cudles píše:Zdravim,nevíte někdo o kvaltiním klubu BU/BS v Chomutově a nejbližším okolí? Volal jsem na box,novacky berou az od zariJeste zkusim thai a kick..pak vim o judu,ale to zatim nechci...pokud by nekdo vedel o necem dalsim,byl bych rad kdyby napsal..hlavne bych chtel sparring(jasne ze casem) stand up,udery,kopy...Dekuji
luen píše:cudles píše:Zdravim,nevíte někdo o kvaltiním klubu BU/BS v Chomutově a nejbližším okolí? Volal jsem na box,novacky berou az od zariJeste zkusim thai a kick..pak vim o judu,ale to zatim nechci...pokud by nekdo vedel o necem dalsim,byl bych rad kdyby napsal..hlavne bych chtel sparring(jasne ze casem) stand up,udery,kopy...Dekuji
Zkus thai box
cudles píše:...Vsude problem s naborama...na kick jsem se ozyval driv,a misto nemeli,ale ted jsem napsal znova...driv jsem se ozval i na thai,ale to mi kvuli skole tenkrat nevychazelo,ted uz to ale nevadi,takze jsem napsal jak na kick,tak na thai..snad neco vyjde...
TongPo píše:cudles píše:...Vsude problem s naborama...na kick jsem se ozyval driv,a misto nemeli,ale ted jsem napsal znova...driv jsem se ozval i na thai,ale to mi kvuli skole tenkrat nevychazelo,ted uz to ale nevadi,takze jsem napsal jak na kick,tak na thai..snad neco vyjde...
To se divim, problémy s náborama... V oddílech plnokontaktních BS je totiž standardem velká "úmrtnost" začátečníků, takže přibírají skoro pořád... Ale možná máš prostě smůlu...Zkusil jsi více klubů? Na netu je toho v Chomutově a okolí jak nasr**o, tady něco namátkou:
KICKBOX:
Kickbox HOFI Chomutov
Stanislav Hofreiter
Spořická 1666
430 01 Chomutov
nebo
Kickbox team Kadaň +Kickboxing club Coloseum Chomutov
Lukáš ©eršeň
Holešická 4739
430 04 Chomutov
nebo
Kickboxing Baník Most
Josef Bajko
Budovatelů 2359/92
434 01 Most
nebo
KK Kadaň
Jan Toman
Bystřická 1646
432 01 Kadaň
nebo
Power kick box Kadaň
Radek Kšír
Chomutovská 1279
432 01 Kadaň
nebo
SK KOSAGYM KADAŇ
Jan Jansa
Sukova 1616
432 01 Kadaň
THAIBOX:
ELGO Chomutov
Rudolf Vácha, Jiří ®ák
K.H. Máchy 1132
431 11 Jirkov
nebo
G-TITAN ®atec
Jan Greisiger
Mládežnická 2561
438 01 ®atec
BOX:
BC ®ATEC
Milan Iška
V zahrádkách 2204
438 01 ®atec
nebo
K.B. BANÍK MOST
Jaroslava Ježka 170/10
431 01 Most
nebo
SK VEKI BOX CHOMUTOV
Libor Kundrát
Jirkovská 5022
430 04 Chomutov
Pokud si dáš trošku práce, tak si na http://www.google.cz k dotyčným klubům hravě vyhledáš další kontakty jako telefonní čísla a e-maily. Opravdu nikde neberou nováčky?Co by za takový výběr klubů v okolí bydliště mnozí dali...
scout píše:cudles i v plnokontaktnich disciplinach zalezi na kvalite trenera a skoly ...radim neuspechat a vyzkouset toho vic...poptat se kluku....vydrzel si to nekolik let u aikida tak ted nejaky mesic nehraje roli....trenuj zatim kondici, strecing, beh, posilovnu....je to na tobe..
cudles píše:Zdravim,nevíte někdo o kvaltiním klubu BU/BS v Chomutově a nejbližším okolí? Volal jsem na box,novacky berou az od zariJeste zkusim thai a kick..pak vim o judu,ale to zatim nechci...pokud by nekdo vedel o necem dalsim,byl bych rad kdyby napsal..hlavne bych chtel sparring(jasne ze casem) stand up,udery,kopy...Dekuji
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků