migli píše:RUNAR: no tak aspon uz vime, jak na tebe na setkani BU vol. 3
Rozhodila by mě jediná věc kdybych ztratil nebo mi někdo schoval moje triko Shotokan Karate.

Panda píše:2 Runnar: no nevím cos tam předváděl ale asi opilé kungfu, vzhledem k tomu že jsi mi včera okolo půlnoci volal značně rozveselen že jsi ztratil všechny doklady a jestli bych to s tebou nešel oslavitto snad není možný
majkx píše:Asi ten vtip tady už je, ale nechci číst všechny stránky, protože už z té první stránky - Severinově zkušenosti s čerstvě propuštěným krimošem jsem se smíchy málem pochc.l.
Jde si takhle Ježíš Kristus po cestě a vidí vedle cesty spáleniště a u něj sedět plačící ženu a dvě děti. Zeptá se, co stalo ženo, že tak usedavě pláčeš a žena mu odvětí shořel mi dům a nemám s dětmi kde bydlet, Ježíš se lehce pousměje a praví" budiž dům" a na místě spáleniště v mžiku vyroste nová vila.
Jde Ježíš dál a vedle cesty vidí sedět, u mrtvoly mladíka, plačícího starce, i zeptá se, proč pláčeš starče, stařec mu odvětí, umřel mi syn Izák, již nechci žít, Ježíš se lehce pousměje a praví "ožij Izáku" a na místě Izák ožije.
Jde Ježíš dál a vedle cesty vidí sedět usedavě plačícího mladíka, i zeptá se ho, proč pláčeš chlapče, Chlapec mu odvětí, cvičím Aikido a myslel jsem, že se tak naučím bojovat, i sedl si Ježíš vedle chlapce a usedavě plakal s ním.![]()
![]()
.
RUNAR píše:Emiel píše:Tak othle je první vtip, co sem nepochopilFejk i Větvička jo ,ale othle jde mimo mě .D
Jiřík ti vzkazuje: V seriálu Ordinace v růžové zahradě,což je gynekologická ordinace, je postava doktora Suka stačí si přidat nad první písmeno jeho příjmení háček a je tu legenda české gynekologie.
Nekecám no a že tuhle postavu hraje herec který se jmenuje Pejchalje podle mě masakr
Franz píše:RUNAR píše:Hm a já znám zase týpka jménem Topič...... a jeho choť?
No přece choť Topiče. Ovšem zábavné je tohle spíše v mluveném jazyce
snad topičová ne????
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků