Moderátor: PC
Jendis píše:Jestli to nějak extrémně nenateklo a možeš chodit a cvičit(i když s bolestí),tak to zlomený nemáš.....
ghekon píše:Vzhledem k tomu, ze mam ted nabity program, se docela bojim jit k lekari, jelikoz dlaha by mi zkazla asi 4 turnaje :/ Rikal jsem si, ze to je narazene, ale muze narazenina bolet tak dlouho? Predem diky, GhekoN.
Ahoj, představ si tu několik sprostých slov dle vlastního výběru a pak "mazej na rentgen".ghekon píše:Dïky vsem za reakce, jak to tak posloucham, tak zacinam verit, ze to zlomene nemam, jelikoz me to sice boli, ale chodim a trenuju normalne. Ten mesic klidu bych urcite nedal :/
ghekon píše: tak zacinam verit, ze to zlomene nemam,
ghekon píše:Asi pred tydnem jsem si pri fotbalu ()bez bot nestastne nakop do palce, a to tak ze jsem si ho nejspis zlomil. Boli me uz tyden stejne v oblasti prvniho kloubu ( ktery spojuje nart s palcem ). Muzu chodit, normalne s nim trenuju, ale citim ze s nim neni neco v poradku. Vzhledem k tomu, ze mam ted nabity program, se docela bojim jit k lekari, jelikoz dlaha by mi zkazla asi 4 turnaje :/ Rikal jsem si, ze to je narazene, ale muze narazenina bolet tak dlouho? Predem diky, GhekoN.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků