Ale k veci. Treninkovy rezim vypada : 2x tydne 1hod. technika+fyzicka kicbox, 1xtydne 1,5hod. sparing,plus cca. 2-3 hod. tydne posilka.Spis min ta posilovna (me to moc nebavi

Takze by me zajimalo nejake zobani

Wanderlei píše:Zdravim,potrebuju radu.Prijal jsem vikendovou praci vyhazovace v jednom Prazskym mensim klubu.Nejsem sice susenka Mini Tatranka ( cca 84 kg , cca. 184 cm ),ale chtel bych nabyt vetsi objem svalu,hlavne rukou a ramenou.Ptze prsa a nohy mam myslim dost dobry.Duvod kazdy chape = prevence.Sice mam rad sparing,ale tohle mi prijde zbytecny.Vsichni sice vime,ze Tony Jaa by me zmlatil asi 16krat vic nezli Ronnie Coleman,ale Ronnie ma preci jen vetsi respekt.
Ale k veci. Treninkovy rezim vypada : 2x tydne 1hod. technika+fyzicka kicbox, 1xtydne 1,5hod. sparing,plus cca. 2-3 hod. tydne posilka.Spis min ta posilovna (me to moc nebavi) .A proste neni cas,a ani nejsou penize kupovat si nejakou syrovatku atd.. kazdy den.
Takze by me zajimalo nejake zobani...neco abych si neznicil zivot,a aby se mi nezmensil penis
( uz ted to neni zadna slava
) .Bral jsem asi dva mesice Ethyl Ester Creatin,ale bez vysledku.Poradte prosim,nejdulezitejsi je objem.Necekam ze mi narostou hevery za dva tydny.A taky me prosim od toho neodrazujte,rizika znam.Poradte co berete vy,jestli berete.
...neblbni Galiloo ja vim ze na odtucnenej tvaroh od roku 89 vetsina lidi zapomnela ale zas az takovy tajemstvi to neni.....Galiloo píše:Wanderlei píše:Zdravim,potrebuju radu.Prijal jsem vikendovou praci vyhazovace v jednom Prazskym mensim klubu.Nejsem sice susenka Mini Tatranka ( cca 84 kg , cca. 184 cm ),ale chtel bych nabyt vetsi objem svalu,hlavne rukou a ramenou.Ptze prsa a nohy mam myslim dost dobry.Duvod kazdy chape = prevence.Sice mam rad sparing,ale tohle mi prijde zbytecny.Vsichni sice vime,ze Tony Jaa by me zmlatil asi 16krat vic nezli Ronnie Coleman,ale Ronnie ma preci jen vetsi respekt.
Ale k veci. Treninkovy rezim vypada : 2x tydne 1hod. technika+fyzicka kicbox, 1xtydne 1,5hod. sparing,plus cca. 2-3 hod. tydne posilka.Spis min ta posilovna (me to moc nebavi) .A proste neni cas,a ani nejsou penize kupovat si nejakou syrovatku atd.. kazdy den.
Takze by me zajimalo nejake zobani...neco abych si neznicil zivot,a aby se mi nezmensil penis
( uz ted to neni zadna slava
) .Bral jsem asi dva mesice Ethyl Ester Creatin,ale bez vysledku.Poradte prosim,nejdulezitejsi je objem.Necekam ze mi narostou hevery za dva tydny.A taky me prosim od toho neodrazujte,rizika znam.Poradte co berete vy,jestli berete.
Vítej v Branži hochu...-jednou tě to sežere pokud včas nepřestaneš![]()
![]()
Na objem??? Zasílám SZ.Nejedná se o steráče,ale nechci to psát veřejně,protože je to geniální a skoro nikdo o tom neví
Wanderlei píše:Tak muzu rict ze tvaroh to neni...je to vyvinuty jako specialni vyziva pro kosmonauty NASA...funguje to na principu elektrolyticke promeny nukleonovych castic v atomovem jadre sacharidovych bunek.Jeste ze toho ma Galileo doma tolik
Wanderlei píše:(...)je to vyvinuty jako specialni vyziva pro kosmonauty NASA...funguje to na principu elektrolyticke promeny nukleonovych castic v atomovem jadre sacharidovych bunek(...)
...k.A kurva.. takze galliloo se dostal k technologii cia a mimozemstanu...no chlapci me zadne SZ neposilejte ....nechci zmizet beze stopy...Wanderlei píše:Tak muzu rict ze tvaroh to neni...je to vyvinuty jako specialni vyziva pro kosmonauty NASA...funguje to na principu elektrolyticke promeny nukleonovych castic v atomovem jadre sacharidovych bunek.Jeste ze toho ma Galileo doma tolik
jox píše:Možná tomu i ňákej amerikánec věří.![]()
Jasnačka, a to ta univerzita ani nemusí existovat, pamatujete přece na ten případ s těma Éčkama, co v potravinách znamenaj čistou zhoubu, jak tam byla i sůl kamenná, čisté stříbro atd., ne?patrik píše:Mno jestli na to přišli na nějaké americké univerzitě, nebo jestli to alespoň nějaká americké univerzita testovala a nebo dokonce zkoumala, bude tomu zcela jistě věřit i průměrnej Čech
Patrik
...graver ja sem tady zatim na zadnyho mirka dusina nenarazil...graver píše:V podstatě je to jako u primitivních kmenů - prostě musíš zmlátit všechny ostatníNo, a pak už jen stačí mít povahu Mirka Dušína...
Ostatně, jak by ti asi moderátoři potvrdili, není o co stát
Wanderlei píše:Chci byt moderator a mazat OT.Jak se muzu stat moderatorem?
jox píše:Ale aby někdo byl moderátorem, sám diskutoval, a ZÁROVEŇ promazával tu diskusi od příspěvků co se jemu zdaj OT, hloupé, idiotské, nepravdivé, nevkusné, s hrubkou, nebo prostě málo estetické, to by se asi nesetkalo s pochopením
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků