Moderátor: Makoto
lukaskon píše:V BBC když se upíšeš na 2 roky máš měsíční permici za 690,- a tím pádem neomezený vstup. Nonstop a přístup na všechny lekce (box, aerobic, spinning atd...)
Co se týče tebou zmíněného klubu není to to pravé ...
Já do BBC za Lukášem dojíždím z města 25km od Prahy, taky to nemám zrovna při ruce... ale když se chce, tak to jde... když se nechce, hledaj se výmluvy...ef píše:BBC nemam zrovna moc pri ruce
lukaskon píše:Já tam nebyl, takže ať raději napíše někdo jiný, ale je to hlavně na kondičku a většinou má každý trénink podobný složení jako předchozí.
lukaskon píše:Osobně jsem proti zařazování brzkých sparingů. Ale paradoxně jsem to v BBC musel pojmout úplně jinakChodí tam většinou lidi kvůli kondičnímu a kontaktnímu boxu. Jen pár jich to dělá závodně a proto je sparing tak na 60procentech tréninků a již po pár trénincích ho zařazuju i pro nováčky, protože je nesmírně těžké pro mě trénink dělit na začínající a pokročilé. Ale sparing hlídám, agresivní jedince uklidňuju a věřím, že se mi to zatím daří! Pokud budeš chodit jen dopoledne na moje tréninky bude to chtít doplnit i o jiné tréninky, tedy třeba u Osičky ...
scout píše:muzes si tam chodit zaboxovat sam..pokud neco umis,za relativne norm.cenu....ale jinak je to klubik zamereny na bohatsi vrstvu podnikatelu....soukromky jsou hodne drahe....leda ze bys byl hodne dobrej a byl clenem reprezentace delroys...ty to maji v poho....
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků