Tak znova
tohle byl prvni prispevek v osobni rovine (a nepsal jsem ho ja):
Proc tolik zasti priteli z detstvi? Proc mas vzdy snahu vyjadrit se k necemu o cem vis prd pak to obratit a zesmesnovat? Sam bys tolik odvahy nemel protoze si funker. Jakze dlouho delas kungfu ze nevis jak lze holyma rukama zabit? Ja ti rikam uplne snadno a nejsou to zadne carymary. Narozdil od tebe ano primo od tebe vim jak umim zabit cloveka holyma rukama protoze sem to musel uz nekolikrat pouzit ve valce. Ty valku neznas. Mozna jen z TV. Taky jsem uz musel nekolik lidi zastrelit a videl jsem tolik mrtvych ze se nekdy hruzou budim. Ale to je o necem jinem ne o tomto threadu. Nauc se respektovat! Zatim vse co jsem od tebe cetl na tomto webu je babbling. Divim se ze ti tady jeste nekdo veri a bere tve nazory vazne.
Dale Gino, ja toho klucika, kterej tady vystupuje pod nickem Peter72 neznam! Nemam s nim problem, jen nejak neunesl me prispevky ohledne tlakovych bodu ... nebyl sam, ale svete div se ... zase nikdo neprisel a nikdo mi neukazal zadny tlakovy bod ... jen na dokresleni!
Jendis: Precti si co napsal prve tj. o urednikovi s blokem a tuzkou a pak si precti jak reagoval kdyz sem nekdo hodil clanek o tom policistovi. Nezarazi te neco? Nevim proc bych mel jezdit za Novakem a ukazovat mu sve koule. Nejsem homosexual!
Tohle mi opravdu neprijde jako reakce, ktera byla primerena ... Jendis ho nijak neurazel! Jen mu napsal at si se mnou svuj problem vyresi sam a nechova se jak pavlacova drbna a jeho reakce o homosexualech ... u 15-ti letyho kluka v puberte ano, ale od zachrance nasi planety pred luzou sveta?
A narozdil od mnohych z vas vim jake to je zabit cloveka jake mate pak vycitky sny halucinace od leku co vam davaji armadni psychiatri. Kdo tohle nezazil nemuze soudit a uz se vubec vyjadrovat posmesne k nekomu kdo si zachranil zivot pred partyzany v Africe.
Nikdo nic nezesmesnoval jen se zase nekdo kdo zrejme vysadil leky chytil necoho co si chtel vykladat po svem ... ja se pozastavil nad formulaci smrtici techniky ... Dat pesti ... pokud jich dam tolik, ze tim nekoho umlatim je take smrtici, ale neni to smrtici technika ... uz jsem to ale psal, ze? A jinak, kde beres tu jistotu, ze tady neni nikdo s podobnejma zkusenostma ... co te jako cini vazenejsim diskuterem? Ze jsi nekoho zabil? Aha, tak sorry ... povidej nam o tom jakej je to pocit, jak se vyrovnavas s pohledem cloveka, kterej umira tvejma rukama - asi vis o cem pisu, ze?
Me je Novak naprosto nekde.

Vazne, ze se do me navazis v kazdem svem prispevku
Luen - tak na me naopak ten policista udelal dojem a uz jsem to nekde psal, ze ma muj respekt. Proste dostat se do skutecneho bojoveho konfliktu ve valce, kdy musi bojovat na takovouto vzdalenost a sam... zkratka ma zkusenost k nezaplaceni (i kdyz by si ji mozna rad odpustil). Obstal na vybornou.
Ja s tim souhlasim ustal to, je to v pohode ... fandim tomu, aby se branil kazdej kdo je napadenej, nebo mas pocit, ze jsem nekdy tvrdil opak? Tak v cem je problem?
A jinak toho lojzika, nebo jak se jmenuje Peter72, samozrejme neznam a obhajovat ho nechci, ale spis bych napsal, ze kdyz uz pises "Tohle jsou stranky o BU/BS a ne terapie zapsklejch sragorku!!!", zkus se nad tim sam zamyslet, protoze od tebe tu ke cteni nejsou taky zadne svetoborne informace o BU, spis jen kydy podobneho zanru.
Ano ja ho take neznam, nebo aspon nevim o to, ze bych ho znal ... ale za to on me zna vyborne udajne ze zakladky

Takze me naposledy videl (je-li to vubec pravda pred 22 rokama (v 8. tride na zakladce) ... tak to sorry, ale to me urcite zna, ze???

Jinak k memu psani zde ... neni to tak davno (jiste si vzpomenes), kdy bylo bezne k videni na tomto serveru ... kung fu je o buddhismu, nabozenstvi, je to nerealna snuska gymnastickych pohybu ... nemusi vam to chodit, staci to jen opakovat a ono to samo casem prijde ... a bla, bla, bla ... troufam si tvrdit, ze jsem velkou merou prispel k tomu, ze uz tyhle shity nikdo nepise (az na vyjimky), ne ze bych si osoboval pravo na to, ze je to jen ma prace ... na stesti je nas vic a nejsem na to sam (muj sifu I.Rzounek, PM, Roza a mnoho dalsich), ale byl jsem v kazde takove diskuzi osobne angazovan a boural jsem tyto potouchle myty o BU ... Mozna je to pro tebe novinka, ale zeptej se ostatnich ... Dneska uz si nikdo nedovoli napsat, ze kdo se pri treninku spoti, cvici spatne a podobne zhovadilosti, kterych tady bylo jednu dobu vic nez je zdravo! Nebo jsi vsechna ta vlakna necetl? Treba je to v tvych ocich malo, ok? A ted napis Gino cim jsi prispel ty na nasi scene BU? A nemyslim to nijak jizlive!
Jak jsem psal Jendisovi, drbe se tu o kde kom a nikomu to nevadi, kazdej (v uvozovkach) se rad prida a sotva se tu neco zbleptne o tobe, tak je ohen na strese a hned "pssst, pssst"
Ne vubec ne, ale nejsem predmetem tohoto vlakna, jsem mu napsal at zalozi vlakno Luen a tam at se vykyda ... pokud se mu pak bude lepe spat a nebude mit nocni mury ... prosim. Rad pomohu cloveku v nouzi
Ja jsem se treba tesil na nejakej ten drb o tobe Ale zase se dozvim prd, protoze jste to s Jendisem zametli pod stul
Take se rad dozvim o tom co se delo na zakladce, protoze uz je to tak davno, ze si urcite spousty veci nepamatuji a potrebuji ozivit ... A jestli ma ze me zaludecni vredy nebo nejakou neurozu ... tak prosim ... ja svatousek nebyl a rad zavzpominam na klukovske lumparny

Napsal o me, ze jsem nula, nikdy jsem nic nedokazal a podobne kidy ... v minule diskuzi ... zase sorry, ale to vse na zaklade toho, ze me zazil na zakladce ... prijde ti tohle normalni?
Vubec nejde o flame. Vyjadril jsem svuj nazor ve verejne diskusi. Nebo to neni diskusni forum? Tady se zrejme bere jen ten spravny nazor a kdo ma jiny tak ho mazaji? Jinak hezky se nadava nekomu kdo neni ve vasi republice ktery napise ze cestuje po svete protoze je vsem jasne ze se u vas jen tak brzo neobevi. Moje jmeno je Petr! taky ti nerikam tajtrliku ale uvadim tvoje skutecne prijmeni! Takze se chovej slusne patri to k zasadnim vlastnostem bojovnika! Pokud jsi nebyl ve valce tak nepomlouvej nekritizuj nehodnot protoze nevis o cem mluvis. nejake napadeni na ulici se neda srovnavat s valkou to si uvedom. Osobne se vyvaruji neco kritizovat a hodnotit kdyz o tom nic nevim. To je moje zasada!
Ale jde o flame ... co si jako uvedl k tematu ... ze si policisty vazis, protoze si asi dovedes predstavit co zazil, jelikoz ty take ... No a v cem je problem? My si taky sve zazili, take si vazime lidi, kteri si sve zazili ... ja si vazim i spousty lidi, kteri si "sve" nezazili a jsou rovni a jsou v pohode

Nikdo tady nikoho neznevazoval, jen jsem poukazal na nestatstnou slovni formulaci, ale nenapsal jsem, ze ten policista neni frajer nebo ze je snad spatnej, nevim proc se te to dotklo, treba se te to ani nedotklo, jen te nema kdo vyslechnout, tak si chces popovidat ... Kdyz sla ta reportaz v telce, tak tam uvedli, ze je to POZOROVATEL ... tak jsem napsal, ze ja si predstavuju pozorovatele s tuzkou a blokem ... ale opet v tom nebylo nic zaludneho ... ale to by se ti nehodilo, tak je treba v tom videt hned nejake jedovate narazky, vid??? Ta pohadka o ktere jsem psal se nevztahovala k tomu pribehu, ale k tomu jak to bylo cele podane!!! Nejde o to, co se stalo a jak to bylo ... tezko rici, ale jde o to jak to novinari prezentuji - uz tomu rozumis??? Jinak holenku kdyby mohl kritizovat jen ten, kdo byl ve valce, tak tady mame zase fasismus

Nastesti ma jeste par lidi rozum a neni nejchytrejsi, nejvzdelanejsi a nejkompetentnejsi ten, kdo zabil nejvic lidi. Asi proto si nerozumime ja neverim na vojenskou "kulturu" a je mi protivna - podivej, treba jsi na sebe hrdej a treba jsou i tvoji rodice spokojeni s tim, ze coby mladej kluk beres leky, abys usnul, abys mohl fungovat a pri tom nevidel pred ocima hruzy valek, lecis se z ruznych valecnych syndromu ... ja mam take dite a tohle je presne to, pred cim ho chci chranit. Nehodlam mu povolit jit si nekam hrat na vojaka, na policajta sveta a pak se divat na trosku, ktera se mi z mise vrati domu! Uz jsem ti psal, ze s tebou nesdilim tve cernobile videni sveta a ze nejsem zastancem miru, ktera se kaze s M16 v ruce ... je to falesny. On uz si hral pred Bushem i Hitler na to, ze pomaha lecit svet ... Ja videl v Rusku dost valecnych veteranu, temer denne se mnou resili jejich traumata a bylo mi tech kluku fakt lito ... co z nich pak bylo ... mafianci, militantni idioti, pacienti psych. leceben a nebo alkoholici ... nic zavideni hodneho ... Ale svete div se co se tyka moji byvale profese (bodyguarding) delal jsem tam dlouho sefa a koordinatora pro hlidani V.I.P. A vetsina z nich se ucila od nas Cechu

1000x jsem slysel "pacani vy ocen profesionalno rabotajete" ... a co? Cpu to nekomu? Naopak, bylo tam spousty zazitku na ktere doufam brzo zapomenu. Mam v pazi chranit - na jedne strane mocne tohoto sveta a smejdy v jedne osobe. Delal jsem v Rusku pro cloveka, ktery byl poradcem Putina ... U nas jsem delal jsem pro ODS ... Mozna by ses divil co jsem zazil ... ale to vi jen moji pratele a lidi, kteri me opravdu znaji ... a ti vedi, ze to byl hnus a pokazde, kdyz o tom mluvim, tak se akorat vytocim ... prave proto je ze me cynik, chlapce

Tvoje zasada je jak pises nekritizovat to o cem nic nevis ... tak se toho drz, nevis nic o me
A samozrejme, nedelas korespondenci kurzy po netu ani nepodavas informace virtualne, tak co delas na foru o BU o kterem sam pises jinym, ze je to tu o BU/BS?
Bouram myty a pohadky
Narozdil od tebe ano primo od tebe vim jak umim zabit cloveka holyma rukama protoze sem to musel uz nekolikrat pouzit ve valce.
Tuto vetu jsem pochopil tak, ze to vis ode me ... ale asi jsem to spatne pochopil nebot je to trochu kostrbate napsane
Novaku a o tom paprdovi s blokem a tuzkou psal kdo? Santa Claus? Kdo si tohle da dohromady tak to uvidi jak se zase kroutis a prekrucujes a delas ze sebe toho in a kdy ostatni sou stado tupounu. Si obycejnej lhar a opet opakuji ze se divim ze te tady jeste nekdo bere vazne!
Samozrejme ocekavam ze Novak zase zaridi aby moje nazory byly opet smazany i kdyz nejsou sproste nebo vylhane. Pro pripomenuti ti znovu opakuji ze jsem z USA ale cestuji po celem svete a pokud jsem byl v minule v SRN tak nyni sem zase nekde jinde. Je to tak nepochopitelne!
Koncim s timhle threadem protoze bude zas brzy vymazano! Mejte se tu fajn a dal se tu pomlouvejte a kritizujte nekoho koho neznate. Je to takova typicka ceska vlastnost!
No a tohle komentar ani nepotrebuje, ale jedno si neodpustim armada te naucila jedno, byt paranoidni

Az budes v Cechach, tak se vazne stav, muzeme si o tvejch snech promluvit, klidne muzeme i porovnat me zkusenosti s tvejma a klido muzeme i prakticky dolozit co umime

Muzeme pokecat o nasi rozvedce, kontrarozvedce, muzeme se sejit s vysokejma dustojnikama techto utvaru ... oni k me osobe reknou sve ... abys vedel, ze nevarim z vody ...
Mimochodem nezaridil jsem ti mazani, to sis vyslouzil sam

Stava se to i me (stezuj si moderatorum a nebo adminovi), ale nefnukam - VOJAKU