Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod Franz » pon 11. srp, 2008 8:52

Ukrop napsal:
4franz - ale on do toho stĺpu vôbec nekope... bomba vyzerá úplne ináč... :D on do toho len ťuká... :D na hentom sa dá len pobaviť... :P

nj otukává, ale kdyby někdo takovej byl a dával si to podle filmu jako tong po, tak bych chtěl vidět co by udělal kdyby opravdu kopnul...
Ale potkat ho v noci tak otočím kapsy na ruby a uteču...

jo a hoši budou teda potřeba chrániče na zuby? já mám, ale nasazovací rovnátka a dole mam napevno :lol:
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Franz » pon 11. srp, 2008 8:54

RUNAR píše:
ukropcany píše:Ty si si vymyslel title fight... :roll: Ja by som mal teda relatívne vyberať pravidlá....

No žádný takový zvyk neznám, smůla :D

:lol: sem na vás zvědavej... jaká je vubec historie vás dvou ve fightu?

Já bych uzavřel sázku... :P
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Franz » pon 11. srp, 2008 9:07

ukropcany píše:
Franz píše:Ukrop napsal:
4franz - ale on do toho stĺpu vôbec nekope... bomba vyzerá úplne ináč... :D on do toho len ťuká... :D na hentom sa dá len pobaviť... :P

nj otukává, ale kdyby někdo takovej byl a dával si to podle filmu jako tong po, tak bych chtěl vidět co by udělal kdyby opravdu kopnul...
Ale potkat ho v noci tak otočím kapsy na ruby a uteču...

jo a hoši budou teda potřeba chrániče na zuby? já mám, ale nasazovací rovnátka a dole mam napevno :lol:
Chránič treba, aby keď náhodou dostaneš, aby sa Ti nepoobíjali horné o dolné... rovnátka nevadia...

rovnátka nevadí? jako chrániče nebo jako do fightu? :)

omg se těším :P :twisted: :arrow: 8)
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pon 11. srp, 2008 9:25

RUNAR - titulovy zapas - hrebe vecera - nemel by se jako takovy jet az jako posledni, tedy vyvrcholeni cele akce? byva to tak obvykle, nebo ne? :)
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Franz » pon 11. srp, 2008 9:47

ukropcany píše:
Gino píše:RUNAR - titulovy zapas - hrebe vecera - nemel by se jako takovy jet az jako posledni, tedy vyvrcholeni cele akce? byva to tak obvykle, nebo ne? :)
To nejde, to by sa už len motal a to nemôže dopustiť, by ho ringgirls mohli považovať za menej božského ako sa prezentuje... :lol:

:lol: :lol: to vidím na kameru...
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emiel » pon 11. srp, 2008 10:33

Mno, vyvíjí se to zajímavě, doufám, že mi o vyjde :) Když už nezazářím, bude sranda :P
Never get into fights with ugly people because they have nothing to lose.
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 11. srp, 2008 10:54

Gino píše:RUNAR - titulovy zapas - hrebe vecera - nemel by se jako takovy jet az jako posledni, tedy vyvrcholeni cele akce? byva to tak obvykle, nebo ne? :)

Ahoj Gino, dlouho jsi nepsal už jsem myslel že jsi na nás zanevřel což by byla škoda :idea:
Nemůžem jet s Ukropem jako poslední protože on bude mít zas tak 10-15 sparringů takže by to nebylo fér.
A ještě je možnost že si někdo něco narazí atd. takže na konci by to asi nešlo no :D

Ukrop:Jen si kecej, ono tě to na place přejde. 8)
Pojedu brzy do Tater a dám si tam pořádnou kondiční přípravu, budu tam štípat balvany a nosit sudy piva na Gerlach, to by bylo abych dvě kola neudejchal :x ..... :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 11. srp, 2008 11:17

Ok ale beru si tam tak 25 minutek oddych....... a půjdu nařezat TongPovi 8)
Tebe mezi tím vytrestá kung-fu Panda a můžem jít na after party :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Franz » pon 11. srp, 2008 12:29

uděláme to už první vejkend v září :P

jen eště potřebuju udělat roznožku :lol:
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pon 11. srp, 2008 14:52

To neni dobry napad chlapci s tim prvnim vasim fajtem.Komu se pak asi tak bude chtit hopsat v tech kaluzich krve, co?
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pon 11. srp, 2008 15:14

RUNAR píše:...Pojedu brzy do Tater a dám si tam pořádnou kondiční přípravu, budu tam štípat balvany a nosit sudy piva na Gerlach, to by bylo abych dvě kola neudejchal...

Ježišmarjá, už zas... 8O Ty si s tím Slovenskem nedáš pokoj, co? Pokaždý ti tam jde o holý život a on to pokouší znova a znova... :roll: Ale co se divím, vždyť i tento příspěvek...

RUNAR píše:...ale beru si tam tak 25 minutek oddych....... a půjdu nařezat TongPovi

...jednoznačně vypovídá o tom, že rád hazarduješ se životem... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Franz » pon 11. srp, 2008 15:29

ukropcany píše:Mne je to putna... 8) Krv poutierame s tým provokatérskym shotokan tričkom a bude... :wink:

karate kid jo a bude klid... jo jo jo.
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 11. srp, 2008 15:59

Ucrop:
Mé triko nechte napokoji, taky se směji vašim cirkusáckým trenclím jen občas :D

TongPo:
Tentokráte to budou nejvíce brutus Tatry ........ale důsledky uvidíš na sobě 8) Budu v kondici, ne jako minule že jsem dvakrát kopnul a konec :x
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wordsworth » pon 11. srp, 2008 16:19

Byl tu dotaz co my mimopražští? Jak to bude s noclehem? Dávat těžké love za hotel se mi fakt nechce.
wordsworth
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Franz » pon 11. srp, 2008 16:21

wordsworth píše:Byl tu dotaz co my mimopražští? Jak to bude s noclehem? Dávat těžké love za hotel se mi fakt nechce.

já bych vzal spacák a někde se najde nějaký místo, někteří stejně budou do kohoutího kokrhání finišovat trenink v hospodě :wink:
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wordsworth » pon 11. srp, 2008 16:44

Místo?Třeba hlavní nádraží? Chcu se trocha prospat a výlet do Prahy za sportem spojit s nějakou kulturně-poznávají činností.
wordsworth
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod toddb » pon 11. srp, 2008 17:10

wordsworth píše:Místo?Třeba hlavní nádraží? Chcu se trocha prospat a výlet do Prahy za sportem spojit s nějakou kulturně-poznávají činností.

Jj, tak to je idealni misto, ktery splnuje vsechny tebou kladene pozadavky. :lol:
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pon 11. srp, 2008 21:01

wordsworth píše:Byl tu dotaz co my mimopražští? Jak to bude s noclehem? Dávat těžké love za hotel se mi fakt nechce.

S ubytováním si nedělej starosti, budeš ho mít zdarma i se stravou, stačí ti pouze kartička zdravotní pojišťovny... :wink: Já nebo Ukrop se už postaráme, aby tě hospitalizovali... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Franz » pon 11. srp, 2008 21:11

TongPo píše:

S ubytováním si nedělej starosti, budeš ho mít zdarma i se stravou, stačí ti pouze kartička zdravotní pojišťovny... :wink: Já nebo Ukrop se už postaráme, aby tě hospitalizovali... :twisted:

4wordsworth :co by jiný za takový kámoše dali :lol: :lol: :lol:

4Tong Po: musíme si pomáhat :wink:
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 11. srp, 2008 21:38

TongPo píše:

Ty seš wůl...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (mimochodem,tohle ubytko není zadara,ale pořád levnější,než Hilton. A pokojová služba taky ujde.... :wink: :twisted: )
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé