Začínáte s kickboxem? Zkušenosti, postřehy, rady,...

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod TongPo » pon 12. kvě, 2008 11:06

RUNAR píše:...s Pandou jsem spároval asi před 2měsíci a nějakej velkej posun tam vidět nebyl :x musí hodně přidat na brutalitě :!: :x :lol:

Panda není krvelačná šelma, ale hodnej kluk, ten bude vždycky boxovat spíš "na body"... :wink:

ukropcany píše:Mám trošku obavy, či sa stihnem na Teba dovtedy pripraviť... :twisted:

Vždyť jsi tu někde psal, že se pravidelně díváš na Simpsňáky, tak to na Runara připravenej bejt musíš... :twisted: Pak už jen stačí trochu přidat na brutalitě, má to evidentně rád... :lol:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 12. kvě, 2008 12:25

No však se uviďá jestli vám ty Simpsňáci budou stačit ........
jinak vy oba s Ukropem tak trochu Homera připomínáte :P 8)

A na brutalitě budete muset oba přidat hodně abych se alespoň přibližně cítil jako kdysi na tréninku Karate 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 12. kvě, 2008 12:42

Hele já na chatě odmalička štípal dříví, 10 000 kg smrk jsem klíďo rozštípal za odpoledne. Já těmhle věcem rozumím :lol:
Na tohle se nepřipravíte ani jeden :idea:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pon 12. kvě, 2008 20:12

ukropcany píše:
RUNAR píše:jinak vy oba s Ukropem tak trochu Homera připomínáte :P 8)
No veru... :oops: TongVonPo, nič, musíme ho rozštípať na kúsky a bude nám potom nosiť lekvárové šišky s tou ružovou cukrovou polevou... :twisted: :P ( :roll: ) Potom sa konečne dočkáme upgradu titulu z "von" na "von Houmer"... :twisted:

Jó, když Ranař nezná Homerovu pravou tvář... :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=V5BUTQr2Xjk

Ještě bude rád škemrat o holý život, karatista... :twisted: :twisted: :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 13. kvě, 2008 7:27

No chlapci, vy jste samá legrace to je jako dobrý ale....... ale uvidíte v září
zač jsou toho lokty :lol:
Tak jsem myslel co kdyby vol3 bylo někde v gymu kde mají ring abyste jako nemohli furt dělat technický pauzy na přesun na střed zápasiště jak vás znám :x :P , když jsem se minule rozjel tak Ukrop musel upravovat chrániče atd a to mi vždycky zabrzdilo rytmus takže takhle by to příště jako nešlo ano? :P :D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 13. kvě, 2008 7:48

No dobře ale v ringu by to bylo lepší teď jsem nacvičil takový ty wrestlerský odrazy od provazů s přechodem rovnou do hi kopu. :lol:

A taky teď cvičím kopy ve výskoku s otočkou a s odrazem od rohu ringu a jiný v praxi dobře použitelný techniky takže bych to tam rád ukázal no. :oops:

Jinak ne že bych ti nechtěl věřit to jako vůbec ale jsou i situace kde není rozhodčí a trenéři který to zastaví jako v ringu a takový situace jsou poněkud intenzivnější..... však víme. 8) :lol:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 13. kvě, 2008 8:25

Tak domluvený 8) Už se těším jak vypustím plíce.
Hlavně se těším že s těch setkání bude dlouhá tradice jako že se budem třískat ještě v 50 letech.Takhle to alespoň praktikujou Karatisti 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 13. kvě, 2008 9:20

Však nemusíš trénovat, stačí mi když přijedeš zápasit na BU.CZ Vol3 až Vol45 :lol: Jestli trénuješ nebo ne neřešim hlavní je zúčastnit se :lol:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 13. kvě, 2008 9:30

No to samozřejmě ne :) ale bývalého šampiona MT ligy před kterým se třesou celá bojovaumeni.cz bych možná trochu oťukal né nějak brutálně jen tak pro radost že jo :lol:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 13. kvě, 2008 9:35

Ještě mi budeš děkovat až uvidíš padesátníky kolem sebe, ty budeš ještě svalnatý a šlachovitý a plný síly na mladé kolegyně 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » úte 13. kvě, 2008 9:40

RUNAR píše:.
s Pandou jsem spároval asi před 2měsíci a nějakej velkej posun tam vidět nebyl :x musí hodně přidat na brutalitě :!: :x :lol:

Tvůj záměr donutit mne vylézt z ulity a vytáhnotu mě o víkendu na sparing je průhledný, leč bohužel to teď nejde, mám povinnosti :lol: ale neboj na příštím setkání společně uctíme naše karate předky, obětujeme jim několik thaiboxerů :lol: :wink:
Naposledy upravil Panda dne úte 13. kvě, 2008 9:46, celkově upraveno 1
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » úte 13. kvě, 2008 9:42

ukropcany píše:Kurňa, ukecaný chlap jeden... nač's to vykecal? :evil: :wink: Takto to nebude žiadna sranda, len sprosté utratenie... :twisted: :lol: :lol: :lol:

V klidu Mišo... :wink: Když teď Ranař ví, do čeho jde, bude před zápasem předpřipravenej => podušenej ve vlastní šťávě, takže se ti bude v ringu lépe kousat... :twisted: Jinak doufám, že se mi taky podaří dát mu finální K.O. růžovou koblihou... :D

Co se týče ringu, bouchám v něm rád, oběť jen tak neuteče... :twisted: Uh! 8O Pardon, chtěl jsem napsat sparringpartner má jasně ohraničený prostor k pohybu... :oops:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » úte 13. kvě, 2008 9:44

TongPo píše:..
Panda není krvelačná šelma, ale hodnej kluk, ten bude vždycky boxovat spíš "na body"... :wink:

Já vím :oops: ale snažím se se sebou něco udělat :lol: :twisted:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 13. kvě, 2008 9:47

Už vidim Pandu na ulici:

Hele kámo já jsem spíš takovej jako technickej pojedem na body jo?
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » úte 13. kvě, 2008 10:04

RUNAR píše:Už vidim Pandu na ulici:

Hele kámo já jsem spíš takovej jako technickej pojedem na body jo?

No já bych ho až tak nepodceňoval... Ulice je ulice a že je někdo hodnej při sparringu neznamená, že si v praxi nedokáže poradit :idea:

Viděl bych to asi takto:

"Hele kámo, já jsem spíš takovej technickej typ, pojedeme na body, j..." BUM! (kopačka do koulí). "Ježiši promiň, to mi nějak ujelo, ty už se teď asi nemůžeš prát, viď? To je mi fakt líto, jsem to ale nešika... No nic, snad někdy příště..."
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » úte 13. kvě, 2008 10:06

Panda píše:...ale neboj na příštím setkání společně uctíme naše karate předky, obětujeme jim několik thaiboxerů :lol: :wink:

Seš si jistej, že si seženete tak mizerný thaiboxery, aby jste na ně s ranařem stačili? :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 13. kvě, 2008 10:17

Panda píše:Tvůj záměr donutit mne vylézt z ulity a vytáhnotu mě o víkendu na sparing je průhledný, leč bohužel to teď nejde, mám povinnosti

No dobře a co plážovej volejbálek v neděli večer?
Jako příprava na Ukropa & Tong pa?
Takhle jsme na ně trénovali před rokem že jo.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 13. kvě, 2008 10:26

TongPo píše:Seš si jistej, že si seženete tak mizerný thaiboxery, aby jste na ně s ranařem stačili? :twisted:

Ta sebekritika ti sluší, jen tak dál 8) :P
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » úte 13. kvě, 2008 18:32

RUNAR píše:
TongPo píše:Seš si jistej, že si seženete tak mizerný thaiboxery, aby jste na ně s ranařem stačili? :twisted:

Ta sebekritika ti sluší, jen tak dál 8) :P

Sebekritika mi sluší? Tomu nějak nerozumím... :roll: I kdybych byl totální loser, nejsem thaiboxer, takže z toho vyplývá, že hodláte obětovat Ukropcanyho? Tak to už vás vidím... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Oběť to jistě bude, ale z vaší strany... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod anomarox » úte 13. kvě, 2008 20:07

ukropcany píše:No... čo sa týka cvičenia v pokročilejšom veku... ja sa vidím max. v rovine článku v brakových novinách "senilný dôchodca, bývalý boxer, sa nedal. Sfetovaný zlodej skončil so zlomenou sánkou" 8) akékoľvek ďalšie plánovanie si netrúfam robiť...

Umis pobavit :-)..ale vazne :lol:
anomarox
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

PředchozíDalší

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...