jimy_uzi píše:Jinak koukám,že máš tréninkový pomůcky(metody) shodný s Rosstrainingem viď ? Co děláš za bojovej sport ?
No čerpal jsem tu něco ... něco tamhle. Dělám jiu-jitsu.
Moderátor: PC
jimy_uzi píše:Jinak koukám,že máš tréninkový pomůcky(metody) shodný s Rosstrainingem viď ? Co děláš za bojovej sport ?
migli píše: Videl bych tam jednu potencialni slabinu - tak jako u nakladaci jednorucky - kdyz delas swing apod, tak se ti matka postupne povoluje - je mozne, ze tady to bude delat taky.
Makoto píše:Vzhledem k tomu, ze cena byla jen o par korun rozdilna, radsi pujdu do noveho modelu s jistotou
Vcera mi prisel a ma nasledujici funkce: moznost nastaveni dvou ruznych casovacu v rozmezi od 2 vterin do 100 minut (tzn napriklad 3 minuty trenink a 1 minuta odpocinek), volba ruzneho stupne alarmu vcetne moznosti vibrace, je velky asi jako pager, na tuzkovou baterku (AAA), je odolny vuci narazu i vode, alarm je mozne nastavit na 1, 5 ci 10 vterin trvani, moznost nastaveni pocet kol (max. 99), je tam klip na pasek, shrnu-li to pak mi to bohate staci na me treninky a nepotrebuji treba toto reseni: http://www.hayashi.cz/vyhledat/?retezec_search=timer
Takze kdo z vas shani timer, vrele doporucuji Gymboss
Makoto píše:.......Vcera mi prisel a ma nasledujici funkce: moznost nastaveni dvou ruznych casovacu v rozmezi od 2 vterin do 100 minut (tzn napriklad 3 minuty trenink a 1 minuta odpocinek), volba ruzneho stupne alarmu vcetne moznosti vibrace, je velky asi jako pager, na tuzkovou baterku (AAA), je odolny vuci narazu i vode, alarm je mozne nastavit na 1, 5 ci 10 vterin trvani, moznost nastaveni pocet kol (max. 99), je tam klip na pasek, shrnu-li to pak mi to bohate staci na me treninky a nepotrebuji treba toto reseni: http://www.hayashi.cz/vyhledat/?retezec_search=timer
Takze kdo z vas shani timer, vrele doporucuji Gymboss
jimy_uzi píše:... Kde bych mohl pořídit Kettlebelly nemám momentálně prostředky pro domácí výrobu ani čas tak bych chtěl vědět jestli se daj někdy na netu koupit ? ...
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník