Moderátor: PC
RUNAR píše:Ale s názorem že jedinec který nemá chrup dokáže vyslovovat stejně jeko jedninec s chrupem zásadně nesouhlasím.
Těším se odpověď pane kolego.![]()
graver píše:RUNAR píše:Ale s názorem že jedinec který nemá chrup dokáže vyslovovat stejně jeko jedninec s chrupem zásadně nesouhlasím.
Ač nerad, nemohu déle odporovat, neboť pokus o získání empirického důkazu selhal (když jsem požádal souseda, aby si vyjmul umělý chrup a zkusil vyslovit několik vzorových vět, jal se mne otcovsky nabádat, abych už tolik nepil).
btw: jsem zvědav, kdy nám moderátor nakope rusutur
Rád bych ovšem poznamenal, že experimentování s vakancí akutní může dávat zcela jiné výsledky, než totéž s vakancí chronickou vzhledem k habituální i strukturální influenci.RUNAR píše:No myslím že empirický pokus by tento náramně zásadní spor dokázal rozsoudit,
není zde někdo s umělým chrupem?
RUNAR píše:graver píše:RUNAR píše:Ale s názorem že jedinec který nemá chrup dokáže vyslovovat stejně jeko jedninec s chrupem zásadně nesouhlasím.
Ač nerad, nemohu déle odporovat, neboť pokus o získání empirického důkazu selhal (když jsem požádal souseda, aby si vyjmul umělý chrup a zkusil vyslovit několik vzorových vět, jal se mne otcovsky nabádat, abych už tolik nepil).
btw: jsem zvědav, kdy nám moderátor nakope rusutur
MAXIROFL
No myslím že empirický pokus by tento náramně zásadní spor dokázal rozsoudit,
není zde někdo s umělým chrupem? Přihlašte se, děkujeme
jox píše:Rád bych ovšem poznamenal, že experimentování s vakancí akutní může dávat zcela jiné výsledky, než totéž s vakancí chronickou vzhledem k habituální i strukturální influenci.RUNAR píše:No myslím že empirický pokus by tento náramně zásadní spor dokázal rozsoudit,
není zde někdo s umělým chrupem?
Jendis píše:Počkej do setkání vol.3,po sparringu s Ucropem nám to jistě předvedeš.....
RUNAR píše:Jendis píše:Počkej do setkání vol.3,po sparringu s Ucropem nám to jistě předvedeš.....
Chceš luxusní ubytování v luxury hotel chain Panda's zdarma?
Asi ne.............jak tak koukám podle toho co píšeš ale ještě to můžeš zachránit, tak se koukej pochlapit jo?
S kým si jako myslíš že půjdou na párty do hotelu hostesky?
Už i Toman to pochopil
ukropcany píše:4jendis - kajne ankst, s TongVonPo sa Ti o to postaráme...
graver píše:Tak sem hoď datum narození a vítej do klubu![]()
Můžou to být šlachy, které přeskakují přes kloub (snad to někdo doplní), ale taky kloub samotný. Mně to bůhvíproč dělá pravá kyčel - vždycky rána jak z děla - a nic (zatím).
Emiel píše:®e bych se přidal taky do klubu?
Jsem po operaci praévho koleno a rád bych, abyste mi poradili, jako co nejefektivněji koleno znovu rozcvičit a získat zpátkysvalovinu... (Přes půl orku jsme byl skoro nepohiblivý, napřed potrhané vazy v kotníku a pak odtržený meniskus)
takže nyní mám dva týdny po operaci, koleno už téměř propnu, ale potřebuju lehce zatěžovata co nejdřív znovu vytrénovat
Díky předem za rady...
PS: Je mi skoro 19 a už jsem i po sovjí první operaci kolena, takže klídek genesis, tak hrozný to nebude(Ps, mi taky říkali, že mám rentgen negativní a měl jsem odtrhlý kus menisku, kteýr mi museli vyoperovat)
Genesis píše:
A jak se to projevovalo? A cos dělal, že se ti to povedlo? Aby mi nebylo náhodou to samý.
Emiel píše:Genesis píše:
A jak se to projevovalo? A cos dělal, že se ti to povedlo? Aby mi nebylo náhodou to samý.
Nu... Bylo nebylo Silvestr 2008, nějaký kreté hází vleké petardy do davu lidí a shodou okolností, si tam s kamarádkama přál i uritý Emiel... Jelikož rána buchla necleý půl metr od něj, tak se lekl, uhnul, uklouzl a spadl na kolena. V rotaci mu praskl meniskus...
Jak seto projevuje? Neschopnost plně pronout (ohnout nohu). v prvních dnech neuvěřitelnou bolestivost a hybnost kloubu mizivá a neschopnost na nohu vůbec došlápnout... Zhruba během měsíce to přejde, že člvoěk může i chodit ,ale má nohu zrhuba do X (stehno rovně, od kolena dolu nohu vytočenou ven)
Pak jsem měl operacia te´d se to rapidně lepší
PS: Já měl odtrhlý vnitřní meniskus, takže nevím, jak se projevuje vnější... Každopádně na vnitnří straně kolena jsi pak poměrně dost ciltivý na dotek.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník