KAMINARI píše: Jinak Funakoshi psal tzv HAIKU. Japonské básně bez veršů.
Naprosto přesně jako Runar

Moderátor: Toman
ukropcany píše:4Ranař - : Dúfam, že nerobíš na úverovom oddelení...
Toman píše:KAMINARI píše: Jinak Funakoshi psal tzv HAIKU. Japonské básně bez veršů.
Naprosto přesně jako Runar
RUNAR píše:A teď bych rozebral Thai box a box,
Hele a proč jsou tam všichni pokérovaný, proč maj na sobě nakreslený pitbully, proč maj holý hlavy? Oni jako uctívaj kérky jo není to úchylný toto???????No a ty CIRKUSÁCKÝ trenky co to má bejt?
KAMINARI píše:Název SHOTOKAN je podle Funakoshiho přezdívky SHOTO, kterou podepisoval svoje básně. Od čeho pochází slovo ©ukokan? To slovo mně připomíná úplně jinou pohybovou aktivitu.![]()
RUNAR píše:Je to tu všíchni proti všem to se mi docela líbí,
akorát Ukrop s Luenem se nehádaj chlapci je mi to nějak podezřelý zkuste se alespoň jednou trochu spolu pohádat takhle je to vo ničem ano?
![]()
A svoje rozumy o páscích když už do toho kecáte ale nemáte s tim potřebný zkušenosti, až budete vědět o čem je páskování v pořádnym JKA karate a uděláte nějakej ten dan pak vám uznám když budete řikat to co řikáte jinak ne, to samý platí pro BJJ až uděláte alespoň modrej tak něco kecejte.
Galiloo píše:Proč bych měl být nemocnej...???Bombra nosim,kanady taky,dohola sem uplně a samozřejmně čtu MY KAMPF a HAGAKURE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jox píše:Galiloo píše:Proč bych měl být nemocnej...???Bombra nosim,kanady taky,dohola sem uplně a samozřejmně čtu MY KAMPF a HAGAKURE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MY KAMPF
![]()
![]()
to je lepší než HAGAKUŘE.
Mimochodem, HAGAKURE výběrhttp://users.tkk.fi/~renko/hag1.html
celéhttp://sadame.files.wordpress.com/2008/ ... gakure.pdf
(EDIT: lepší odkaz)
jox píše:Galiloo píše:Mě to přijde stejný....![]()
![]()
![]()
Vskutku![]()
To jsem ty odkazy vylepšil až nečekaně...
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků