Roman12 píše:Který ze systémů (kurzů) je odaptovaný na právní podmínky české ulice?.
Makoto píše:Ale pokud jsi si jisty...no prosim, bran se jak uznas za vhodne...
RUNAR píše:Makoto píše:Ale pokud jsi si jisty...no prosim, bran se jak uznas za vhodne...
Co tak vidím svět kolem sebe tak bych řekl pokud to nebude někde kde tě spousta lidí zná a může tě identifikovat tak policie ani s kamerama nevyšetří VĚT©INOU vůbec nic, nemaj jak tě identifikovat.
Samozřejmě že už dnes jsou pokročilý metody rozeznávání obličejů ale zatím pochybuju že by takhle někoho dostali.
Snímací technika kamer a její rozlišení na tohle nestačí.
Makoto píše:Ale pokud se v tom vyznas a vis, ze te nenajdou, pro me za me ho treba rozsekej macetou za krivej pohled...
Jendis píše:Runar má pravdu...pokud se budeš rozmýšlet,jak se budeš bránit...no.....
A Jardo....zdrž se,prosím,komentářů třeba o nesmyslnosti dupání na hlavu...až budeš jednou v mele,kde jste třeba dva proti osmi,tak sakra nechceš,aby se Ti za prdelí zvednul někdo,o kom jsi byl přesvědčenej,že je out.....trochu mi přijde,že tu řešíš souboje jeden na jednoho,nějaký férovky.......
Pokud se o sebeobranu zajímáš tak,jak píšeš,měl bys vědět,že dnes se na sebeobranu kouká jinak,než před 10 lety. Agresor vybírá čas,místo a způsob útoku.Já mám setinky,abych reagoval....pokud udělá chybu.Když ne,tak mne smázne,ani neřeknu popel.A já se mám ještě bát,abych se ho nedotknul a neudělal mu auva???To nemyslíš vážně,že ne??......Jestli se to u Vás učíte takhle.....no potom potěš.....![]()
4Lada- Já to chápu...taky píšu,že to chce hodně sebeovládání.
Gino píše:Kluci teda vy po sobe jdete![]()
Na jednu stranu souhlasim s Jendisem a Runarem a ze premyslet se v one situaci neda. Ale to se tu opakuje a opakuje stale dokola...
Makoto píše:Nedorozumeni - jak rekl Runar - to je problem internetovych diskusi, verim, ze osobne bychom si to vysvetlili rychleji a ke spokojenosti ostatnich (to co pises vyse je...neuplne pochopeni toho, co jsem rikal a dalsi vysvetlovani by jen vedlo k dalsim diskusim). Navrhuji to nechat byt a probrat toto tema, az se nekdy potkame
Makoto píše:Co nejde silou, jde jeste vetsi silou....
Gino píše:Makoto píše:Nedorozumeni - jak rekl Runar - to je problem internetovych diskusi, verim, ze osobne bychom si to vysvetlili rychleji a ke spokojenosti ostatnich (to co pises vyse je...neuplne pochopeni toho, co jsem rikal a dalsi vysvetlovani by jen vedlo k dalsim diskusim). Navrhuji to nechat byt a probrat toto tema, az se nekdy potkame
Jardo, nezlob se na me, ale pokud mohu vyjadrit svuj nazor (jako ze to na verejne diskuzi udelam), tak tohle se mi zda dost nestastny... kdyby se tu vsechno melo brat TAKHLE, tak muzem byt vsichni zticha a nic sem nepsat, protoze to vlastne nema smysl...
Jenze dost lidi to tu dela a me prijde (i kdyz jasne, tak tomu samozrejme neni) ze je to jen proto, aby se tu nahodou nekteri pani matadori nepohadali mezi sebou. Ale vzdyt jde o ho*no... jen o nazory, ne?
Gino píše:Makoto píše:Co nejde silou, jde jeste vetsi silou....
To vis, prirodni zakony nevokecas![]()
Proto mame my, hajzlovy pavuci (jak by rekl ucrop) nevyhodu oproti tem, co maji nejen rychlost, postrech, techniku, taktiku, ale i svaly... resp. hmotu... velkou...
Makoto píše:Nedorozumeni - jak rekl Runar - to je problem internetovych diskusi, verim, ze osobne bychom si to vysvetlili rychleji a ke spokojenosti ostatnich (to co pises vyse je...neuplne pochopeni toho, co jsem rikal a dalsi vysvetlovani by jen vedlo k dalsim diskusim). Navrhuji to nechat byt a probrat toto tema, az se nekdy potkame
Verim, ze jsme se dohodli na tom, ze je peclive potreba zvazit, jestli system ci styl zvenci je aplikovatelny na nase prostredi a hlavne premyslet o pouzitelnosti technik...vse ostatni je na rozmluvu f2f.
Jendis píše:Nemyslím si,že nepochopení.Vyjádřil ses docela jasně.......a já Ti,myslím,hodně jasně napsal,s čím nesouhlasím......žádná shoda.....
Jendis píše: 4Gino-Pravda na obou stranách??? Tak to si rozhodně nemyslím.....myslím si,že s postojem "abych náhodou neublížil,páč nechci jít bručet" se bránit nedá.
Bránit je třeba se naplno,tam neexistuje opakování,stopy rozhodčího ap.....
Ty jsi,Gino,stál proti noži.....víš moc dobře,jak jsi se cítil.A teď si přehraj,kdyby Tě vážně chtěl bodnout.....vážně bys byl vůbec ochotnej přemýšlet nad tím,že když mu napálíš do ohryzku a možná ho tím zabiješ, tak možná půjdeš bručet????...ani prd....prostě uděláš všechno,V©ECHNO,aby se ta kudla v Tobě neocitla.....
Jasně,že nenapálím chlapovi, pokud mne chytne někde v hospodě za ruku a začne zjapat......to je ale někde jinde.
Jendis píše:A Jardo....zdrž se,prosím,komentářů třeba o nesmyslnosti dupání na hlavu...až budeš jednou v mele, kde jste třeba dva proti osmi,tak sakra nechceš,aby se Ti za prdelí zvednul někdo,o kom jsi byl přesvědčenej,že je out.....trochu mi přijde,že tu řešíš souboje jeden na jednoho,nějaký férovky........
Jendis píše:Pokud se o sebeobranu zajímáš tak,jak píšeš,měl bys vědět,že dnes se na sebeobranu kouká jinak,než před 10 lety. Agresor vybírá čas,místo a způsob útoku.Já mám setinky,abych reagoval....pokud udělá chybu.Když ne,tak mne smázne,ani neřeknu popel.A já se mám ještě bát,abych se ho nedotknul a neudělal mu auva???To nemyslíš vážně,že ne??......Jestli se to u Vás učíte takhle.....no potom potěš......
Jendis píše:4Gino-Pravda na obou stranách??? Tak to si rozhodně nemyslím.....myslím si,že s postojem "abych náhodou neublížil,páč nechci jít bručet" se bránit nedá.
Bránit je třeba se naplno,tam neexistuje opakování,stopy rozhodčího ap.....
Ty jsi,Gino,stál proti noži.....víš moc dobře,jak jsi se cítil.A teď si přehraj,kdyby Tě vážně chtěl bodnout.....vážně bys byl vůbec ochotnej přemýšlet nad tím,že když mu napálíš do ohryzku a možná ho tím zabiješ, tak možná půjdeš bručet????...ani prd....prostě uděláš všechno,V©ECHNO,aby se ta kudla v Tobě neocitla.....
Jasně,že nenapálím chlapovi,pokud mne chytne někde v hospodě za ruku a začne zjapat......to je ale někde jinde.
Gino píše:
Na druhou stranu ale souhlasim i s Jardou, ze obcas Runar pise jak malej fracek,
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník