Gino píše:No... kazdopadne pecka to musela byt poradna. To do sebe pri sparringu slusne rezete, jen co je pravda.
Jen jsem zrovna necekal, playere - ze i ty budes pouzivat helmu (nebo ti s kterymi cvicis). Nevim proc, asi to na me tak pusobilo "NE rukavicim, NE helmam"(neprovokuju)
Lada píše:To chápu to je taky nanictohle místo jsem předpokládal u těch helem co mám jsou větší ty lícnice (jak u té hayashi) oproti té vaší , které to místo kde vám to ruplo trocha podporují a kdyby to ruplo v tomhle místě tak by se zohnout nemusela snad.., průser kdyby to bylo kousek vedle či to sjelo.
njelevnější řešení by bylo zkusit jestli pasují mřížky z té hayashi a vyměnit to
2KAMINARI praskla vám ve stejném místě předpokládám? a mělo to nějaké následky jak u Playera
ukropcany píše:player píše:Mřížka není součástí atestu !!! Použití pouze na vlastní riziko !!! Není určena k přímému úderu !!!
player píše:ukropcany píše:player píše:Mřížka není součástí atestu !!! Použití pouze na vlastní riziko !!! Není určena k přímému úderu !!!
Asi je na straseni malych deti na piskovisti hele....
Ted vazne, ten uder nebyl primy, ale sel z boku, takze predpokladam, ze po me zitrejsi navsteve prodejny bude na strankach doplneno "Není určena k přímému A BOCNIMU úderu "
player píše:... Vcera to tam nebylo, dnes maj jiz na internetovych strankach napsano, cituji:
Nevýhody:
Mřížka není součástí atestu !!! Použití pouze na vlastní riziko !!! Není určena k přímému úderu !!! ...
player píše:Takze dnes jsem se osobne dozvedel mimo jine, ze je silenost do te helmy davat udery s pytlovkama(ba co vic, dokonce jim prislo podivne, ze nekdo vubec sparuje pouze s pytlovkama a ne 10+oz rukavicema), ze ta helma je urcena napr. pro eskrimu, ze slovne na to upozornuji, ze neni na plnokontaktni sparring, ze je tedy jen na vlastni nebezpeci a toto sve tvrzeni dokladaji na kousku papiru vytistenymi slovy, ktere jsem v predchozim prispevku citoval.
Tak si to preberte podle sveho.
OSOBNĚ NEDOPORUČUJI TUTO HELMU POU®ÍVAT NA ESKRIMA SPARINGY. Hrozí velmi vážné ohrožení zdraví a jestli to ti prodejci doporučují tak jsou fakt blbci. Tahle přilba nemůže vydržet ani jeden normální eskrima úder. A jestli vydrží tak zase doporučuju, zahodit tyčky a věnovat se nějakému BU beze zbraně. Protože jestli někdo nedokáže vyvinout se zbraní dostatečnou ránu, tak ať jí radši přestane používat. Zbraň mu překáží a není důvod s ní cvičit.player píše:... ze ta helma je urcena napr. pro eskrimu, ze slovne na to upozornuji, ze neni na plnokontaktni sparring, ze je tedy jen na vlastni nebezpeci a toto sve tvrzeni dokladaji na kousku papiru vytistenymi slovy, ktere jsem v predchozim prispevku citoval.
Tak si to preberte podle sveho.
player píše:Stale mi ale vrta hlavou, jak se takovyto vyrobek muze VUBEC prodavat.
Jestli se nepletu, pak napriklad detske autosedacky ci helmy na kolo bez atestu nemaj v kramech co delat.Asi se preci jen na COI informuju na toto.
ukropcany píše:Možno sa má nalepiť zvnútra na tú mrežuVieš prečo sa ale predáva? No predsa lóve, lóve, lóve, lóve, lóve, lóve...
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků