[quote="moco"]co ten link?
Jinak - co ty a meditace Galiloo?
mezi námi - přikládáš nějakou dležitost sedu - turek, pololotos, lotosový sed? Myslím, že po tom, co jsme se viděli naposled mám trochu vizi, že by se ti asi v lotosu přelomili nohy - tvoje mysl by to nepobrala a zlomyl by sis asi obje - nic ve zlém jen žertuji
Jsem rád že ses ozval - jak to jde s Bu a tak vůbec - třeba s mediací a klidem...
moco[/quote
ZDAREC SOUDRUHU!!!
No že si konečně zareagoval....
Nevim jak si to myslel s těma nohama,ale je pravda že teď mam trochu tlustší stehna-takže je problém je do lotosu složit
Trošku papinkám-už mam přes 80.Ještě 15 kilo a zabiju každýho
Hele na Kubalíka sem se nakonec bohužel vyprdl...je to slibotechna!!!Slušně sem zcela ukončil spolupráci.
Jinak Meditace-občas si to dám-zatim bez vedení.Teď čtu Lin «iho...ještě tak tři knihy od něj a nebudu muset makat,protože mi hrábne a dostanu papíry na hlavu a invalidní důchod
Co Falun???Pohoda???Mě mrzí že sem před pár lety nevyužil možnosti se s tímto systémem seznámit.Tenkrát u Nás organizovakl nějakou přednášku+nějaká ta cvičení atd Sifu Hušek.To už je ale fakt tak 5 let či dýl-to ho tady v Čr kromě mě a pár lidiček od nás z městečka neznal
Ale ukecat se od tebe už nenechám-mam svý