Moje nabídka je 2x3 jako minule podle tradice setkání BU.CZ

lukaskon píše:Mě napadá právě to iné ... každej tě zmydlil a teď si to chtěj zopáknout
ukropcany píše:4lukaskon - aj by som Ti napísal "dostaneš, prcku", len...
Jendis píše:
PS...otázka.....dostaví se konečně nějaký Aikidoka či někdo od TaiJi(a dáme to i jako malou anketku)?????(pro aikidoky...no offence)
RUNAR píše:No hoši teď jste si to zavařili Xie vám to vysvětlí.
Doufám že budeš zápasit Xie
TongPo píše:Akorát při sparringu váží 70 kg i s helmou, 14oz rukavicema, botama, trenclema, tričkem
lukaskon píše:
xiexie: myslím, že až to uvidíš tak se i ráda zapojíš. Velikost ani váha nehraje roli, jakmile se tam objeví něžné pohlaví tak budou něžní i tací jako Ukrop
Gino píše:Cece, ne, ze by v tom byl zas nejakej extremni rozdil, ale myslim si, ze Lukas obvykle ma i vice nez 75kg (77?). Lukasi, jak to je s tvou mezizapasovou vahou?
ukropcany píše: 4gino - na TongVonPoovu medzizápasovú váhu sa radšej ani nepýtaj...
4TongVonPo - Ty sa nebojíš o titul "von"?
TongPo píše:moje "mezizápasová" hmotnost se pohybuje přesně v rozmezí 91 - 112 kg...
scout píše:kluci ...nevim co znamena hned v zahlavi to pruzeni aikadaku a taicistu...![]()
..pokud nekdo na sobe poctive maka u dobryho ucitele..a nepredstira pred svyma znamyma ze je steaven seagal nebo kvai cei keng..a nevypravi historky jak by si dal zapasnika mma ke svacince.
![]()
..nic proti nemu nemam a budu mu jen fandit....tohle to hrani na supretvrdacatvi neni fakt nic moc...
![]()
scout píše:jendis jak si na tom ?? ....lupenka ?? matne si vzpominam ze si tady o tom neco psal...az nedavno jsem cet odborny clanek a dozvedel jsem se ze se to rozlejza i do kloubu ....hnus !!!svinskej zivot ..kazdej z nas uz si neco prozil....
![]()
....cus bus cukrousi ..opatruj se ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků