Galiloo píše:Láďo!Ty mě nechňápeš.
Myslel sem to tak že pokud má u sebe někdo zbraň tak to ovlivňuje ať chce nebo nechce jeho psychiku!!!
Může mít například "nepřirozeně zvýšené sebevědomí" to znamená že se na základě toho i jinak chová a tudíž to může být kontraproduktivní!!!
Podívej se na USA-už sem to sem jednou psal...v USA může mít v některých státech zbraň každej BLB kterému je 21 a jak to vypadá???Je tam na počet obyvatel největší kriminalita na světě!!!
Samozřejmně je to chyba,ale hold je to národ "Pistolníků"

neovlivňuje nijak zásadně, hlavně tak jak jsem psal a to je jen ku prospěchu. Hodně lidí si hlavně uvědomí o co jde, začne nad tím dumat, hledat a diskutovat s ostatními co by jak dělali, jak se nejlépe zachovat, pokuď chtějí nosit zbraň tak vědí proč...narozdíl od lidí kteří se probudí až je pozdě.
Když vezmu sebe tak u mě to mění nanejvíš pocit kdy se cítím lépe, že kdyby na to došlo nebudu "nahej" a budu mít větší šanci se případně ubránit a případně se může hodit i v jiných situacích než obrana. Poslední co bych chtěl je se montovat do situace kdy bych muset opravdu střílet, ale hold někdy nemusí být zbytí...
Jak už jsem psal je to většinou právě naopak než kontraproduktivní a vůbec nechápu lidi co se tím, že někdo jiný je ochotena a schopen se efektivně bránit dotčení, proč

Si myslíš že ti lidé zbraně nosí aby machrovali a jak se naskytne situace přiběhli, případně vyvolali takovou situaci a stříleli

vše tohle je protizákoné

a každej ví jak by dopadl....a šmejd si zas legální zbraň pořizovat nebude tu si sežene raz dva, případně ji nepotřebue a vystačí si s jinými výhodami a toho nějaké zákony vůbec nezajímají a já se nehodlám smířit s pozicí "ovce" a doufající že ho ochrání policie a zákony.
Ještě mě napadá jeden důvod proč se některým lidem (vyjma těch pseudopacifistů) nelíbí, že jiní nosí zbraně a to, že to jsou choleričtí šmejdi co rádi napadají jiné a neradi by narazili na někoho kdo je smázne když se trocha napijou nebo chytnou nervy, tady hold útočník vždy musí nést veškeré následky svého počínání
POLICAJT JE NA NO©ENÍ MOC TE®KEJ PROTO NOSÍM ZBRAŇE A V®DY JE LEP©Í ZBRAŇ MÍT A NEPOTŘEBOVAT NE® NEMÍT A POTŘEBOVAT, podle mě.
Každej ať se zařídí dle sebe nikomu nenutím ať si pořídí zbraň, ale ať nevykládá ty nesmysly o zbraních.
S USA jsi vedle zjisti si fakta a když už jsi začal tak se podívej na angliji co tu byla zmíněna jak tam dopadli, tam si odzbrojili i pouliční policii

....pro šmejdy je vždy nejlepší když ví že se objeť nebude mít čím bránit