A nebo si vem na sparing motorkářskou přilbu mě to neva

Nechci se nějak vytahovat ale poslední pytle dlouho nevydrželi, pár úderů a několik kopů a kovový držáky a karabinky odrovnaný

Opravář v gymu je na mě naštvanej

RUNAR píše:Nechci se nějak vytahovat ale poslední pytle dlouho nevydrželi, pár úderů a několik kopů a kovový držáky a karabinky odrovnaný![]()
Opravář v gymu je na mě naštvanejfurt za nim chodim že je pytel rozbitej
graver píše:Já plastový okna, topení, nějakej nábytek, dveře...
Ještě někdo nechápe ten rozdíl v možnostech pro cvičení nás a našich dětí?
Když řeknu potomkovi, aby mi pomohl, odpoví, že musí jít na trénink. Komu to můžu říct já?
wordsworth píše:Hele Harumoto,za tohle se normálně tvrdě platí.
TongPo půjčim ti podprdu,jsme stejně velcí.
Baby,kolik vážíte?Esi se stydíte,tak klidně SZ.S holkama skoro nesparuju,nějak nejsou.Tak se strašně těšim.
ukropcany píše:4RBR
My už o cenách a termínoch prehľad mámeIde len o to, aby sme si to všetko správne načasovali a neurobili nejakú evidentnú blbosť...
Zas už dosť dlho okolo toho špekulujeme, tak hádam budú problémy len operatívne...
O Ranařa si starosti nerob - TongVonPo s Lukášom mu rozbijú šišku, ja zase nohy a Ty budeš víťaz - dáš mu frčku a voláme sanitku...Aj keď zas, nevyjde z toho až tak zle, niektorá baba mu dá určite rada umelé dýchanie...
ukropcany píše:Vidíš, vidíš. Keby si to na ňu nechal od začiatku (ako ja), tak by si tento problém nemal![]()
Ja jediné čo robím je "no zlato... ale to neviem či sa nám vprace do rozpočtu..."
![]()
4ranař - yoyo...
Gino píše:RUNAR píše:Nechci se nějak vytahovat ale poslední pytle dlouho nevydrželi, pár úderů a několik kopů a kovový držáky a karabinky odrovnaný![]()
Opravář v gymu je na mě naštvanejfurt za nim chodim že je pytel rozbitej
Nesmis si hrat na tvrdaka u 15-ti kilovejch pytlu![]()
![]()
wordsworth píše:...TongPo půjčim ti podprdu,jsme stejně velcí...
TongPo píše:..... cca 125 cm... Má tvá podprsenka opravdu tak velikej obvod?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník