farmer píše:Když se na to vyprdneš, tak vyhraješ ten největší boj
Takových pičovin už jsem zažil spoustu a pozpátku už to nemá cenu řešit,
nemá cenu se s blbem snažit rozumně dohodnout. Pokrčím rameny a jde se.
Nestačí ti to, že z tebe byl evidentně posraný?
Lear píše:pegaz: jakej to ma smysl? myslis, ze nejakyho vola vychovas? kdyz me nekde neobslouzi tak jdu v klidu jinam..
RUNAR píše:Tohle je těžký, mě se onehdá na diskotéce stalo že jsem postával a obhlížel parketa nějakej magor co stál vedle mě, řekl hej nějak se mi nezdáš koukej vypadnout, jenom jsem zvětšil distanc, vyhrnul jsem si rukávy a řikám no tak půjdem ven a on na to:
nemohli by jsme to vyřešit jako inteligentní lidé? :![]()
![]()
Jsou na světě různý magoři a vždy pokud to jde je lepší se střetu vyhnout ale rozhodně pokud to překročí rozumnou mez tak si nic nenechat líbit.
A potom vůbec na nic nečekat a rychle zmizet, nikdy nevíš odkud se vynoří deset jeho kámošů.
No a pegas má přeci křídla že jo takže můžeš narozdíl od nás uletět,
sorry jen vtípek nemohl jsem si to odpustit
KAMINARI píše:Za pár dní jedu do Prahy, tak se musím na toho chlapa kouknout. Uznejte že takovej jouda se musí prohlídnout. Dám si jenom kafe, i když ho normálně nepiju. Maximálně jeden sifon jak Bohuš v Kurvahošigutentag.
RUNAR píše:A nebo si daj jen tén sifón, příjdeš a řekneš: hele chňápni sem jeden sifón a leť než ti rozhodim sandál ty prde.![]()
Asi bude lepší toho magora nechat svýmu osudu oni se někdy tyhle lidi pobijou navzájem, což je pro nás nejvíc efektivní.
DMC píše:Jojo, ja mam takovy zkusenosti co chvili. Prodavacka v trafice ode me nechce vzit drobny - prask ji jednu pres hubu. Dedek v tramvaji se do me navazi ze jsem ho nepustil sednout - svih ho loktem do zeber. Doporucuji vsem
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků