Mě stačí když furt zesiluju kop nohou-protahuju šlachy,zesiluju udery" - to všechno ti možná bude k něčemu dobrý teprve tehdy, když se k nějakýmu úderu/kopu dostaneš. Ovšem pokud trénuješ denně na ulici (v tom případě bych ti dal kontakt na kámoše, co dělá dobrý životní pojistky), tak pro tu realitu děláš víc, než my všichni dohromady a v tom případě si nenech radit :roll:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jacopo » sob 15. bře, 2008 15:32

Techniky nejsou všechno... si řekneš, že hodíš nějakou kombinaci.... ale ten trenér je hodně důležitá osoba, která ti poradí, usměrní,... když nechceš platit za trenéra, tak se připrav, že budeš platit za sádry, za nové zuby a podobně :-)
Jacopo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod adkins » sob 15. bře, 2008 18:18

s váma to nemá cenu,člověk tu něco vysvětluje a vy řeknete opak toho co jsem řekl,BIJU JSE JENOM V OBRANĚ!!!!!!!!!!!!!!!Zbohem
adkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jacopo » sob 15. bře, 2008 19:00

Já jsem nepopíral, to že se biješ jenom v obraně 8O Přečti si ten příspěvek.... já jsem narážel jenom na to, že jestli nebudeš mít dohled trenéra, tak to nebude ono
Jacopo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod adkins » sob 15. bře, 2008 19:34

tak dik za radu,ale já vím že se dokážu vytrenovat sám-to je muj nazor,už odpovídat nemusíte
adkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jacopo » sob 15. bře, 2008 19:46

To musíš vědět asi ty, no... já bych se doma tak nevyhecoval jako na tréninku mezi ostatními... good luck
Jacopo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Emiel » sob 15. bře, 2008 22:40

Což o to, vyhecovat se k tréninku doma není porblém. Horší je to dělat správně..
Já osobně bych třeba neodkázal správně udeřit nebo kopnout bez naučneí se otho od trenéra..
Takové okoukání z filmu, pak to napdoobit, že to vypadá skoro stejně je sice fajn na pohle,d ale prakticky k ničmeu ;)
Naučíš se z filmu krásnou pěsťovku fajn, ale už z něj asi nepochytíš cleou práci těla než tu pěsťovku dáš.. Budeš jí dávat pouze paží, což není moc silné, orptoi tomu zapojit do úderu tělo ;)
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emiel » sob 15. bře, 2008 22:43

Což o to, vyhecovat se k tréninku doma není porblém. Horší je to dělat správně..
Já osobně bych třeba neodkázal správně udeřit nebo kopnout bez naučneí se otho od trenéra..
Takové okoukání z filmu, pak to napdoobit, že to vypadá skoro stejně je sice fajn na pohle,d ale prakticky k ničmeu ;)
Naučíš se z filmu krásnou pěsťovku fajn, ale už z něj asi nepochytíš cleou práci těla než tu pěsťovku dáš.. Budeš jí dávat pouze paží, což není moc silné, orptoi tomu zapojit do úderu tělo ;)
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jacopo » sob 15. bře, 2008 22:57

Jó... to je pravda... viz můj příspěvek... nechceš platit za trenéra, tak zaplať za sádru... jedna blbá rána a máš zápěstí na kaši
Jacopo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod fighter99 » ned 16. bře, 2008 3:37

adkins píše:tak dik za radu,ale já vím že se dokážu vytrenovat sám-to je muj nazor,už odpovídat nemusíte

Vím že ti nemusím odpovídat,ale chci. Proč nejdřív chceš radu když najednou víš, že se dokážeš vytrénovat sám? Ty si myslíš že tě posilka, pytel a hruška připraví na ulici? :lol: Tvoji víru bych chtěl mít :lol: (BTW ti víru budeš potřebovat na tý ulici, víru že to přežiješ jakš takž celej :lol: ) Podívej, dokáže pytel podniknout proútok? Naučí tě hruška krejt? Pomůže ti posilka zbavit se strachu z přijmutí rány? Zkus si od někoho nechat podržet malou lapu, a ať občas proti tobě (jen) naznačí proútok a uvidíš že to není taková p*del dobře aplikovat kombinaci, když cíl nevisí na jednom místě jako pytel. Myslíš si že až potkáš ty "drsný týpky" tak se před tebe postavěj,nastavěj tvář a nechaj tě použít tvoji dokonale naučenou aplikaci? Až budeš stát proti agresorovi tak nebudeš mit jistotu že se ti nic nestane,jako když boucháš do pytle. Dostaneš jednu ránu a končíš. Nebudeš mit zažitej boj, bude to pro tebe něco uplně nový, budeš mit strach, budeš pod tlakem, dostaneš pár ran a neuneseš ten nápor stresu, nebudeš schopnej udělat nic, maximálně se schoulit do klubíčka a modlit se... Není to jen o tom jakou ránu dokážes dát, ale taky o tom jakou ránu dokážeš ustát,popřípadě vykrejt... Tvůj plán treninku je jako kdyby ses snažil udělat papíry bez praktickejch jízd. Nestačí jen dobře naučená (což při domácim tréninku stejně mit nebudeš) technika, musíš ji i zvládnout použít v praxi(a to se sám nenaučíš)... Toť můj názor. 8)
"Strenght does not come from physical capacity, it comes from indomitable will."
(Síla nepřichází z fyzické kapacity, přichází z nezkrotné vůle)
Mahatma Gandhi
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod adkins » ned 16. bře, 2008 10:12

fighter,dik za rady ale ja jsem jinej :wink:
adkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Genesis » ned 16. bře, 2008 10:50

adkins píše:fighter,dik za rady ale ja jsem jinej :wink:

Jinej než většina populace? 8O Ptže pokud se ob tejden nerveš někde na fotbale nebo tak, tak netušim, kde se chceš naučit to co tu řikal fighter.
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fighter99 » ned 16. bře, 2008 13:22

adkins píše:fighter,dik za rady ale ja jsem jinej :wink:

Lzes nejenom nam, ale hlavne sobe 8) Kdybys byl jinej neodradilo by te par debilu od chozeni na treninky. Muzes bejt rad ze mas gym v dosahu, mnoho lidi by rado cvicilo ale nemaj tu moznost. V*ser se na vymejsleni milionu duvodu proc tam nemuzes chodit.. Pokud budes opravdu chtit,tak si to dokazes nak zaridit. Ze budes rok doma zalezlej a budes makat ti stejne nepomuze,pokud se jim nedokazes postavit ted, nedokazes to ani potom.... :wink:
"Strenght does not come from physical capacity, it comes from indomitable will."
(Síla nepřichází z fyzické kapacity, přichází z nezkrotné vůle)
Mahatma Gandhi
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...