khooca píše:Proboha proč to nezastavili??? Tak tohle už je opravdu demence non plus ultra![]()

Hmm stejně mi to hlava nebere. Co je hezkého na tratolišti krvi? To s bojem, potažmo uměním/sportem opravdu nemá nic společnýho. Ovce k ovci, asi..co užToman píše:Protože to je UFC a tam je na prvnim místě to co se lidem libi krev (viz Skate), knock outy ale hlavně
američtí šampioni protože amerika je nejlepší.

Taky bych prosil nějaké upřesněníToman píše:Podívej se Babalu vypadá jako z nějakýho psycho horroru celej od krve což vyžene adrenalin ještě mnohjem víc nahoru obzvlášť když není jeho. A za ten utaženej čouk ho vyhodili z UFC

khooca píše:Proboha proč to nezastavili??? Tak tohle už je opravdu demence non plus ultraToman píše:a nebo tady je BJJ který se ti snad bude líbit.![]()
http://www.dailymotion.com/relevance/se ... th_extreme![]()

Franz píše:[
??? co myslíš tím čouk???

Toman píše:Franz píše:[
??? co myslíš tím čouk???
ad http://www.bojovaumeni.cz/bu/modules.ph ... 0673#90673
khooca: No podívej se co bojovnici delaj kdyz ze soupere zacne chcat krev, zacnou do nej rezat jeste vic ve snaze rychle ho dodelat. Citi zraneni.
Komisi UFC se zdalo ze prilis dlouho drzel skrceni po te co Heath resp. rozhodčí Mazzagatti zaklepal (zapasnik poklepanim pouze vzdava ale zapas muze ukoncit pouze rozhodci (vetsinou)). Podle mne to nebylo dele nez tri vteriny coz si myslim ze je v takovem vypeti prijatelne nehlede na to ze skrceni ho jen uspi na rozdil od paky kde by doslo k nevratnemu poskozeni ruky, patere, nohy whatever byl to proste precedens a pojistka aby jim Babalu nedecimoval jejich borce)

Jako jo, jasně, je to pochopitelné. Já lamentuju nad pravidlama/rozhodčím a případně i divákama. Nehledě na to, že to byl extra nudnej 'zápas'. Imho to bylo jasné TKO a v jakékoli civilizovanější soutěži by byl zápas přerušen. Navíc mě tohle překvapilo, páč jsem viděl spoustu zápasů v UFC a když bylo dost krve, vždycky se to zastavilo....Toman píše:khooca: No podívej se co bojovnici delaj kdyz ze soupere zacne chcat krev, zacnou do nej rezat jeste vic ve snaze rychle ho dodelat. Citi zraneni.

khooca píše:Nehledě na to, že to byl extra nudnej 'zápas'.

Toman píše:khooca píše:Nehledě na to, že to byl extra nudnej 'zápas'.
![]()
Vy postojáři tohle nedokážete ocenit a těšit se z pěkný práce v guardu a masakrování amerických závodníků bojovníky z území kde žijí lvi (rozuměj vše od USA na sever, západ, jih a východ)

Toman píše:![]()
Vy postojáři
V zásadě ale nesouhlasím. Mám rád tyhle zápasy (tedy konkrétně UFC moc ne. Ruku na srdce - naprostá většina lidí tam nic neumí, jsou to jenom mlátácí se monstra). Víc se mi líbí lehké váhy v boxu, TB či MB. Srší z nich rychlost a technika. Tedy né ze všech, samoToman píše:tohle nedokážete ocenit a těšit se z pěkný práce v guardu a masakrování amerických závodníků bojovníky z území kde žijí lvi (rozuměj vše od USA na sever, západ, jih a východ)

khooca píše:Toman píše:![]()
Vy postojáři
![]()
dobré
V zásadě ale nesouhlasím. Mám rád tyhle zápasy (tedy konkrétně UFC moc ne. Ruku na srdce - naprostá většina lidí tam nic neumí, jsou to jenom mlátácí se monstra). Víc se mi líbí lehké váhy v boxu, TB či MB. Srší z nich rychlost a technika. Tedy né všeobecně, samoToman píše:tohle nedokážete ocenit a těšit se z pěkný práce v guardu a masakrování amerických závodníků bojovníky z území kde žijí lvi (rozuměj vše od USA na sever, západ, jih a východ)

Ponocnej píše:http://www.youtube.com/watch?v=wLNE3RgSJF4
vypada to ze kimbovi dny slavy skoncili docela sem zvedavej kolik vterin se udrzipokud teda s toho neco bude

khooca píše:Toman píše:![]()
Vy postojáři
![]()
dobré
V zásadě ale nesouhlasím. Mám rád tyhle zápasy (tedy konkrétně UFC moc ne. Ruku na srdce - naprostá většina lidí tam nic neumí, jsou to jenom mlátácí se monstra). Víc se mi líbí lehké váhy v boxu, TB či MB. Srší z nich rychlost a technika. Tedy né ze všech, samoToman píše:tohle nedokážete ocenit a těšit se z pěkný práce v guardu a masakrování amerických závodníků bojovníky z území kde žijí lvi (rozuměj vše od USA na sever, západ, jih a východ)

marcelo píše:
..tu si sa trochu sekol priteli,ten kvazi nedostatok techniky je sposobeny pravidlami,kedze cisty MT nema zapasnicke strhy,zhody a takedowny tak si moze dovolit veci kt. by si v MMA nedovolil..ono klasik boxing a MMA Boxing su dost rozdielny,takisto cisty MT a modifikovany MT pre potreby MMA su celkom rozdielne,pozri si Myanmarsky MuayBoran kde su povolene aj takedowny a je to ciste MMA thaiboxing,ma dost daleko od technicky cisteho MT..vela sampionov v MMA su byvali profiboxeri,thai a neviem co,ale proste pravidla ktore su oproti tradicnym postojovym zalezitostiam dost volne proste nepustia..

Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků