ukropcany píše:... Neva, s TongVonPoom mu už v hlave vyčasíme...
Si piš!

Bude rád, když se za náma večer dobelhá do hospody, vejtaha...

Ušetřit ho letos znova už fakt nemůžeme, kdo by měl chuť zase celej rok číst ty jeho silácký příspěvky, že...

ukropcany píše:... Neva, s TongVonPoom mu už v hlave vyčasíme...
ukropcany píše:4RBR - to sa mu len niečo snívalo...![]()
RUNAR píše:4RBR: Mám sice nabořený palce obou rukou a levý nohy ale furt mi zůstala pravá noha, takže poho.
RUNAR píše:RBR:
Není to nějak kritický, mám to jenom naražený ale je to na dýl, hůře dopadl jeden kolega (nedělá Karate), bránil někde svoji přítelkyni a zlámal si úderem asi 4 prsty![]()
ukropcany píše:Ranař sa zabudol ale pochváliť, že tie hrozné highkicky kope len prednou nohou a že zadné kope len lowkicky aj to len krytu...![]()
RUNAR píše:RBR:
Není to nějak kritický, mám to jenom naražený ale je to na dýl, hůře dopadl jeden kolega (nedělá Karate), bránil někde svoji přítelkyni a zlámal si úderem asi 4 prsty![]()
RUNAR píše:...4TongPo: Vaše příspěvky jsou zde mnohem víc silácké, na rozdíl od mé nadsázky a ironie že?
TongPo píše:No není to od nás milé?
TongPo píše:Místo abychom popravdě napsali, že tě utratíme v prvních 10 - 20 vteřinách sparringu
RUNAR píše:Tak včera jsme byli trochu potrénovat, z místních se účastnili:
Panda, Xiexie a Qilin.
Panda opět udělal pokrok, začíná si na mě dokonce vyskakovat![]()
Qilin a Xiexie se neustále při sparringu tlemili což se podle mýho nedělá, navíc snad i chlastaj pivotakže je chválit nebudu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník