A ten obličej fakt celej Ukrop, připadal jsem si jako Van Damme v bloodsportu jak viděl Bolo Yuenga v tom odrazu v okně a víte jak potom Yueng( v našem případě Ukrop) dopadl.

RUNAR píše:Jel jsem dnes v metru a viděl jsem naproti sobě sedět takovýho chlápka, někoho mi připomínal a pak jsem na to přišel, byl to celej Ukrop, akurát měl lýtka jak dva melouny a stehna jak stoletý smrky.Prostě masér.
A ten obličej fakt celej Ukrop, připadal jsem si jako Van Damme v bloodsportu jak viděl Bolo Yuenga v tom odrazu v okně a víte jak potom Yueng( v našem případě Ukrop) dopadl......
Emiel píše: Přesně, ty aspoň víš, do čeho deš.. Já vůbec nemám tuchaJsem tu nový a osobně zde neznám ani jednoho uživatele.. Což je škoda
RUNAR píše:Co takhle sobota 4.října (Oktober)![]()
Hodil jsem to do stroje a podle horoskopu tam mám den nejlepší na zápasení takže sejmu každýho prďolu.
Qilin píše:Emiel píše: Přesně, ty aspoň víš, do čeho deš.. Já vůbec nemám tuchaJsem tu nový a osobně zde neznám ani jednoho uživatele.. Což je škoda
jako nekolik lidi tu znam, ale i kdybych neznala asi bych dorazila... zvedavost je u me silnejsi nez potencialni nebezpecitak doraz, poznas vsechny raz na raz... nebooooj, v hospe ti kdyztak vybojuju brcko do piva
Qilin píše:Emiel píše: Brčko do piva? Ty bys mě chtěla opít? Ale jdi ty jedna nezbednice
eeeee... myslela jsem to tak, jako kdybys nemohl zvedat pullitr...
tak uz mi dloooooooouho nikdo nerekl![]()
player píše:Jako panove, nejak se to zacina vymikat, nezda se vam?Vy tam ty cubicky fakt chcete jo?
Tak v tom pripade ale nerucim za to, ze se budu pak venovat vam
player píše:Vy tam ty cubicky fakt chcete jo?
Qilin píše:
jako nekolik lidi tu znam, ale i kdybych neznala asi bych dorazila... zvedavost je u me silnejsi nez potencialni nebezpecitak doraz, poznas vsechny raz na raz... nebooooj, v hospe ti kdyztak vybojuju brcko do piva
Franz píše:ja taky nikoho neznám, jen odsud trochu
Boreas píše:Franz píše:ja taky nikoho neznám, jen odsud trochu
Já taky ne, co když je to jenom jeden velký komplot, ve kterém akorát hlavním aktérům jde o to, jak seřezat pár zvědavců a všecky nakonec okrást.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků